Dak herstellen

Ontvang gratis offertes van dakwerkers uit uw buurt

Nieuwe dakpannen leggen, uw oude dak renoveren of EPDM plaatsen? Dan heeft u nood aan een betrouwbare dakwerker uit de regio. Daarom brengen wij u in contact met verschillende dakwerkers uit uw buurt. Zo kan u gratis offertes vergelijken en vindt u de geknipte dakwerker voor uw project.

Offertes aanvragen

Ik zoek een dakwerker uit de regio

 
* 1. Welke dakwerken dienen uitgevoerd te worden?
 
 
* 2. Heeft u asbestproblemen?
 
 
* 3. Wat is de oppervlakte van uw dak (breedte x lengte)?
 
 
* 4. Welk soort dak heeft u of wenst u?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Dak herstellen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakwerken
Antwerpen
Lek in een roofingdak | Willebroek
Mijn plat dak van 30 m², bedekt met roofing heeft een lek. Graag bedekken met een nieuwe laag roofing. Het huis is van 1974.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Weggewaaide dakpannen appartement in Zaventem
We hebben plots een vochtplek in onze slaapkamer, deze bevindt zich in het dak. De verzekering is vandaag komen kijken en er blijken 2 dakpannen verdwenen te zijn. Ik vrees door de vliegtuigen, deze zijn een paar weken geleden zwaar over ons appartement gevlogen. Het is relatief dringend aangezien er zo steeds meer water kan inlopen. Het gebouw is van 1960.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dak herstellen in Overijse
Van ons hellend dak met leien is er een groot smal afdekstuk van de top losgewaaid. Dit afdekstuk moet teruggeplaatst worden, want we zitten nu ook met enkele lekkages. Graag zo spoedig mogelijk!
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Schade door schouwbrand herstellen te Destelbergen
Door een schouwbrand is de betonnen deksteen op de schouw gebarsten en is de beschermkap kapot gebrand. Het gaat om ongeveer 80 m². Graag offertes voor herstellingswerken.
Dakwerken
Antwerpen
Stormschade herstellen aan een dak (Antwerpen)
Ik zou graag dakwerken willen laten uitvoeren aan mijn gebouw. Enkele natuurleien zijn beschadigd geraakt tijdens een storm en de schouw dient voor een gedeelte heropgemetst te worden. Het bouwjaar is 1850, het dak is 7 jaar geleden vernieuwd.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Klimop tussen dakpannen verwijderen (Ronse)
Er zijn takken van klimop tussen de dakpannen gegroeid via de zijgevel aan de open kant en zoek een dakwerker om het dak te herstellen. Dit probleem is reeds drie jaar aanwezig. De woning van meer dan 100 jaar oud.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Offerte Gebroken dakpannen vernieuwen op hellend dak
Een tiental gebroken dakpannen vernieuwen. Deze zitten op de achterkant van het dak.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken na stormschade in Kessel
Door de storm is mijn dakgoot er aan de ene kant afgekomen en aan de andere kant is ze losgekomen. Achteraan heb ik ook nog een plat dak waar dat ik een lek heb. Graag offertes om deze herstellingen uit te voeren.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dak herstellen na stormschade in Sterrebeek
Ik zoek een dakwerker om mijn schoorsteen te renoveren en het dak te herstellen na beperkte stormschade. Via deze schade komt er water naar binnen langs de muren. De woning is van 1972, maar dak is wel gerenoveerd, de schoorsteen niet. Op het dak liggen eternit leien. Ik ben op dit nummer bereikbaar vanaf 16u.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Opsporen daklek + dak herstellen in regio Eeklo
We zoeken iemand die de oorzaak van een daklek kan opsporen en vervolgens herstellingen kan uitvoeren. Op dit moment is de oorzaak nog onduidelijk. Het water heeft het houtwerk van het dak binnen aangetast en bij hevige regenval is er insijpeling binnen. De Velux is reeds gecontroleerd, dus de oorzaak ligt bij het dak.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dak herstellen regio Beersle - Losse dakpannen en lek
Het dak van mijn rijwoning moet hersteld worden, liefst zo snel mogelijk. Vooraan liggen er enkele dakpannen liggen scheef, waardoor er regen binnen komt en de isolatie gedeeltelijk los zit. Aan de achterkant loopt het water binnen via de zijkant van de Velux en aan de onderkant van de schouw.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Zaffelare
Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het herstellen van het plat dak. Het gaat om een roofing dak met een daklek. De problemen enkele weken geleden begonnen. De woning is van de jaren 60.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Lek in dak herstellen in Halle
Voor mijn huis wil ik dakwerken laten doen. Er is namelijk een lek in zowel het hellend pannendak als het plat roofing gedeelte van mijn dak. Ik zoek dus offertes van dakwerkers die dit herstellen.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Deurne
Ik wil dakwerken laten doen voor mijn huis. Plat roofingdak moet vervangen worden, opp. +50m², bouwjaar voor 1950. Wanneer is te zien.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Deurne
We willen dakwerken voor ons huis. Plat roofingdak, lek aan een koepel maken en terwijl wil ik het laten isoleren. Opp. 95m², rijhuis van 1938 (dak 13 jaar).
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Edegem
We hebben een plat dak, waar momenteel blazen onder de roofing zitten. Het dak ligt er bijna 25 jaar op, misschien lek best eens nakijken. Opp. +50m².
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Oostende
Voor mijn zoon zijn prive wil ik dakwerken laten uitvoeren. Plat roofingdak herstellen en lood bekijken, ook eens hellend dak nakijken. Bouwjaar rond 1970.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor de regio Kortenberg
Ik zou dakwerken wensen voor mijn woning. De zinken dakgoten lekken op verschillende plaatsen, +22 lopende meter. Huis van +150 jaar oud, kan snel gebeuren.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Veurne
Het dak moet hersteld worden Graag had ik bekomen dat u een vrijblijvend eens ging kijken en mij informeerde over te doend werken en kostprijs en duurtijd.Stadszicht is beschermd. Dak moet hersteld of vernieuwd worden.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Hoboken
Ik wens dakwerker voor mijn zoon zijn prive. Er was waterschade graag repareren en terwijl isoleren en controle van pannen en balken. Hellend dak met dakpannen nu, opp. 55m². Rijhuis van rond 1950.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Brugge
Ik wil graag het dak van mijn eigenwoning laten hestellen. Het zal gaan om een hellend dak met dakpannen.De oppervlakte is rond de 100-110m2. Graag plan ik een afspraak in om te komen kijken wat er precies gedaan moet worden.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken in de regio Ternat.
Ik wens de dakpannen te vervangen van de prive, nu liggen er gewone dakpannen op (één velux). Bouwjaar woning 1950. Opp. ik denk een 60m².
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakvervanging voor in de regio Gistel
Ik wens dakwerken voor mijn woning. Ongeveer 50m² (plat dak), dak is 25 jaar oud. Geen koepels, dak is uit roefing. Graag nieuw materiaal uit EPDM.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken in Westerlo
Beste , We zoeken een dakwerker. Het is een oudere boerderij waar het dak moet gerenoveerd worden. We zien deels rotte balken. Wij staan in voor de aankoop van Boomse dakpannen. Hiervoor waren het leien. We zijn eigenaar van deze vrijstaande hoeve. Het dak moet ook voorzien worden van smeedijzeren ramen. Kan u mij bellen voor een afspraak en mooie offerte voor het nieuwe dak
Dakwerken
Antwerpen
Reparatie dak Lapscheure
Offerte voor reparatie dak Lapscheure - 80m2

Dakwerken: Geef je woning een nieuwe uitstraling

Wilt u uw dak vernieuwen om deze een nieuwe uitstraling te geven en tegelijk ook uw steentje bij te dragen aan het milieu? Bent u het beu om onnodige energiekosten te doen en wilt u uw dak laten isoleren? Of heeft uw schoorsteen een jaarlijkse kuisbeurt nodig? Maak er dan (dak)werk van en informeer u eerst via deze pagina over de verschillende soorten dakwerken die gedaan kunnen worden, de voordelen ervan en de prijzen.

Bescherming tegen weersomstandigheden
Uw dak heeft heel wat beschermende functies. Zo verhindert u dat koude of warme lucht, evenals regenwater uw huis binnendringt.

Financiële steun en premies
U kan via verschillende premies een deel van de kosten terugbetaald krijgen.

Duurzamer en lagere energiekosten
Bespaar geld met een goed geïsoleerd dak.
Vind een betrouwbare dakwerker uit uw regio