Crepi

Ontvang gratis offertes van erkende gevelwerkers uit uw buurt

Uw gevel herstellen? Raadpleeg een gevelspecialist. Op die manier krijgt u persoonlijk advies en komt u in aanmerking voor een premie tot € 1.500. Vraag uw gratis offertes aan en vind een ervaren gevelwerker uit uw buurt.

Offertes aanvragen

Ik zoek een specialist in gevelwerken

 
* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Crepi: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Crepi op gevels plaatsen, bel-etage woning te Edegem
We wonen in een rijhuis, een bel-etage woning. We zoeken een offerte voor het bepleisteren van vrije gevelsteen. Onze spouwmuren zijn reeds geïsoleerd.
Gevelwerken: crepi of kurk | Zwijndrecht
We willen het plaatsen van crepi, kurk of andere mogelijkheden vergelijken. Dit is voor een halfopen bebouwing, uitgevoerd in normale gevelsteen met enkele stukken natuursteen. Hier is een spouwmuur die, voor zover ik weet, niet geïsoleerd is. Liefst afspraak in het weekend of na de kantooruren.
Halfopen woning isoleren en bekleden met crepi
Wij hebben een huis aangekocht en zouden de buitenmuur (77,2 m²) isoleren en behandelen met crepi. Nu is de gevel nog vrij, maar aan de voorkant hangt een siersteen.
Gevel uit crepi langs buitenkant isoleren - regio Gent
Ik wens de muren van een rijwoning te isoleren. Ik weet niet wanneer het gebouw gebouwd is, maar ik vermoed in de jaren 1950. De gevels zijn bezet met crepi.
Gevelrenovatie voor een woning in Meerbeek
Graag een offerte voor het isoleren van en het aanbrengen van crepi of cementbeplijstering aan de zijmuur . +- 70 m2. Halfopen woning . Gevel met asbestplaten die worden weghaald.
Gevel met crepi bepleisterd: spouwmuurisolatie mogelijk?
Dit is een halfopen woning van in de jaren 40 met een aanbouw van na de jaren 50. De gevels zijn momenteel met crepi bepleisterd (behalve de zijgevel). Graag had ik geweten of spouwmuurisolatie mogelijk is en enkele offertes vergeleken.
Gevelwerken in de regio Mechelen
Voor ons huis willen we gevelwerken laten doen. Halfopen huis, breedte 9m, bouwjaar 1943, soort van bekleding crepi of dergelijke. Wanneer is te bespreken.
Gevelrenovatie voor een woning in Beersel
Ik zoek een offerte voor een de isolatie en plaatsen van crepi op een rijdwoning van de voorgevel. Geen idee wanneer de woning gebouwd is maar ik neem aan ergens in de jaren 50.
Gevelrenovatie voor een woning in Duffel
Ik heb een woning van de jaren 60. Na isolatie van de spouwmuren kwamen de voegen uit de woning los en zouden we nu graag een crepilaag zetten over de woning. Gebouw in vrije gevelsteen.
gevelrenovatie voor een woning in Dendermonde
We zoeken een offerte voor een rijwoning van de jaren 50 te isoleren vanaf de buitenkant en vervolgens een nieuwe crepilaag over de woning te zetten. In de eerste instantie zou dit enkel voor de voorgevel zijn. Momenteel is de gevel reeds in crepi.
Gevelrenovatie voor een woning in Lochristi
Ik zoek een offerte voor de bekleding van de voor en zijgevel van een woning van 1983. Ik wens hier crepi tegen de gevel te plaatsen. Gevels zijn niet geïsoleerde spouwmuren.
Gevelwerken in de regio Antwerpen
We willen gevelwerken voor ons huis. Betreft achtergevel rijhuis ( >20jaar ) isoleren, en bezetten Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering) : +55m².
Gevelrenovatie voor een woning in Putte
: Plaatsen van 28 vierkante meter siliconen crepi, max 4 meter hoog. Dit is op de voorgevel. Crepi zonder isolatie.
gevelrenovatie voor een woning in Tongeren
Ik wens de voorgevel van een rijwoning te bewerken . De originele bouw is van de jaren 60. We wensen de gevel tye bekleden met crepi maar we staan ook open voor andere opties. Gevel is 40 jaar geleden met steenstrips bewerkt.
Gevelrenovatie voor een woning in Galmaarden
Ik zoek een offerte voor crepi voor halfopen woning. Dit is voor een gevel in vrije gevelsteen. Dit is een gebouw van de jaren 70.
Gevelrenovatie voor een woning in Waarschoot
Ik zoek een offerte voor de drie gevels te bewerken. Woning is 60 jaar oud en wens de gevel op te frissen , eventueel hervoegen, eventueel voegen of ook opties voor crepi te bekijken. Gevels in de vrije gevelsteen.
Gevelrenovatie voor een woning in Grobbendonk
Bestaande crepi (12 jaar oud) heeft scheurtjes, vuil + vochtprobleem op 1 plaats. Graag herstellen /reinigen /schilderen zodat het er terug als nieuw uitziet. +/- 25m² op een achter en zijgevel.
Gevelrenovatie voor een woning in Sint gillis waas
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van crepi of de voorgevel en een klein muurtje in de tuin. De woning is orginele gevelsteen van de jaren 30. Originele gevelsteen.
Gevelwerken in de regio Brasschaat
Ik wil gevelwerken laten doen voor mijn huis. Rijhuis van +25 jaar oud, graag crepi er op, opp +50m². termijn is nog open.
Gevelwerken in de regio Overijse
Aan mijn huis wil ik gevelwerken laten doen. Oude crepi nu, volledig nieuwe moet erop , opp. 300m², vrijstaand huis van rond 1900. Wanneer is te bespreken.
Gevelwerken in de regio Balen
Graag willen we onze buitengevel laat opmaken met crepi, om welk gebouw gaat het? : Vrijstaande woning van 1964,, welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering) : ± 130 m2. Voorjaar 2018 denken we.
Gevelwerken in de regio Bilzen
Ik wil gevelwerken laten doen voor aan mijn huis-achterbouw. Graag crepi en buitenmuuriso op, huis van 1962. Kan in september al.
Gevelwerken te Beveren-Leie
Ik heb muur een bekleed met crepie. Deze muur wil ik reinigen. Het gaat om een oppervlakte van 20-25 m². De woning is gebouwd in 1998.
Gevelrenovatie voor een woning in Brakel
beste wij zouden graag offerte ontvangen voor renovatie van onze gevel. Lengte is 2 keer 18 meter en breedte een goede 6. Kunt u offerte met ons opmaken? Dit is voor het bepleisteren van de gevel met crepi. Vooral de voor en zij gevel.
Gevelrenovatie voor een woning in Genk
Dit is een halfopen woning waarvan ik 10m² aan de voorgevel wens te bepleisteren. Woning is een neiuwbouw waarvan we ze nu nog aan voegen.

Gevelwerken: Zo verfrist u de uitstraling van uw woning

Is uw gevel beschadigd of vuil door bepaalde weersomstandigheden of door vandalisme en wilt u uw gevel opnieuw hetzelfde knappe uitzicht gevel als voordien? Of wilt u eerder uw gevel laten isoleren voor aangename binnentemperaturen en een lagere energiefactuur? Ontdek dan via deze pagina de voordelen, mogelijkheden en de prijzen voor gevelwerken.

Een mooie gevel
Als uw gevel beschadigd of vuil is, dan kan u gevelwerken laten uitvoeren voor een knappe uitstraling van uw woning.

Een lagere energierekening 
Als u uw gevel laat isoleren, zal u minder energie moeten gebruiken omdat de warmte minder snel uit uw woning ontsnapt. Hierdoor zal u minder betalen voor uw energierekening.

Bescherm uw gevel
Bescherm uw gevel tegen externe factoren, zodat ze niet meer beschadigd wordt.
Gevelwerker nodig? Wij helpen u graag