Crepi

Waarom gevelwerken laten uitvoeren?

Uw gevel herstellen? Raadpleeg een gevelspecialist. Op die manier krijgt u persoonlijk advies en komt u in aanmerking voor een premie tot € 1.500. Vraag uw gratis offertes aan en vind een ervaren gevelwerker uit uw buurt. Offertes aanvragen

Ik zoek een specialist in gevelwerken

 
* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Crepi: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Gevelwerken te Ranst
Ik wil graag de gevel laten bekleden met crepi. De oppervlakte van de gevel bedraagt meer dan 100 m². Eventueel kunnen de muren ook geïsoleerd worden.
Gevel bezetten met zwarte crepi in Hasselt
De gevels zijn geïsoleerd met EPS isolatie. Hierop kan direct gewerkt worden.
Graag had ik de gevel met zwarte crepi laten bezetten. Ik schat dat het om zo'n 90m² gaat.
Gevelrenovatie voor een woning in Merelbeke
Kaleien van de woning of bekleden van de crepi. Gebouw van de jaren 90. Vrije gevelsteen maar er is wel reeds spouwmuur isolatie gedaan. Bellen vanaf 17u.
Gevel bekleden met crepi (Schaarbeek)
We willen de achtergevel en een deel van de zijgevel van onze woning graag isoleren en afwerken met crepi.
Gevelrenovatie voor een scoutslokaal in Sint-Katelijne-Waver
We zouden herstellingswerken willen laten uitvoeren aan de crepilaag van onze scoutslokalen. Vooral tegen de slagregen kant.
Gevelwerken te Schelle: crepi aanbrengen op voorgevel
Wij willen onze voorgevel renoveren. We zouden ze graag laten bekleden met crepi. Kan ik via deze weg enkele offertes ontvangen? Alvast bedankt!
Gevelwerken - Machelen
Onze woning bestaat uit bakstenen gevels. We zouden graag 3 gevels laten isoleren en met crepi bekleden.
Crepi plaatsen voor een woning in Temse
We zouden graag onze achtergevel laten bepleisteren met crepi. De gevelsteen laat water door en we zouden daar graag iets aan laten doen. Gebouw van begin jaren '60.
Halfopen woning isoleren en bekleden met crepi
Wij hebben een huis aangekocht en zouden de buitenmuur (77,2 m²) isoleren en behandelen met crepi. Nu is de gevel nog vrij, maar aan de voorkant hangt een siersteen.
Gevel uit crepi langs buitenkant isoleren - regio Gent
Ik wens de muren van een rijwoning te isoleren. Ik weet niet wanneer het gebouw gebouwd is, maar ik vermoed in de jaren 1950. De gevels zijn bezet met crepi.
Gevelwerken in de regio Mechelen
Voor ons huis willen we gevelwerken laten doen. Halfopen huis, breedte 9m, bouwjaar 1943, soort van bekleding crepi of dergelijke. Wanneer is te bespreken.
Gevelrenovatie voor een woning in Duffel
Ik heb een woning van de jaren 60. Na isolatie van de spouwmuren kwamen de voegen uit de woning los en zouden we nu graag een crepilaag zetten over de woning. Gebouw in vrije gevelsteen.
Gevelrenovatie voor een woning in Lochristi
Ik zoek een offerte voor de bekleding van de voor en zijgevel van een woning van 1983. Ik wens hier crepi tegen de gevel te plaatsen. Gevels zijn niet geïsoleerde spouwmuren.
gevelrenovatie voor een woning in Tongeren
Ik wens de voorgevel van een rijwoning te bewerken . De originele bouw is van de jaren 60. We wensen de gevel tye bekleden met crepi maar we staan ook open voor andere opties. Gevel is 40 jaar geleden met steenstrips bewerkt.
Gevelwerken in de regio Overijse
Aan mijn huis wil ik gevelwerken laten doen. Oude crepi nu, volledig nieuwe moet erop , opp. 300m², vrijstaand huis van rond 1900. Wanneer is te bespreken.
Gevelwerken te Beveren-Leie
Ik heb muur een bekleed met crepie. Deze muur wil ik reinigen. Het gaat om een oppervlakte van 20-25 m². De woning is gebouwd in 1998.
Gevelrenovatie voor een woning in Brakel
beste wij zouden graag offerte ontvangen voor renovatie van onze gevel. Lengte is 2 keer 18 meter en breedte een goede 6. Kunt u offerte met ons opmaken? Dit is voor het bepleisteren van de gevel met crepi. Vooral de voor en zij gevel.
Gevelrenovatie voor een woning in Genk
Dit is een halfopen woning waarvan ik 10m² aan de voorgevel wens te bepleisteren. Woning is een neiuwbouw waarvan we ze nu nog aan voegen.
Gevelrenovatie voor een woning in Wetteren
Ik heb een halfopen woning van bijna 100 jaar oud. Ik zoek nu een offerte om hier de gevelsteen te bewerken met een laag crepi. Momenteel geen problemen met vocht of scheuren.
Gevelrenovatie voor een woning in Beveren-Waas
eigenaar bouwjaar 1965 half open bebouwing oppervlakte : 64m2 niet geverfd. Ik wens nu de achterbouw met crepi te bepleisteren. de aan. Nu wens ik vooral een offerte voor iemand op deze bijbouw isolatieplaten kan plaatsen met daarover vervolgens crepi.
Ontwerp en uitvoering van gevelrenovatie
Geachte, ik ben op zoek naar een ontwerp en uitvoering van de gevel van huis. Eventueel combinatie crepi en pvc. Graag advies.
Gevelrenovatie voor een woning in Aartselaar
Ik wens van een halfopen woning de voor en zij gevel te bekleden. Voorkeur voor crepi. Woning origineel van de jaren 70. Gevels in de originele gevelsteen.
Gevelrenovatie voor een woning in Tremelo
Dit is een woning die we aankopen. De originele bouw is van de jaren 70. De buitenkant is geschilderd zonder primer. Ook is er een bijbouw waarvan de gelijkvloers is gedaan. met gewone baksteen. Deze moet gevoegd worden. De andere gevels hebben crepi nodig.
Gevelrenovatie voor een woning in Laarne
Dit is voor een woning van de jaren 20 wens hier de voorgevel te bekleden met crepi na plaatsen van 2cm isolatie . Momenteel steenstrips op de gevels maar die worden verwijderd. zodat de gevel naakt staat.
Gevelwerken in de regio Borsbeek
Ik zou gevelwerken laten doen voor mijn woning. Huis van 1968, nu een gevel met roofing op, daar mag crepie op. Termijn is te bespreken.
Gevelwerker nodig? Wij helpen u graag