Controleren werktijd

Vergelijk gratis offertes voor een prikklok of badge-lezer

Op zoek naar een systeem voor tijdsregistratie? Een prikklok of badge-lezer:
  • Creëert duidelijkheid
  • Maakt flexibiliteit mogelijk
  • Helpt bij loonadministratie
En de beste prijs voor een prikklok? Die vindt u door prijzen te vergelijken!


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een prikklok of badge-lezer vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen stelt u te werk?
 
 
* 2. Welk soort prikklok of badge-lezer wenst u?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Controleren werktijd: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Tijregistratie voor een vzw in Rekkem
Wij zijn een vzw binnen een school met een zestal personeelsleden. Wij zouden graag de werktijden van onze medewerkers registreren. Bedoeling is om deze gegevens dan te kunnen raadplegen op een andere pc.
Tijdregistratie voor landbouwbedrijf in West-Vlaanderen
Beste, Graag had ik meer info over prikklokken en badgelezers. Mijn voorkeur gaat uit naar een digitale prikklok, voor een bedrijf van minder als 5 werknemers. Er is geen sofwarepakket nodig. Bedankt voor uw reactie
Offerte tijdsregistratiesysteem, Bodet tijdsregistratie
Wij zijn in totaal met 21 medewerkers, bedienden en arbeiders. Graag vrijblijvend een offerte voor het totaalpakket: het toestel en de nodige software om de gegevens naar ons systeem/sociaal secretariaat door te kunnen sturen.
Tijdsregistratie personeelsleden met verschillende uurroosters
Tijdsregistratie voor 5 personeelsleden met verschillende uurroosters. Graag had ik de nodige informatie wensen te ontvangen alsook een gedetailleerde prijsofferte. Alvast bedankt voor uw medewerking.
Prikklok en tijdsregistratiesysteem
Graag wat inlichtingen alsook een gedetailleerde prijsopgave omtrent het aankopen van een tijdsregistratiesysteem, dit voor een 100-tal werknemers. Ik wens te weten hoe dit werkt, verschillende mogelijkheden/manieren, prijzen, modellen, e.d. Alvast bedankt.
Prikklok en tijdsregistratie nieuwe zaak
Wij zijn momenteel een nieuwe zaak aan oprichten en graag zouden we wat inlichtingen alsook een prijsopgave ontvangen omtrent prikklok en tijdsregistratie. Graag zouden we willen weten hoe dit werkt, wat de verschillende mogelijkheden zijn, kostprijs, e.d. Alvast bedankt.
Tijdsregistratie
Graag had ik inlichtingen omtrent de werking van een tijdsregistratiesysteem, alsook de bestaande mogelijkheden, prijzen, e.d. Graag een prijsopgave alsook inlichtingen liefst via e-mail aangezien ik deze dan moet doorsturen. Alvast bedankt.
Tijdsregistratie info
Graag inlichtingen alsook een prijsopgave omtrent een tijdsregistratiesysteem, controleren wanneer werknemers aankomen en wanneer deze vertrekken is meer dan voldoende. Eventueel voorstellen omtrent andere systemen. Alvast bedankt.
Offerte tijdsregistratie
Graag had ik inlichtingen alsook een prijsopgave ontvangen omtrent tijdsregistratie voor kleine groepen. Alvast bedankt.
Prijsopgave prikklok en tijdsregistratie
Graag wat inlichtingen alsook een prijsopgave voor het aanschaffen van een prikklok (tijdsregistratie voor 3 werknemers) alsook garantie aanvragen. Alvast bedankt.
Offerte prikklok en tijdsregistratie
Graag wat inlichtingen alsook een prijsopgave voor het installeren van prikklokken (tijdregistratie uur van aankomst alsook uur van vertrek). Alvast bedankt.
Informatie en offerte kostprijs tijdregistratie systeem
Een omschrijving van het systeem dat u kan aanbieden, alsook uw prijszetting. Kan het gekoppeld worden met gekende softwarepaketten (vb. SAP)?
Systeem tijdsregistratie en tijdsbeheer, kostprijs en contact leverancier tijdsregistratie
Ik zoek een systeem voor tijdsregistratie en tijdsbeheer, liefst een systeem met badges. Eventueel indien mogelijk ook te koppelen aan voertuiglocalisatie. We zijn met ongeveer 15 personeelsleden die geregistreerd dienen te worden. Graag contact en offerte
Tijdsregistratie werknemer, offerte systeem tijdsregistratie personeel
Graag een tijdsregistratiesysteem van 1 persoon, zowel op de baan als op kantoor (dus via gsm/internet, e.d. verbonden); gekoppeld aan facturatie.
Offerte tijdsregistratie systeem
Ik wens een prijsopgave alsook bijkomende inlichtingen te ontvangen voor het registreren van de gepresteerde werkuren op de werven. Met dank.

De activiteit van ons paramedisch personeel is gekenmerkt door momenten waarop er te weinig bestaffing is voor de gevraagde prestaties en momenten waarop een groot aantal medewerkers werktijd heeft die niet ingevuld geraakt. De vraag naar zorg is groter dan hetgeen we kunnen presteren. Ik zoek naar meer efficiënte planning en gebruik van de werktijd.

Een prikklok of badge-lezer plaatsen?

Wilt u de uren van uw werknemer snel en gemakkelijk bijhouden met een prikklok of badge-lezer? Dit zijn de voordelen van een prikklok met badgesysteem:

Makkelijk te beheren
Met een prikklok volg je gemakkelijk de gepresteerde uren van uw werknemers op, dat kan online.
Duidelijkheid over gepresteerde uren
Op het einde van de maand is er geen discussie, het is snel duidelijk wanneer een werknemer niet aan zijn of haar uren komt.

Vergelijk gratis offertes
Vergelijk offertes van verschillende priklok-systemen en vergelijk de details.
Gratis offertes vergelijken
Op zoek naar een prikklok of badge-lezer?