Contact leverancier loonbeheer personeel

De voordelen van een sociaal secretariaat

Wie onderneemt, wil zich focussen op zijn zaak. Helaas krijgt u heel wat bijzaken te verwerken, zoals loonadministratie. Een sociaal secretariaat neemt deze last over en zorgt voor:
  • Minder administratie
  • Advies en begeleiding
  • Correcte en stipte betaling van de lonen
Meer weten? Vul het formulier in en ontvang gratis offertes!
Offertes aanvragen

Ik zoek een sociaal secretariaat voor mijn bedrijf

 
* 1. Hoeveel medewerkers (inclusief bedrijfsleiders) telt uw bedrijf of organisatie?
 
 
* 2. In welke sector bent u actief?
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Contact leverancier loonbeheer personeel: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Sociaal secretariaat voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem
Graag een prijsofferte voor de loonberekening voor 19 medewerkers met een bediendestatuut.
Sociaal secretariaat tuinaanleg en onderhoud
Wij wensen door bepaalde omstandigheden van sociaal secretariaat te veranderen, graag wat inlichtingen omtrent uw services, dienstverleningen, prijzen, e.d. Opzegging is gebeurd op 1 oktober 2010. Alvast bedankt.
Sociaal secretariaat
Graag ondersteuning voor loonverwerking alsook advies hieromtrent. Ik werk momenteel nog met geen enkele partner aangezien ons nieuw kantoor nog geen werknemers telt. Alvast bedankt.
Inlichtingen betreft ander sociaal secretariaat voor zaak
Momenteel bij acerta, hadden we graag wat inlichtingen ontvangt omtrent de diensten dat u ons kunt aanbieden (loonberekening en beheer, management, juridisch advies, enz.) zodat we deze kunnen vergelijken en de beste kunnen kiezen. Met dank.
Inlichtingen sociaal secretariaat voor zelfstandige
Graag had ik inlichtingen gekregen over sociaal secretariaat. Voor het ogenblik ben ik nog zelfstandige maar ik had wat informatie willen hebben omtrent het in dienst nemen van personeel (loonbeheer, voorwaarden, ...). Met dank.
Ontevreden klant Salar wenst overstap naar Partena voor loonadministratie
Graag informatie manier van werken mbt loonadministratie en kostprijs Partena, wij werken op dit moment met Salar, maar er zijn wat problemen geweest dus een overstap interesseert ons wel. Bijvoorbeeld boetes op de bedrijfsvoorheffing en dergelijk, wij verwachten toch dat het sociaal secretariaat dit opvolgt.
Offerte sociaal secretariaat als partner voor loonsafrekening, ontevreden huidige partner
Een degelijk sociaal secretariaat om alles wat met het personeel en verplichtingen voor mezelf als zaakvoerster te maken heeft op zich te nemen. Van mijn huidig sociaal secretariaat ben ik niet zo tevreden. Ik wil een partner van wie ik correcte info kan ontvangen als ik een vraag stel mbt hoe en wat bij aanwervingen enz..
Veranderen van sociaal secretariaat wegens ontevreden huidige partner, graag contact info en offerte
Graag had ik van sociale secretariaat willen veranderen wegens allerlei problemen (slechte communicatie.......) Kan u mij hierover meer inlichtingen bezorgen om dit te doen. Graag contact, informatie, en een offerte. Bedankt
Veranderen van sociaal secretariaat, graag partner met goede begeleiding in loonbeheer en HR
Ik zoek een sociaal secretariaat om loonbeheer en andere HR-taken van me over te nemen dat me een goede begeleiding kan geven en voldoende informatie kan bezorgen. Dan kan ik me op mijn zaken richten. Graag contact en een prijsvoorstel. Bobex quality control: De klant geeft aan reeds met een bureau te werken waar hij graag weg wilt omdat hij helemaal niet tevreden is. Hij weet echter niet meteen hoe zijn huidige partner noemt.
Geniet van een feilloze loonadministratie