Contact leverancier loonbeheer personeel

Slim ondernemen? Samen met uw sociaal secretariaat

Wie onderneemt, wil zich focussen op zijn zaak. Helaas krijgt u heel wat bijzaken te verwerken, zoals loonadministratie. Een sociaal secretariaat neemt deze last over en zorgt voor:
  • Minder administratie
  • Advies en begeleiding
  • Correcte en stipte betaling van de lonen
Meer weten? Vul het formulier in en ontvang gratis offertes!
Offertes aanvragen

Ik zoek een sociaal secretariaat voor mijn bedrijf

 
* 1. Hoeveel medewerkers (inclusief uzelf) telt uw bedrijf?
 
 
* 2. In welke sector bent u actief?
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Contact leverancier loonbeheer personeel: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Sociaal secretariaat voor een bedrijf in Overijse
Vraag naar vrijblijvende offerte voor nieuw sociaal secretariaat. Momenteel zijn we klant bij SD Worx. De opzeg is reeds gedaan. Ik wens ook mijn bedrijf in twee op te splitsen,een deel voor de auto's en een deel voor de bussen. Momenteel telt het het bedrijf in totaal 4 zaakvoerders en 1 arbeider. Deze werkt op schooldagen 6u per dag. Op schoolvakanties is het technisch werkloos. Graag een eerste contact en kennismaking.
Sociaal secretariaat voor een bedrijf in Mol
Ik wens graag een offerte en een contact met een leverancier van loodadministratie. Dit voor het loonbeheer van het personeel . Het gaat over 37 arbeiders en 1 bediende.
Sociaal secretariaat voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem
Graag een prijsofferte voor de loonberekening voor 19 medewerkers met een bediendestatuut.
Sociaal secreteriaat voor een Vzw in Brussel
We zijn niet meer tevreden over onze huidige sociaal secretariaat en zouden daarom graag een prijsvergelijking doorvoeren met andere leveranciers. We werken met 23 mensen. Daarnaast hebben we ook nog een variërend aantal jongeren , 10-35, die hier werken in het kader van een brugproject.
Sociaal secretariaat voor een bedrijf in Antwerpen.
Onze sociaal secretariaat wordt stopgezet. Het nummer zal geschrapt worden. Nu zijn we verplicht om over te gaan schakelen op andere sociaal secretariaat. Graag een offerte voor 9 werknemers.
Offerteaanvraag sociaal secretariaat voor een bedrijf in oprichting in Antwerpen.
Wij zouden half augustus starten met nieuwe zaak. We gaan een massagesalon beginnen. Aantal werknemers is nog niet zeker. Ik en mijn man zullen werkzaam zijn en we willen 2à3 personen aannemen. Kan u dringend contact nemen met ons?
Sociaal secretariaat voor een slagerij in Antwerpen.
Ik ben een slagerij en wens jobstudenten aan te werven eventueel. Mijn vrouw en ik werken nu in de BVBA dus wat zijn de regels? Wat zijn de kosten en mogelijkheden? Graag een offerte.
Offerteaanvraag sociaal secretariaat voor een bedrijf in Mechelen.
Een sociaal secretariaat heeft ons opgelicht voor €2500,-. Inmiddels is die medewerker ontslagen van het sociaal secretariaat, maar het vertrouwen is er niet meer. Ik wil graag een andere sociaal secretariaat die ook aan loonberekening doet etc. Op dot moment voor 1 persoon.
Offerteaanvraag sociaal decretariaat voor een dokter in Vlaams-Brabant.
Mijn toekomstige werkgever wil dat ik informatie ga opzoeken in verband met sociaal secretariaat. Het gaat om mij als werknemer. Graag een offerte voor 1 werknemer.
Offerteaanvraag sociaal secretariaat voor een bedrijf in Brussel.
Graag een offerte van een sociaal secretariaat. Ik wil graag 1 persoon aannemen in mijn zaak. Wat zijn de kosten?
Offerteaanvraag sociaal secretariaat voor een bedrijf in Schoten.
Ik heb altijd als zelfstandige gewerkt, nu wil ik iemand aannemen. Graag een offerte te ontvangen van een sociaal secretariaat.
Offerteaanvraag sociaal secretariaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Dit is een bedrijf met 5 zelfstandigen. Ik wens 1 persoon in loondienst aan te nemen. Hoe gaat dat te werk? Graag een offerte te ontvangen van een sociaal secretariaat.
Offerteaanvraag sociaal secretariaat voor een fabrikant in Vlaams-Brabant.
Wij zijn OBL fabrikant van medisch, chirurgisch materiaal en zoeken een erkend sociaal secretariaat voor de loonberekening van 1 halftijds medewerker. Kunt u aangeven wat de aansluitingskosten zijn en de maandelijkse kosten voor het opmaken van de loonstaat?
Sociaal secretariaat voor bedrijfsleider
Offerte voor sociaal secretariaat voor 1 bedrijfsleider.
Sociaal secretariaat voor bedrijf in Brussel
Graag uw offerte voor sociaal secretariaat ter vergelijking met ons huidige maatschappij. Ik heb 10 werknemers in dienst.
Sociaal secretariaat voor bedrijf in Tienen
Kostprijs voor loonberekening seizoensarbeid land en tuinbouw op maandbasis. Aantal werknemers: 50. Bedankt.
Sociaal secretariaat voor bedrijf in Deinze
Graag uw offerte voor sociaal secretariaat voor 6 personeelsleden. Wij willen graag vergelijken met ons huidige maatschappij, Securex.
Sociaal secretariaat voor beheer personeelszaken en leercontracten
Ik had graag prijsoffertes verkregen voor een algemeen sociaal secretariaat voor beheer personeelszaken en leercontracten. Momenteel werken we enkel met freelancers, maar binnenkort gaan we ook werknemers in dienst nemen.
Op zoek naar een nieuw betrouwbaar sociaal secretariaat
Een betrouwbaar sociaal secretariaat waar we 100% op kunnen rekenen en die ons kan helpen zowel in het Frans als in het Nederlands. Kantoor vlot en snel bereikbaar met de wagen. In de omgeving van Tremelo of Zaventem en omstreken. Overname van ons dossier in de loop van maart 2011 Eventueel de mogelijkheid om opleidingen te volgen via het sociaal secretariaat.
Sociaal secretariaat tuinaanleg en onderhoud
Wij wensen door bepaalde omstandigheden van sociaal secretariaat te veranderen, graag wat inlichtingen omtrent uw services, dienstverleningen, prijzen, e.d. Opzegging is gebeurd op 1 oktober 2010. Alvast bedankt.
Sociaal secretariaat
Graag informatie omtrent 't sociaal secretariaat, dienstverlening, services, kostprijs, e.d. Jullie zouden moeten instaan voor loonberekening, enz... Momenteel werken we met ADMB maar graag zouden we gaan vergelijken. Er werken 2 werknemers bij EuroQueen en nog 2 in 't restaurant dat we beheren. Alvast bedankt voor uw informatie. PS: Promo 2: nog niet opgezegd.
Sociaal secretariaat
Wij werken momenteel met Acerta maar graag zouden we eens willen vergelijken indien er ergens iets beter is. Graag wat informatie over loonberekening alsook sociale documenten. Promo 2: geen opzegging. Alvast bedankt. PS: Ook graag info omtrent outsourcing HR Support.
Sociaal secretariaat vergelijking
Graag had ik wat inlichtingen willen ontvangen omtrent alles wat services, dienstverleningen en kostprijs is. Wij werken momenteel met SD workx en hebben nog helemaal niet opgezegd: promo 2. Kunt u mij de nodige informatie versturen zodat ik dat even kan vergelijken. Alvast bedankt.
Sociaal secretariaat
Graag had ik wat inlichtingen ontvangen omtrent uw sociaal secretariaat: services/dienstverleningen, dossierkosten,loonberekeningen e.d. Ons bedrijf telt 1 werknemer alsook 1 zaakvoerder. Wij hebben inmiddels voor juni 2010 onze opzeg ingediend = promo 1.
Sociaal secretariaat
Wij werken momenteel met SD Worx, over het algemeen zijn we daar tevreden van maar toch zouden we graag eens prijs/kwaliteit willen vergelijken. Graag een sociaal secretariaat voor loonberekening, sociale documenten, fiscale aangiftes, e.d. Alvast bedankt voor uw informatie.

Vind uw partner in loonberekening en HR

Loonberekening, sociale documenten, fiscale aangiften, ... het vergt enorm veel tijd en opzoekwerk. Een erkend sociaal secretariaat beheerst deze materie door en door, zodat u zich op uw basisactiviteit kunt concentreren. Wij brengen u graag in contact met de beste sociale secretariaten op de markt.

Minder administratie
België is een bureaucratische nachtmerrie. Gelukkig neemt een sociaal secretariaat de administratieve rompslomp van loonberekening, sociale documenten en fiscale aangiften op zich. Denk eens aan de tijd en energie die u daarmee wint!

Advies en begeleiding
Een sociaal secretariaat is meer dan het uitbesteden van uw loonberekening. Ze kunt steeds bij hen terecht met al uw HR-vragen.

Correcte en stipte betaling van de lonen
Last but not least, uw personeel wordt steeds keurig op tijd en correct uitbetaald. Uw werknemers zullen u dankbaar zijn en u hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele fouten.
Geniet van een feilloze loonadministratie