Contact installatie zonnepanelen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Contact installatie zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen voor in de regio Wuustwezel
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn huis-garage. Plat roofingdak met goede orientatie, opp. +50m², 2 personen, bouwjaar garage 10 jaar. Termijn is open.
Zonnepanelen voor in de regio Waregem
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidgericht, 15000 kwh, opp. +60m². Kan dit jaar al.
Zonnepanelen voor in de regio Geluwe
Voor op ons huis of tuinhuis willen we zonnepanelen. Plat roofingdak, opp. is te zien, 2 personen, termijn is nog open.
Zonnepanelen voor in de regio Schoten
Ik wil zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend pannendak (zonder iso) maar orientatie niet zo goed, 2 personen, opp. is te zien. Termijn is nog open.
Zonnepanelen voor in de regio Machelen
Ik wil zonnepanelen offertes voor op men woning. Hellend pannendak en zuidgericht, 2 personen, opp. +25m², ik denk voor 2018.
Zonnepanelen voor in de regio Torhout
Voor op mijn woning wens ik zonnepanelen offertes. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidoost gericht, opp. +50m², 4100 kwh, kan dit jaar doorgaan.
Zonnepanelen voor in de regio Zaventem
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen. Plat roofingdak, opp. +80m², 2 personen, wanneer is nog open.
Zonnepanelen voor in de regio Bocholt
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak (zonder isolatie) en nogal zuidwest gericht, rond de 5000 kwh, opp. +40m², nog voor dit jaar.
Zonnepanelen voor in de regio Brasschaat
Graag wil ik zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend leiendak en zuidgericht denk ik, +2 personen, opp. is te zien daar.
Zonnepanelen te Gesves
Zonnepanelen voor een woning van 1970. 7000 kilowatt met 2 personen. Tweetalige persoon. Afspraak is gewenst.
Zonnepanelen voor in de regio Waasmunster
Voor op mijn kapsalon-huis-bijbouw wens ik zonnepanelen. Plat roofingdak, opp. 25m², verbruik niet gekend, wannee ris nog open.
Zonnepanelen voor in de regio Antwerpen
Ik wens zonnepanelen voor op mijn huis-prive. Plat dak, opp. 42m², 4 personen, wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen te De Panne
Ik wil zonnepanelen plaatsen op een bijgebouw van onze woning. Dit gebouwd heeft een hellend dak gericht naar het zuiden. Het is voor een huishouden van 2 personen. In totaal is er een oppervlakte van 50 m².
Zonnepanelen voor in de regio Ronse
Voor op mijn woning zoek ik zonnepanelen te laten leggen. Hellend pannendak, 3 personen, opp. +40m². Termijn is nog open.
Zonnepanelen voor in de regio Buggenhout
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend dak en zuidgericht, 4 personen(alles op elek.), opp. +60m². Wanneer is aan offerte/nut.
Zonnepanelen voor in de regio Hoeilaart
We zoeken zonnepanelen voor op ons huis. Hellend dak (45°) en zuidgericht, 3500 kwh, opp. voor +14 panelen. Kan snel doorgaan.
Zonnepanelen voor in de regio Geraardsbergen
Graag wens ik zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak volledig zuidgericht, +4000 kwh, opp. +60m². Indien goede offerte kan dit spoedig.
Zonnepanelen voor in de regio Ranst
Ik wens zonnepanelen voor op mijn huis/zaak. Hellend dak, 3-4 personen, opp. +80m², kan dit jaar nog.
Zonnepanelen voor in de regio Herzele
Graag wens ik zonnepanelen voor op ons huis. Hellend pannendak en zuidgericht, met 3 personen, opp. +50m² zeker. Tijdstip is aan de offerte.
Zonnepanelen voor in de regio Maaseik
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak, zuidoost gericht denk ik, 3500 kwh ongeveer, opp. 50m². Wanneer ligt aan de offerte/nut.
Zonnepanelen voor in de regio Lier
Graag wens ik zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak, zuidgericht, 2 personen, opp. +80m², wanneer is aan de offertes.
Zonnepanelen voor in de regio Vleteren
Voor op mijn huis zoek ik zonnepanelen. Hellend pannendak, bijna zuidgericht, 5 personen, opp. +50m². Wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen te Mechelen
Ik wil een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Ze worden geplaatst op een plat dak. De grootte van het da is 7 op 8 meter. Huishouden bestaat uit 4 personen.
Zonnepanelen voor in de regio Houthalen
Ik ben op zoek naar zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend pannendak, 2500 kwh, bijna zuidgericht, plaats voor 12-14 panelen. Wanneer is nog open, ook voor mijn gebuur mag een offerte gemaakt worden.
Zonnepanelen voor in de regio Heusden-Zolder
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak met EPDM op, +3000 kwh, opp. voor 16 panelen zeker. Wanneer is aan de kosten.

De beste zonnepanelen in 2018: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2018 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.