Contact installatie zonnepanelen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Contact installatie zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Demande de devis pour l'installation de panneaux solaires pour particulier
Nous aimerions équiper la toiture de notre propriété privée de panneaux photovoltaïques dans le but de diminuer nos factures d'énergies. Avant de finaliser notre projet, nous aimerions avoir des renseignements concernant vos produits ainsi que vos prix. Serait-il possible également de nous renseigner sur le rendement par panneau? La surface de notre toiture doit faire +/- 80m² et le toit est incliné (double exposition) à 10°. Il s'agirait d'installer 45 panneaux. Consommation annuelle d'électricité: 11000 kwh/an. Pourriez-vous nous soumettre un devis détaillé à ce propos. N'hésitez pas à me contacter pour de plus amples renseignements. Merci pour votre collaboration.
Aanvraag informatie en offerte zonnepanelen woning Antwerpen
Mijn dak is 60 jaar oud. ik heb geen idee of de pannen sterk genoeg zijn om de werken te kunnen uitvoeren. kabel leggen tot aan de zekeringkast kan via een schacht. Elektrische installatie is vorig jaar volledig vernieuwd met domotica. Graag een gedetaileerde offerte (merk en type van de onderdelen) en welke premies nog mogelijk zijn.
Installatie zonnepanelen bij particulier in Antwerpen
We hebben interesse om zonnepanelen te plaatsen op onze privéwoning te Mechelen. We beschikken over een plat dak van ongeveer 8m op 8m. Ons jaarlijks elektriciteitsverbruik bedroeg vorig jaar 22000 KWh. Is het mogelijk ons uw prijsofferte door te sturen? Alvast bedankt.
Zonnepanelen voor particulier in provincie Antwerpen
Graag had ik zonnepanelen geplaatst op het dak van mijn privéwoning. Het is een plat dak en ik schat dat de oppervlakte er tussen de 20 en 50m² ligt. Bedankt voor uw offerte.
Offerte zonnepanelen bedrijfswoning
Ik zoek al eventjes naar een geschikte leverancier. Ik heb een groot plat dak, en zou de zonnepanelen willen aankopen op mijn bedrijf. Er staan wel enkele bomen in de buurt, dus kans op schaduw. Graag contact en offertes van leveranciers die me hier in kunnen adviseren en een offerte bieden.
Offerte zonnepanelen vergelijken leveranciers, prijs zonnepanelen, subsidies zonnepanelen
Graag offertes voor zonnepanelen. Het gaat eigenlijk om 2 daken, met twee zuidgerichte hellende daken. We gaan deze ook vernieuwen, dus als u gekoppeld aan de zonnepanelen ook dakwerken doet komt u ook daarvoor in aanmerking.
Offerte zonnepanelen dak
We zoeken zonnepanelen die tegelijk ook dakbedekking zijn. Kan dit? andere vraag: kunnen zonnepanelen gelegd worden op een oude serre?

De beste zonnepanelen in 2018: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2018 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.