Condensatie vochtprobleem

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Condensatie vochtprobleem: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zwammen in de muren - Edegem
Dit weekend is er ineens een zwam/paddenstoel tevoorschijn gekomen in de hal van ons appartementsgebouw. Hij is tussen de muur en de vloer naar boven gekomen. We denken dat het gaat om een condensatieprobleem. We zouden deze graag laten verwijderen en het onderliggend probleem laten oplossen.
Pand van jaren 60.
Condens in slaapkamer | Mol
's Nachts worden de vloer en muur vochtig in de slaapkamer van ons appartement. Vooral in de winter als er grote temperatuurverschillen zijn, komt dit voor. Waarschijnlijk zitten we dus met een condensprobleem. Het gebouw is ongeveer 20 jaar oud.
Kelder volledig droog krijgen ondanks hoog grondwaterpeil
De kelder (160cm bij 395cm) kampt met stilstaand water en met condensvorming aan het kelderplafond. We wonen vlak bij de Nete, waardoor het grondwaterpeil constant relatief hoog staat. De kelder leegpompen helpt niet, het water stijgt altijd opnieuw tot enkele centimeters stilstaand water. We willen de ruimte volledig droog krijgen om te gebruiken voor stockage. De woning dateert origineel uit 1952 en de kelder is nadien vermoedelijk nooit aangepakt.
Schimmel en vocht in woning van mijn ouders
De woning van mijn ouders heeft een vochtprobleem. Op meerdere plaatsen is er schimmel en vocht te zien. Misschien is het een condens- of ventilatieprobleem, maar ik ben niet zeker. Hun huis staat in Heverlee en werd gebouwd in de jaren 1970.
Condensatie ondanks verluchtingsgaten | Kapellen
Hoewel er wel degelijk verluchtingsgaten in de onderkeldering voorzien zijn, hebben we recent gemerkt dat er zich condensatie vormt. Graag hadden we een expert laten kijken hoe we dit kunnen oplossen.
Condensprobleem na plaatsen nieuwe ramen
Er is vocht in onze slaapkamer van de woning (gelijkvloers). Probleem sinds nieuwe vensters er inzitten, condens of ventilatieprobleem lijkt het, ook schimmelvorming is er. Huis van 1975 ergens.
Condens in slaapkamer en badkamer, oplossing gezocht
De muur van de slaapkamer is vochtig (aan voorgevel). Zelfde vochtprobleem in de badkamer (in kasten tegen voorgevel). Beide eerste verdiep.
Condensprobleem in slaapkamer | Brugge
Wij hebben vocht in de muren op het eerste verdiep, meer bepaald in de slaapkamer. Ik denk dat we met een condensprobleem zitten. Het probleem situeert zich in de hoek van de 2 buitenmuren.
Condensprobleem in appartement aan zee
In ons appartement aan zee hangt er een geur in de ingebouwde kast in de inkomhal en op één specifieke muur naast deze kast is het plakwerk aan het afgaan terwijl aan de andere kant (achterkant ingebouwde kast aan de keukenzijde) er schimmelvorming is.
Natte muren in slaapkamer en badkamer (2de verdiep)
Ik heb vochtproblemen op het tweede verdiep, in de twee slaapkamers én in de badkamer.
De muren in één slapkamer zijn echt nat. De badkamer is beschimmeld en de vensters zijn constant vol met water.
Vochtbestrijding in de muren te Zeebrugge
Ik heb vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloer). Aan de slaapkamers, schimmel ook wat, bouwjaar 1968, geen lek eerder condens of ventilatieprobleem.
Vocht in inkomhal van appartement
We hebben een vochtprobleem in ons appartement, vooral aan de inkomhal, veel condens tegen de vensters alsook tegen de voordeur. Hoe kunnen we dit oplossen?
Vochtige binnenmuren in slaapkamers
Eigenaars, vocht op 1ste verdieping, wij hebben vochtige binnenmuren in de slaapkamers (veel vocht en schimmel).
Condensatievocht in kruipkelder oplossen
We hebben een vochtprobleem in onze kruipkelder. We denken dat het om condensatievocht gaat, er zijn wel al 4 ventilatieroosters aanwezig van 10cm x10cm. We verwarmen met elektrische verwarming en er is dus geen stookketel in de garage. Graag een oplossing om onze kruipkelder weer droog te maken.
Vochtbestrijding in de muren te Tongeren
Er is vocht in de muren van mijn appartement (gelijkvloers). Lijkt op condens of koude brug, ook schimmel. Bouwjaar 2007, geen lekken.
Vochtbestrijding voor een woning in Oostende
Huidige souterrain 1.2m onder de grond vertoont vocht plekken mogelijk ook condensatie in combinatie met opstijgend vocht. had graag eens prijs gekregen om de muren te injecteren.
Vochtbestrijding in de muren te Hemiksem
Er is vocht in de muren van mijn appartement (2de verdiep). Schimmel/condens op de muren en aan de ramen, bouwjaar 1970 ergens, standaard geen verluchting daar.
Vochtbestrijding voor een woning in Dilsen Stokkem
Beste wij hebben heel veel vocht in huis en zouden graag advies vragen. De grootste problemen zijn rond de vensters in de living en op de gang en boven rond de vensters. Vooral condensatie en schimmelprobleem. Gebouw van 2006.
Vochtbestrijding voor een woning in Hulsthout
We hebben vooral problemen op het gelijkvloers. Vooral aan de ramen zien we condensatie en schimmel aan de kozijnen van de ramen. Ook staat de schimmel op de muren in de bureau. Woning van 25 jaar oud.
Vochtbestrijding voor een woning in Broechem
We zien vooral problemen op een tweede verdieping. Onder een raam merken we problemen ook op de voor en zijgevel. Vermoedelijk een condensatie probleem. Ouder woning . Woning niet volledige geïsoleerd. Reeds jaren problemen.
Vochtbestrijding in de muren te Brasschaat
Er is vocht in de muren van mijn huis (1ste verdiep). Condens/schimmel op de muren en raam, huis van jaren 30, geen lek dat ik weet. Lijkt op ventilatieprobleem.
Vochtbestrijding voor een woning in Brugge
Ik heb een halfopen woning van de jaren 60. We hebben echter vooral problemen in een aanbouw. Deze zijn er zo'n 4 jaar aanwezig. Mogelijk een ventilatieprobleem. Vooral in de kasten en boven aan de muren.
Vochtbestrijding voor een woning in Lommel
Ik heb een probleem met condensatievocht in kruipkleder. Deze is ongeveer een meter hoog. problemen al jaren aanwezig. Dit is een kelder met zandvloer.
Vochtbestrijding in de muren te Dilbeek
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Condens en/of ventilatieprobleem daar, geen lek (luchtvochtigheid 70-80%). Huis van 1985-90.
Vochtbestrijding voor een woning in Dilbeek
De problemen zijn vooral in de garage. Dit is vooral op de muren en rond de ramen. Vooral condensatie op de ramen en mogelijk ventilatieproblemen. Deze zijn al maanden aanwezig.

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.
Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders