Condensatie vochtprobleem

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Condensatie vochtprobleem: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding in de muren te Zeebrugge
Ik heb vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloer). Aan de slaapkamers, schimmel ook wat, bouwjaar 1968, geen lek eerder condens of ventilatieprobleem.
Vochtbestrijding in de muren te Tongeren
Er is vocht in de muren van mijn appartement (gelijkvloers). Lijkt op condens of koude brug, ook schimmel. Bouwjaar 2007, geen lekken.
Vochtbestrijding voor een woning in Oostende
Huidige souterrain 1.2m onder de grond vertoont vocht plekken mogelijk ook condensatie in combinatie met opstijgend vocht. had graag eens prijs gekregen om de muren te injecteren.
Vochtbestrijding in de muren te Hemiksem
Er is vocht in de muren van mijn appartement (2de verdiep). Schimmel/condens op de muren en aan de ramen, bouwjaar 1970 ergens, standaard geen verluchting daar.
Vochtbestrijding voor een woning in Dilsen Stokkem
Beste wij hebben heel veel vocht in huis en zouden graag advies vragen. De grootste problemen zijn rond de vensters in de living en op de gang en boven rond de vensters. Vooral condensatie en schimmelprobleem. Gebouw van 2006.
Vochtbestrijding voor een woning in Hulsthout
We hebben vooral problemen op het gelijkvloers. Vooral aan de ramen zien we condensatie en schimmel aan de kozijnen van de ramen. Ook staat de schimmel op de muren in de bureau. Woning van 25 jaar oud.
Vochtbestrijding voor een woning in Broechem
We zien vooral problemen op een tweede verdieping. Onder een raam merken we problemen ook op de voor en zijgevel. Vermoedelijk een condensatie probleem. Ouder woning . Woning niet volledige geïsoleerd. Reeds jaren problemen.
Vochtbestrijding in de muren te Brasschaat
Er is vocht in de muren van mijn huis (1ste verdiep). Condens/schimmel op de muren en raam, huis van jaren 30, geen lek dat ik weet. Lijkt op ventilatieprobleem.
Vochtbestrijding voor een woning in Brugge
Ik heb een halfopen woning van de jaren 60. We hebben echter vooral problemen in een aanbouw. Deze zijn er zo'n 4 jaar aanwezig. Mogelijk een ventilatieprobleem. Vooral in de kasten en boven aan de muren.
Vochtbestrijding voor een woning in Lommel
Ik heb een probleem met condensatievocht in kruipkleder. Deze is ongeveer een meter hoog. problemen al jaren aanwezig. Dit is een kelder met zandvloer.
Vochtbestrijding in de muren te Dilbeek
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Condens en/of ventilatieprobleem daar, geen lek (luchtvochtigheid 70-80%). Huis van 1985-90.
Vochtbestrijding voor een woning in Dilbeek
De problemen zijn vooral in de garage. Dit is vooral op de muren en rond de ramen. Vooral condensatie op de ramen en mogelijk ventilatieproblemen. Deze zijn al maanden aanwezig.
Vochtbestrijding voor een woning in Mol
Dit is een woning waarvoor we een voorakkoord getekend hebben. Bedoeling was voor december te verhuizen en dus moet de kelder vochtvrij gemaakt worden . Geen idee van waar dat vocht komt. Duidelijk condensatie.
Vochtbestrijding in de muren te Sint-Niklaas
Er is vocht in de muren van mijn woning. Huis van 2006, in de slaapkamer, lijkt condens of ventilatieprobleem. Geen lek. Al 2-3 jaar.
Vochtbestrijding in de kelder te Antwerpen
Er is vocht in de kelder(volwaardig) van mijn huis. Vochtige keldermuren, vooral in de winter, geen lekken. Huis van voor 1950.
Vochtbestrijding in de muren te Sint-Katelijne-Waver
Er is vocht in de muren van mijn huis . In de slaapkamer, plekken onderaan de muur, ook schimmel is er. Misschien iets van condens/ventilatie, geen lek. Huis van voor 1950.
Vochtbestrijding voor een woning in Asse
Dit is een woning waarvan ik de eigenaar ben. Momenteel staat deze leeg maar ik we ze verkopen. Dit is een gebouw van de jaren 60 maar het dak is gerenoveerd geweest. We hebben nu echter gemerkt dat op een eerste verdieping een condensatie probleem is op een verdieping doordat er een probleem was met een dakgoot.
Vochtbestrijding voor een woning in Mechelen
We hebben problemen met vocht op de eerste verdieping. Dit is vlak onder het dak maar het kan geen lek zijn want het dak is vijf jaar geleden vervangen geweest. Problemen 2-3 jaar gelden doorgekomen. Problemen op de binnenkant van de gevelmuur op de twee kanten van het raam. Waarschijnlijk een condensatieprobleem. Gebouw van de jaren 50.
Vochtbestrijding in de muren te Tongeren
Er is vocht in de muren van ons huis (1ste verdiep en 2de). Rijhuis van 1950, vocht op een gedeelde muur, geen lekken dat ik weet bij ons of gebuur. Condens of ventilatieprobleem? Probleem sinds 1 jaar.
Vochtbestrijding voor een woning in Wiekevorst
We hebben momenteel vooral problemen met vocht op het gelijkvloers. De eerste problemen zijn enkele jaren terug opgevangen. Toen dachten we aan condensatie door een droogplaats maar we merken vooral onderaan de binnenkant van de gevelmuren onderaan vocht.
Vochtbestrijding in de muren te Temse
Er is vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). In de berging aan het plafond, geen (dak)lek, gele plekken er, lijkt op condens. Huis van 1940 ergens.
Vochtbestrijding in de kelder te Gent
Ik heb vocht in de kelder(volwaardig) van ons huis. Rijhuis van jaren 30 ergens, probleem met geen/slechte verluchting, geen lekken.
Vochtbestrijding in de muren te Antwerpen
Er is vocht in de muren van mijn huis (3de verdiep). Huis van 1905, kan condens/ventilatie zijn, daardoor vocht binnen. Geen lek dat ik weet.
Vochtbestrijding in de muren te Antwerpen
Er is vocht in de muren van ons appartement (gelijkvloers). Lijkt condens/ventilatieprobleem, plek midden van de muur, geen lek dat ik weet. Ook schimmel. Bouwjaar voor 1960.
Vochtbestrijding in de muren te Hechtel-Eksel
Er is vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers en 1ste verdiep). Lijkt op condens/ventilatie met plekken aan plafond, geen lek dat ik weet. Ook schimmel, huis van 1969.

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.