Coating dak

Waarom uw dak laten reinigen?

Onderhoudt u uw huis goed? Vergeet dan zeker uw dak niet. Een dakreiniger laat uw dak er als nieuw uitzien en voorkomt schade en vochtproblemen. Vraag daarom offertes voor een dakreiniging aan, vergelijk prijzen en kies het beste voorstel.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor dakreiniging vergelijken

 
* 1. Welk type dak wilt u laten reinigen?
 
 
* 2. Welk type dakreiniging wenst u?
 
 
* 3. Heeft u asbestproblemen?
 
 
* 4. Welke dakoppervlakte dient gereinigd te worden (schatting)?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Coating dak: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Dakreiniging in de regio Koekelare
Ik zou het dak van mijn woning laten reinigen. Hellend pannendak, opp. +100m², rijhuis van 2003, kan rond de zomer.
Dakreiniging in de regio Heverlee
We willen het dak van ons pand laten reinigen. Hotel/brasserie DE OUDE KANTIEN te Kantineplein 3 - Heverlee || Wat is de oppervlakte van uw dak? : Groter dan 200m² . Hellend leiendak, vrijstaande hoeve van bijna 100 jaar oud.
Dakreiniging in de regio Oostende
We zouden ons dak laten reinigen. Dak ontmossen en dakgoot, hellend sneldak van 20 jaar oud, rijhuis. Opp. +50m², wanneer is nog open.
Dakreiniging in de regio Geel
We zouden het dak van ons huis laten reinigen. Het betreft oude Boomse pannen, opp. groter dan 200m². Welke werken moeten worden uitgevoerd? : Schoonmaken van dak en dakgoten. Vrijstaand huis van 2000 (al zijn pannen nog ouder).
Dakreiniging in de regio Hofstade
Ik zou mijn dak willen laten reinigen. Hellend pannendak, vrijstaand huis van 2006, opp. +100m², vooral voorkant is vuil.
Dakreiniging in de regio Koksijde
Ik zou mijn dak van mijn huis laten reinigen. Dak in leien ontmossen, coaten, beschermen impregneren || Wat is de oppervlakte van uw dak? : rond de 200m², vrijstaand huis van 1978. Wanneer is aan de prijs.
Dakreiniging voor een woning in Genk
Dak van meer dan 200m² in dakpannen. Dit is een gebouw van 20 jaar oud dat we twee jaar geleden hebben aangekocht. Voor zover ik weet is hier nog nooit iets gebeurd van reiniging of ontmossen . Ik wens naast het dak te reinigen het ook te coaten.
Dakreiniging voor een bedrijf in Tienen
Dit is voor een bedrijfsgebouw met plat dak waarvan we de eigenaar zijn. In eerste instantie gaat het over d schoonmaak maar later eventueel coaten 1800m² in totaal.
Dakreiniging in de regio Tielen
Graag uw beste prijs voor het ontmossen van mijn dak. Mijn woning is 14X12m. Is er een behandeling die kan uitgevoerd worden om mos tegen te gaan? || Wat is de oppervlakte van uw dak? : Tussen de 100m² en 200m. Nu hellend betonpannendak, huis van 1985, tijdstip is nog open.
Dakreiniging in de regio Niel
Ik zou het dak van mijn huis laten reinigen. In juni heb ik dit huis gekocht en weet dus niet wanneer de laatste reiniging is gebeurd. Opp. +50m², hellend pannendak. Rijhuis van voor 1950, nog dit jaar.
Dakreiniging in de regio Diepenbeek
Graag zou ik het dak van mijn huis laten reinigen. Hellend leiendak, halfopen huis van 1975, opp. +100m², 15 jaar geleden al gedaan. Tijdstip is nog open.
Dakreiniging in de regio Galmaarden
We willen het dak van ons huis te laten reinigen. Hellend pannendak, opp. 120m², halfopen huis van 1990, wanneer is nog te zien.
Dakreiniging voor een woning in Kortenberg
Ik wens het dak te onderhouden en te coaten. Dit is een leien dak. Op een kant staan zonnepanelen. Woning is van 1974. Dit zijn asbestleien. +- 90m².
Dakreiniging voor een woning in Oostakker
Ik zoek een offerte voor het ontmossen en coaten van een dak met platte dakpannen. Woning van de jaren 80.
Dakreiniging in de regio Ekeren
Ik zou het dak van mijn zaak/prive laten reinigen. Hellend leiendak(geen asbest), opp.+200m², vrijstaand huis met nieuw dak in 1992, zeker nog dit jaar.
Dakreiniging in de regio Diepenbeek
Graag zou ik het dak van mijn huis laten reinigen. Hellend pannendak, opp. +90m², vrijstaand huis van 2004, wanneer is nog open.
Ontmossen van een dak in Tongeren
Als eigenaar van een woning zoeken wij een dakontmosser. Het bouwjaar is 1924 en op het dak liggen dakpannen. Het is een 3 gevel woning. Wij hebben geen weet of het ooit ontmost is geweest ( we wonen hier sinds juli 2011). Kan u mij contacteren met een mooi voorstel zodat we snel iemand vinden die het dak wil reinigen. Alvast bedankt.
Dakreiniging voor een woning in Krombeke
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van van oude boomse pannen. Ook wens een offerte voor coating.
Dakreiniging voor een woning in Terhagen
Het dak moet ontmost worden en eventueel gecoated. Dak van zeker 10 jaar of ouder bestaande uit kunst leien. Mogelijk nooit ontmost geweest.
Dakreiniging voor een woning in Aalter
Leien dak van de jaren 70. 20 jaar gelden is dit dak voor het laatst ontmost en behandeld met coating. Ik wens dit nu opnieuw te laten doen.
Dakreinigen voor een woning in Riemst
Ik ben op zoek naar een offerte voor reiniging en coating van dak +- 200m². Ook mag bekeken worden of het dak dient ontmost te worden.

Dakreiniging: bekroon je huis met een mooi dak

Vuil of mos op je dak? Maak er korte metten mee. Een grondige poetsbeurt fleurt je dak niet alleen op, maar beschermt het ook tegen schade en lekken. Ontdek hier hoe een dak gereinigd wordt, hoe je het langdurig beschermt en wat de prijs voor een dakreiniging is.

Een beschermd dak
Mos, algen en ander vuil zijn nefast voor je dak. De wortels dringen je dakpannen binnen, wat tot structurele schade leiden. Zeker bij regenweer is het risico op scheuren en barsten groot.

Een energiezuinig dak
Is je dak geïsoleerd? Goed zo, maar het mos op je dak is wel een bedreiging voor de dakisolatie. En dat kan je energieverbruik doen stijgen. Met een dakreiniging vermijdt je dit risico.

Maar vooral een mooi dak
Een proper dak is dus beter beschermd en energiezuiniger, maar het is natuurlijk ook gewoon veel mooier. Wil je je woning verkopen? Een dakreiniging krikt de waarde van je woning nog op!
Laat uw dak opnieuw stralen