Coating dak

Laat uw dak uit het mos herrijzen!

Ligt uw dak onder een laag mos? Raadpleeg dan onze dakontmossers. Zij komen een gratis dakdiagnose uitvoeren en werken een offerte voor u uit. Vergelijk gratis en vrijblijvend de voorstellen voor het ontmossen van uw dak en gun uw dak een tweede jeugd.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor het ontmossen van mijn dak

 
* 1. Welk type dak wilt u ontmossen?
 
 
* 2. Welke dakoppervlakte dient gereinigd te worden (schatting)?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Coating dak: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Leien dak laten ontmossen in Aalst
Ik heb een leien dak, zeker geen asbest, en wil het mos op mijn dak laten verwijderen zodat het weer schoon is. Wat zijn de mogelijkheden?
Hellend dak ontmossen in Rumst
Ik zou het dak van mijn huis willen laten ontmossen. Het gaat om een hellend pannendak van meer dan 100m². Het is een halfopen bebouwing dat dateert van 1991.
Dakreiniging in de regio Koekelare
Ik zou het dak van mijn woning laten reinigen. Hellend pannendak, opp. +100m², rijhuis van 2003, kan rond de zomer.
Dak ontmossen in de regio Halen
Ik zou het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak en zonnepanelen op, opp. +100m², vrijstaand huis van 2008 (Spaanse stijl), wanneer is aan de prijs.
Dak ontmossen in Affligem
Ik wil het dak van mijn huis laten ontmossen. Het dak is meer dan 100 m² groot en er liggen dakpannen op. Kan ik enkele offertes vergelijken?
Dak van huis en bijbouw ontmossen | Maasmechelen
Ik zou het dak van mijn huis + bijbouw laten ontmossen. Hellend pannendak en zonnepanelen, opp. +100m², halfopen huis van 1932 (dak is 20 jaar oud). Tijdstip is nog open.
Dak ontmossen in de regio Gent
Voor mijn herenhuis wil ik het dak laten ontmossen. Hellend leiendak(normaal zonder asbest), opp. +90m², rijhuis van 1870. Wanneer is te zien.
Dak ontmossen in de regio Houthalen
Voor mijn huis wil ik het dak laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +100m², vrijstaand huis van jaren 40-50, dak van begin 1990. Wanneer maakt niet uit.
Dak ontmossen in de regio Groot-Bijgaarden
Ik wil het dak van ons huis laten ontmossen. Hellend leiendak, opp. +80m², halfopen huis van 1976, wanneer is nog open.
Dak ontmossen in de regio Herent
Voor mijn huis wil ik het dak laten ontmossen. Hellend leiendak, opp. +100m², halfopen huis van 1971, termijn is te zien.
Ontmossen van dak te Edegem
Ik wil mijn dak ontmossen. Het is een hellende dak bekleed met leien. De woning is gebouwd eind jaren 60.
Dakreiniging in de regio Heverlee
We willen het dak van ons pand laten reinigen. Hotel/brasserie DE OUDE KANTIEN te Kantineplein 3 - Heverlee || Wat is de oppervlakte van uw dak? : Groter dan 200m² . Hellend leiendak, vrijstaande hoeve van bijna 100 jaar oud.
Ontmossen van dak te Brasschaat
Ik wil een hellend dak ontmossen. Het is een dak bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in de jaren 70, maar het dak is dak vernieuwd is.
Dakreiniging in de regio Oostende
We zouden ons dak laten reinigen. Dak ontmossen en dakgoot, hellend sneldak van 20 jaar oud, rijhuis. Opp. +50m², wanneer is nog open.
Dak ontmossen in de regio Peer
Ik wil het dak van mijn huis/zaak laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +150m², vrijstaand gebouw van 1995-1998, tijdstip is open.
Dakreiniging in de regio Geel
We zouden het dak van ons huis laten reinigen. Het betreft oude Boomse pannen, opp. groter dan 200m². Welke werken moeten worden uitgevoerd? : Schoonmaken van dak en dakgoten. Vrijstaand huis van 2000 (al zijn pannen nog ouder).
Dak ontmossen in de regio Merelbeke
Voor mijn woning wil ik het dak laten ontmossen. Hellend kunstleiendak, opp. +50m², halfopen huis van 2005, wanneer is aan de prijs.
Dak ontmossen in de regio Lennik
Ik wil het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +140m², vrijstaand huis van 1995, graag voor de winter.
Dak ontmossen in de regio Bornem
Ik zou het dak van mijn woning laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +150m², halfopen huis van 1960-70 ergens, termijn is te zien.
Dakreiniging in de regio Hofstade
Ik zou mijn dak willen laten reinigen. Hellend pannendak, vrijstaand huis van 2006, opp. +100m², vooral voorkant is vuil.
Dak ontmossen in de regio Wondelgem
Ik wil het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak en zonnepanelen, opp. +100m², vrijstaand huis van 1994, termijn is nog te zien.
Dak ontmossen in de regio Bonheiden
Ik zou het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +150m², vrijstaand huis van 1980, kan voor de winter.
Dak ontmossen in de regio Ieper
Ik wil het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend leiendak, vrijstaand huis van 1979, opp. +100m², wanneer is nog open.
Dak ontmossen in de regio Velm
Graag wil het dak van mijn woning laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. 250m², vrijstaand huis van 1997, wanneer is nog open. Ook offerte voor gevelreiniging indien mogelijk (120m², crepiegevels).
Dakreiniging in de regio Koksijde
Ik zou mijn dak van mijn huis laten reinigen. Dak in leien ontmossen, coaten, beschermen impregneren || Wat is de oppervlakte van uw dak? : rond de 200m², vrijstaand huis van 1978. Wanneer is aan de prijs.

Ontmossen van daken: laat uw dak uit het mos herrijzen

Groeit er mos op uw dak, muur of op uw terras en wilt u hier graag komaf mee maken? Informeer uzelf dan eerst via deze pagina over de werkwijze en de prijs voor het ontmossen van uw dak, uw terras of andere oppervlakken.

Dakschade vermijden
Vermijd dat het mos schade aanbrengt aan uw dak en dat u last krijgt van lekkage.

Optimaal energieverbruik
Een dak met mos kan uw isolatie beïnvloeden en uw energieverbruik doen stijgen.Dankzij het ontmossen van daken kan u dit vermijden.

Een proper en verzorgd dak
Ga voor een gezond dak dat er mooi uitziet