Chocomelk machine

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Chocomelk machine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine voor een bedrijf te Riemst
Ik wens een koffiemachine voor in het bedrijf. Vrij gebruik, een 30 tal personen dagelijks(ook bezoekers inclu), ook met warme chocomelk. Kan via waterleiding,
Koffiemachine voor een bedrijf in Londerzeel
Dit is voor een prijsvergelijking met onze huidige leverancier. We wensen graag de verschillende mogelijkheden voor een huur of aankoop te vergelijken. Momenteel maken we gebruik van een tafelmodel voor vrij gebruik. Dit is een systeem voor intern gebruik, dus het personeel zelf. Momenteel is dit een systeem voor koffie, warme choco en warm water voor de thee. We wensen graag een offerte voor een model zo dicht mogelijk bij ons huidig systeem.
Koffiemachine voor een bedrijf in Leuven
Alleen machine met: - bonen (nog niet gemaald) - combinatie bonen met reeds gemalen bonen - liefst rechtstreekse aansluiting op waterleiding - moeten combinatie kunnen maken tussen gewone koffie en deca koffie (ofwel 2 reservoirs met bonen ofwel combi te malen bonen en reeds gemalen bonen) - automaat: voor koffie of warm water voor thee (geen warme choco nodig !!!)
Koffieautomaat voor een bakerij in Passendale
Bedoeling is om dagelijks verse koffie of warme chocomelk aan te bieden, dit zou dienen om mee te nemen en niet ter plaatse uit te drinken. Voorkeur gaat naar verse bonenkoffie maar mag ook op een andere manier hangt van model toestel en prijs af. we hebben 2 mogelijkheden om in de winkel een toestel te zetten, op werktafel max. hoogte is dan 50cm, of een zelfbedieningstoestel die een max hoogte heeft van 100cm koffie/chocomelk moet gevuld worden in model Starbucks bekertjes.
Manager uit Nieuwkerken-waas is op zoek naar een koffiemachine.
Als manager van een operatiekwartier vind ik het belangrijk dat tijdens de korte pauze de mensen kunnen genieten van een deftig kopje koffie. Er gebruiken per dag ongeveer 50 personen de automaat 2 keer.
Koffieautomaten voor een bedrijf in Mol
We gaan veranderen van leverancier, en wensen daarom even de markt te verkennen. We hebben in totaal een dikke 500 medewerkers en zoeken nu een huurofferte voor 8 grote automaten,met muntsysteem, en 5 kleinere voor in vergaderruimte. De kleinere automaten moeten thermossen met koffie kunnen vullen. Ik wens een automaat voor koffie, thee, capuchino, ... Soep is niet nodig.
Koffiemachine voor een bedrijf in Wondelgem
We hebben nu 3 koffieautomaten staan die aan vervanging toe zijn. Per automaat zijn er 20 tot 50 gebruikers. Graag een prijsvergelijking voor 3 automaten met allerlei warme dranken. Bedankt alvast.
Koffiemachine voor een schildersbedrijf in Waasmunster
Graag een prijsvergelijking van een koffiemachine. Deze hadden we graag voor 5 tot 10 personen per dag. Enkel koffie of espresso en op waterreservoir. Bij voorbaat dank.
Koffiemachine voor een kantoor in Hofstade
Graag een prijsvergelijking van een koffiemachine. We hebben al een koffiemachine staan met allerlei warme dranken. We hebben 17à18 mensen werken op het kantoor. Heeft een andere leveranciers lekkerdere koffie of betere voorstellen dan ben ik geïnteresseerd.
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
Een vrijblijvende offerte voor een koffie automaat om in de praktijk te plaatsen. Op sommige dagen zal dit gaan over meer als 50 mensen , andere dagen over een 10-tal. We willen vooral de mensen die bloeddonaties komen doen een gratis tasje koffie kunnen aanbieden.
Koffiemachine voor een bakkerij in Zwijndrecht
*** terugbellen binnn uurtje *** We hebben een Sipwell waterkoeler waar je zowel koud als warm water kan tappen. Nu ben ik zeer benieuwd naar een koffiemachine met verse bonen. De automaat zal dan gebruikt worden door 6 personen. Hartelijk dank voor de offerte!
Koffiemachine voor een bedrijf in Zwevegem
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine met waterreservoir. Deze hadden we graag in de showroom willen plaatsen voor de klanten.
Koffiemachine voor een bedrijf in Gent
We gebruiken nu de senseo. We hadden graag een koffiemachine willen plaatsen voor 8 koffiedrinkers per dag. Met melkopklopper, cappuccino, espresso, thee, chocolademelk. Wateraansluiting aanwezig indien nodig. Graag een prijsvoorstel.
Koffiemachine voor een militair
We hadden graag in onze nieuwe kantine een koffiemachine willen plaatsen. Deze zal gebruikt worden door 50 tot 100 personen. Naast de koude drankenautomaat hadden we ook voor de warmtedrankenliefhebbers een machine willen plaatsen. Graag een vrijblijvende offerte.
Koffiemachine voor een bedrijf in Stabroek
We hebben nu een senseo staan. Deze hadden we graag willen vervangen in een echte koffiemachine. Dagelijks zal er 3à4 personen gebruik maken van deze machine. Wat is de huur of koopprijs? Graag een prijsvoorstel van een koffieautomaat met waterreservoir.
Koffiemachine voor een dagbladhandel in Antwerpen
Ik ga met een dagbladhandel beginnen. Deze koffie zal worden aangekocht door mijn klanten en de zaken beginnen vanaf begin volgend jaar.
Koffiemachine offerte voor een kledingzaak in Antwerpen.
Ik heb een mooi plekje in mijn kledingzaak, waar ik als gedachte heb om een koffiemachine te plaatsen. Alleen weet ik niet wat ik me kan voorstellen hoe groot het apparaat zal zijn. De koffiemachine wil ik graag met koffie en thee. Ikzelf ben geen kofffiedrinker maar collegas en klanten moeten er gebruik van kunnen maken. Bedankt voor een afspraak en evntueel proeven van de koffie.
Koffiemachien voor een krantenwinkel in Reet
Voor in krantenwinkel. We hebben geen idee van hoeveel verkoop ervan; Ik zoek een automaat met een tiental mogelijkheden : soep, warme choco, thee, capuchino, koffie, enz... Zonder muntinworp.
Koffiemachine voor een bedrijf in Deurne
We hebben een koffiemachine via Rombouts, waar we op zich wel tevreden over zijn. Alleen ze leveren enkel in de namiddag de koffie etc. We hadden graag van leverancier veranderd die wel in de voormiddag kan leveren. Dagelijks zijn er 6 personen aanwezig op kantoor die gebruik kunnen maken van de koffiemachine.
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Voor dagelijks gebruik vanaf 20 personen. De koffiemachine hadden we graag enkel met koffie, espresso en cappuccino. Bedankt alvast!
Koffiemachine voor een koffiehuisje in Antwerpen
Ik heb recent een zaak gekocht in Antwerpen centrum waar ik met een koffiehuisje wil beginnen. Hiervoor ben ik op zoek naar een deftige automaat voor verschillende soorten warme dranken: Late, capuchino, espresso, warme choco, koffie verkeerd, .... Ik wens ook graag informatie over huur; leasing en aankoopvoorwaarden. Bedankt voor een snelle reactie
Koffiemachine voor een zaak in Aalst
Graag een offerte van een koffiemachine. We zullen dagelijks een 20à40 personen hebben die dagelijks een bak koffie bij ons drinken. Bedankt voor het prijsvoorstel.
Koffiemachine voor een skatepark in Merelbeke
We gaan eind deze maand een skatepark openen. We hadden dan ook graag alvast prijzenlijsten willen ontvangen van warme en koudedrankenautomaten. We zullen veel jongeren hebben die aanwezig zullen zijn. Daarbij zullen er ook ouders en vrijwilligers zijn die een bak koffie kunnen drinken. Naar schatting 10à20 personen.
Koffiemachine voor een gokcentrum in Herenthout
Graag een offerte van een koffiemachine. We zijn een gokcentrum en hebben nog geen enkel drankenautomaat staan. Bedankt voor de prijsvoorstellen.
Koffiemachine voor een autobedrijf in Hasselt
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine voor ons autobedrijf. We schatten 10à15 koffiedrinkers per dag. Alvast bedankt voor de prijsvoorstel.

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Past de huidige koffiemachine niet bij uw bedrijfsbehoeften? Zijn uw werknemers niet tevreden over de kwaliteit van de koffie? Vergelijk offertes op maat en vindt de ideale koffieoplossing voor uw bedrijf.

Bespaar op uw koffiekosten
Vind de ideale koffiemachine op maat van uw bedrijf en vermijd onnodig hoge kosten.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van koffiesmaken.

Formule op maat
Huren of kopen? All-in? Vind de formule die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.
Sterk personeel verdient sterke koffie