Buitendeur

Waarom nieuwe ramen, deuren en beglazing plaatsen?

Nieuwe ramen en deuren zijn een zware investering, maar je kan de prijs drukken door offertes te vergelijken. Onze ramen- en deurenspecialisten maken niet alleen een gratis en vrijblijvende offerte voor je op, maar geven je ook persoonlijk advies. Zo kiest u het beste materiaal (hout, pvc, aluminium), kleur en type beglazing voor jouw woning. Offertes aanvragen

Ik zoek nieuwe ramen, deuren en beglazing

 
* 1. Wat wenst u te plaatsen?
 
 
* 2. Welk type ramen (of deuren) zoekt u?
 
 
* 3. Hoeveel ramen (of deuren) wenst u te plaatsen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Buitendeur: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Ramen en deuren voor een huis in Sint-Amands
Graag had ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van al onze ramen, schuifraam en buitendeuren, voor onze grondige verbouwing van onze apotheek en woning.
Ik kan u de plannen van onze verbouwing doormailen, ik heb ze digitaal. Het gaat over ongeveer 25 ramen, 1 schuifraam en 1 inkomdeur in glas.
Indien mogelijk hadden we graag op het gelijkvloers (ramen apotheek, inkomdeur privé en schuifraam en deur vanachter) aluminium profielen gehad en op de eerste en tweede verdieping PVC profielen. Liefst in dezelfde kleur uiteraard, een donkergrijs bij voorkeur.

Indien u nog verdere vragen heeft, kan u mij het gemakkelijkste via dit e-mailadres bereiken of via mijn gsm.
Inbraakveilige deur in Eke
Vervanging van een houten tuindeur door een inbraakveilige en isolerende deur uit aluminium en glas.
Buitendeur en 2 ramen vervangen (Hemiksem)
Ik zoek 1 buitendeur en 2 nieuwe ramen. De oude zijn meer dan 20 jaar oud en moeten vervangen worden door pvc exemplaren.
Nieuwe ramen + buitendeuren in PVC
Ik zoek 11 nieuwe ramen en 3 buitendeuren voor ons huis, bij voorkeur in PVC en minstens met dubbel glas. De woning dateert van de jaren 1700.
Ramen en deuren in PVC of aluminium | Bree
Ik ben op zoek naar nieuwe ramen en deuren: 3 buitendeuren en 8 ramen, waaronder 2 schuiframen. De huidige profielen zijn hout, maar de nieuwe moeten uit PVC of aluminium vervaardigd zijn.
5 ramen, 2 buitendeuren en geragepoort vernieuwen in Ternat
Voor mijn huis wil ik nieuwe ramen en deuren. 5 ramen en 2 buitendeuren en garagepoort(indien jullie dit doen), liefst PVC, nu nog hout. Bouwjaar 1997.
Ramen en deuren aan de beste prijs-kwaliteit