Binnenmuren

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Binnenmuren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Aanvraag Vochtbestrijding te buizingen
Eigenaars, wij zoeken offertes voor vochtbestrijding, wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, wij zien dat de binnenmuren onderaan vochtig zijn, dit is een halfopen woning gebouwd in 1937.
Vochtbestrijding in de muren te Waregem
Eigenaars, wij wensen offertes te ontvangen voor vochtbestridjing, wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping, de binnenmuren (keuken en de badkamer) zijn onderaan vochtig.
Opstijgend vocht door slechte waterkering | Oostkamp
We hebben opstijgend vocht in de muren op het gelijkvloers van mijn huis. Het gaat al over 10 lopende meter. Er is waarschijnlijk een probleem met de waterkering.
Opstijgend vocht te Menen
We zitten met een vochtprobleem op twee binnenmuren gelegen aan de noordkant.
Ons huis is alleenstaand en in 1973 gebouwd.
Vocht in kelder te Geel
Er is vocht in de kelder (deels kruipruimte) van ons huis. Soms staan er enkele cm water in, geen lek eerder grondwater, woning van 2008.
Vocht in de binnenmuren | Merksem
Er is vocht in de binnenmuren op het gelijkvloers van mijn huis. Vooral aan de trap is er een grote vochtplek. Het probleem sleept al een jaar aan.
Vochtprobleem binnenmuren oplossen - Dringend!
Ik wou parket laten leggen, maar dat gaat niet door het vocht in de muren. Ik wens zo snel mogelijk contact om dit probleem op te lossen. Het gaat om de binnenmuur tussen een slaapkamer en de living en tussen hal en garage.
Ventilatie tegen vochtige binnenmuren
Wij willen offertes voor een ventilatiesysteem, omdat wij een vochtprobleem hebben op de gelijkvloerse verdieping. De binnenmuren zijn er vochtig.
Vochtbestrijding in de muren te Berchem
Er is vocht in de muren van ons huis (gelijkvloers). Probleem sinds gevel bezet is, geen lek daar, bouwjaar 1935.
Aanvraag Vochtbestrijding te Desselgem
Eigenaars, wij zoeken offertes voor vochtbestridjing, vochtige binnenmuren (vooral onderaan de muren) op de slaapkamers, last van opstijgend vocht.
Aanvraag Vochtbestrijding te Laakdal
Eigenaars, wij zoeken offertes voor vochtbestrijding, wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, d ebinnenmuren zijn onderaan vochtig, wij hebben last van opstijgend vocht.
Aanvraag vochtbestrijding te Lier
Eigenaars, wij zoeken offertes voor vochtbestrijding, wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, 2 tot 3m², veel vocht en blazen 30 tot 40cm boven de grond (binnenmuren).
Aanvraag vochtbestrijding te Kruishoutem
Eigenaars, wij zoeken offertes voor vochtbestrijding, wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, de binnenmuren zijn onderaan vochtig en wij zien blaasjes in een aantal muren.
Aanvraag vochtbestrijding te Oostkamp
Eigenaars, wij zoeken offertes voor vochtbestrijding, wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping alsook op de 1ste verdieping, de binnnemuren zijn vochtig maar wij weten niet van waar dit vocht komt.
Aanvraag vochtbestrijding te Zingem
Eigenaars, wij zoeken offertes voor vochtbestrijding, wij hebben vocht op de gelijkvloerse verdieping, de binnnemuren zijn vochtig.
Aanvraag Vochtbestrijding te Vosselaar
Eigenaars, graag offertes voor vochtbestrijding, vocht op gelijkvloerse verdieping, vocht onderaan de binnemuren, het vocht trekt ook omhoog.
Vochtbestrijding in de kelder te Stabroek
We hebben vocht in de kelder(volwaardig) van ons huis. De kelder is 30 j geleden bezet met een mortel met toevoeging van waterdichtingsproduct (witte vloeistof) . Later ontstonden een aantal barsten waardoor water insijpelde . Deze zijn dichtgemaakt met waterstop. Nadien is op de muur poltec 111 aangebracht. De barsten komen telkens terug. Mijn vraag is de barsten definitief dicht te maken. Bouwjaar 1980.
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Eppegem
Ik ben eigenaar van de woning. De woning is vermoedelijk van de jaren 50. Dit jaar werden de binnenmuren op het gelijkvloers opnieuw bepleistert. Deze werken werden uitgevoerd begin 2017. Op de muren verschijnen kristallen. Bij regenval staat de kelder onder water. De kelder bedraagt ongeveer 1/4 van het huis. Indien mogelijk had k graag dat de werken zo snel mogelijk uitgevoerd worden of dat er al iemand langs komt om het probleem vast te stellen.
Vochtbestrijding in de muren te Veurne
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). keuken en living, opstijgend vocht precies, geen lek. Bouwjaar begin 1900.
Vochtbestrijding in de kelder te Meulebeke
Er is vocht in de kelder (volwaardig) van ons huis. Vochtige keldermuren, geen lekken, woning volledig onderkelderd, bouwjaar 1970 ergens.
Vochtbestrijding in de muren te Turnhout
Ik heb vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). Opstijgend vocht op enkele muren, geen lek dat ik weet, rijhuis van rond de 100 jaar oud.
Vochtbestrijding in de muren te Wuustwezel
Ik heb vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Opstijgend vocht +6 lopende meter, geen lekken, bouwjaar 1900 ergens.
Vochtbestrijding in de muren te Deurne
Ik heb vocht in de muren van mijn appartement (gelijkvloers). Opstijgend vocht +4 lopende meter, geen lek, pand van 1977. Woning staat te koop.
Vochtbestrijding in de muren te Hoboken
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Opstijgend vocht +40 lopende meter, geen lek dat ik weet. Rijhuis van voor 1950.
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Asse
Er is vocht in de kelder(volwaardig) en muren (GLV) van onze woning. Vochtige kelder (geen water in), geen lek dat ik weet. Probleem al jaren, boven is het opstijgend vocht +5 lopende meter. Bouwjaar voor 1960.

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.