Bewakingscamera

Vergelijk gratis offertes voor camerabewaking

Het zijn onzekere tijden. Beveilig daarom uw magazijn, winkel, woning, ... met camera's. Zo beschermt u zich tegen inbraken of vandalisme en kan u zich weer veilig voelen. Vertel ons wat u zoekt en wij selecteren de beste partners in camerabewaking die een gratis offerte maken.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor camerabewaking vergelijken

 
* 1. Welk type bewakingssysteem wenst u?
 
 
* 2. Voor welk type gebouw wenst u een bewaking?
 
 
* 3. Wat is de totale oppervlakte van de te beveiligen ruimte?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Bewakingscamera: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem voor de regio Wilrijk
Voor mijn woning wil ik een alarmsysteem. Rijhuis van 1962, welk systeem weet ik nog niet, binnen zijn er kabels. Grondopp. +80m², bezoek op afspraak.
Camerabewaking voor in de regio Beveren
Ik zoek een camerasysteem voor aan mijn prive, niet met een centrale. 2 tal camera's, voor buiten, geen bekabeling, 80m² opp.
Alarmsysteem voor in de regio Lier
Ik zoek een alarmsysteem voor de prive zowel binnen als buiten. Buitencamera's en detectoren binnen, liefst met meldkamer erin. Nu heb ik een alarm met sensors (oud systeem). Bekabeling ligt er, huisdieren zijn er (kippen, honden). Erg grote tuin meer dan 1500m².
Camerabeveiliging voor een woning in Tielt
Dit is voor zowel een privéwoning als een bedrijfsgebouw. We hebben nogal veel huisdieren waardoor ik verkies zonder bewegingsmelders te werken en in plaats daarvan met bewakingscamera's. Momenteel geen bedrading of domotica voorzien. Ik wens vooral draadloos te werken en vooral voor buitenbewaking.
Alarm en camera in Blankenberge
Hallo, Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning in Blankenberge. Ik zou graag een zowel een alarmsysteem als een camerasysteem in en rond mijn woning hebben. Kan u mij contacteren voor het maken van een afspraak en een offerte bezorgen. Groeten, Dirk M.
alarmsysteem voor een handelszaak in jabbeke
Ik zoek een systeem voor binnen en buitenbewaking met bewakingscamera's en alarm . Dit is voor een herenhuis, zowel privéwoning als beneden een handelszaak. Liefst een draadloos systeem met meldkamer. Ook zouden we graag de atelier die in de kelder zou komen zo inrichten dat we vandaar altijd kunnen zien als er een klant de zaak binnenkomt; Omdat het een nogal ingewikkelde woning is had ik graag met u ter plaatsen een afspraak gemaakt om deze zaken ter plaatsen te bekijken.
Camerbewaking voor een Vzw in Lommel
Wij zijn een dieren asiel en willen de personeel ruimte beveiligen via een camera. Bij voorkeur wensen we een systeem dat we tegen het plafond kunnen plaatsen en kan ronddraaien. Ikzelf ben de voorzitter van deze vzw. Afspraak ter plaatse is mogelijk op dit nummer. Graag een gericht advies en geschikte offerte alarm is niet nodig.
Camerabewaking voor een woning in Roeselare
Graag een afspraak voor het installeren van camerabewaking. Al een keer gebruik gemaakt van de website Bobex.be voor offerteaanvragen zonnepanelen, dat is goed verlopen want de zonnepanelen liggen er al. Hopelijk dat er ook een mooi voorstel komt van het beveiligen van onze woning. Bij voorbaat dank.
Camerabewaking voor een woning in Sint Katelijne waver
Ik wens een offerte voor een buitenbeveiliging systeem via camerabewaking. Er is reeds een computernetwerk waarop dit systeem zou moeten worden aangesloten. Graag een gericht advies over het type camera en het aantal. Het betreft een alleenstaande woning. Ik ben het makkelijkste bereikbaar tijden de kantooruren. Graag telefonisch contact om de afspraak ter plaatse te bespreken.
Camerabewaking voor een bedrijf in olsene
Het bedrijfsgebouw is opgedeeld in 2 ruimten. Deze camera's zullen voor zowel binnen en buiten beveiliging dienen. Ons bedrijf is nu reeds voorzien van branddetectie en inbraakalarm. Nachtzicht en opname zijn verplicht. De plaatsen die beveiligd dienen te worden zijn: + overdekte opslagplaats achter gebouw + zijkant gebouw + voorkant gebouw
Camerabewaking voor een tankstation in Deerlijk
Ik wens graag een offerte voor het plaatsen van 4 bewakingscamera's voor een tankstation met winkel. Hiervan zullen er 3 buiten worden geplaatst en 1 in de winkel zelf. Er is momenteel nog geen bedrading voorzien. Ik ben tijdens de week altijd bereikbaar voor een afspraak met uitzondering van maandagvoormiddag en woensdagnamiddag.
Camerabewaking voor een magazijn in Hoboken
Ik zoek een oplossing voor mijn magazijn dat constant camerabewaking nodig heeft , liefst ook via internet bereikbaar. Aangezien er hier geen kabels zijn voorzien zou ik het liefst werken met een wireless systeem. Graag een gerichte offerte hiervoor. Ik ben altijd bereikbaar voor een afspraak.
Camerabewaking voor een bedrijf in Zele
Graag een offerte voor een breedhoek camera. Op de plaats waar deze moet komen is er wel geen bekabeling voorzien. Daarom zal een kabel van 70m moeten worden getrokken of eventueel een wireless systeem.
Camerabewaking voor een apotheker in Sint-Pieters-Leeuw
Ik wens graag mijn huidige camera te laten vervangen. Graag had ik ook de rest van het beveiligingssysteem bekijken en eventueel laten opwaarderen. Bedankt voor een snelle reactie.
Beveiliging voor een appartement en winkel in Oostrozebeke
Ik wens graag voor een offerte voor een winkelzaak en appartement. De winkel zal ten vroegste tegen 30 juni openen. Er is nog geen beslissing genomen over het type van camerabewaking en/of alarmsysteem en wens dus verscheidene opties te overlopen. Ik ben op dit nummer altijd bereikbaar.
Camerasysteem voor een bedrijf in Antwerpen
Ik had graag een gericht advies en offerte voorzien voor een geschikt camerasysteem. Ik ben tijdens de week tussen 8 en 18u beschikbaar voor een afspraak. Er is bedrading voorzien en de camera hoeft niet gekoppeld te worden aan een alarmsysteem.
Alarmsysteem voor een woning in Veltem-Beisem
Momenteel heb ik een zeer simpel alarm met een bewegingssensor die enkel het binnengedeelte van het huis beschermt. Ik wens dit alarm op te waarderen of eventueel te laten vervangen door een alarm met bewakingscamera die ook de buitenzijde in het oog houdt. Afspraak is enkel na de kantooruren of in het weekend mogelijk.
Alarmsysteem voor een woning in Bornem
We wensen zowel een binnen als buitenalarm.Het gaat om de beveiliging van de privéwoning en gedeelte van bedrijfsterrein. We wensen een combinatie van sensoren en camerabewaking. We zijn tijdens de kantooruren bereikbaar.
Camerabewaking voor een restaurant in Antwerpen
Ik wens graag een gerichte offerte voor een 4 tot 5 tal camera's. Deze zullen zowel dienen om de binnen als de straatkant te controleren. Er is reeds een ouder alarmsysteem voorzien. Graag wens ik een offerte voor een instalatie dat via internet kan bekeken worden. Ik verkies een afspraak in de voormiddag tijdens de week.
Camerabewaking voor een bedrijf in Leuven
Vooral de parking en de bijbehorende fietsstalling zou in het oog moeten worden gehouden. Ik wens een camera met een sd kaartje dat op zichzelf kan bewegen, en enkel opneemt indien dit nodig is. Ik ben tijdens de werkuren bereikbaar om een afspraak te regelen.
Bewakingscamera voor een particulier in Glabeek
Ik wens graag een offerte voor een bewakingscamera voor de buitenbewaking. Deze moet nightvision hebben en vanop afstand beweegbaar zijn. Bij voorkeur een draadloos systeem. Ik heb momenteel al een server waarop deze camera kan worden aangesloten.
Alarmsysteem voor een woning in Rotselaar
Ik wens een offerte voor een bewakingscamera en binnenalarm. Ik ben op dit nummer altijd telefonisch bereikbaar om de afspraak te regelen.
Camerabewaking voor een bedrijf in Bazel
We hadden graag uw advies en een afspraak gepland voor een alarmsysteem met camerabewaking. Deze zou gecombineerd moeten worden met een ouder alarmsysteem. Graag bellen op dit nummer voor een afspraak ter plaatsen te regelen.
Alarmsysteem voor een woning in ruddervoorde
Ik heb momenteel een 15 jaar oud alarm staan , maar wens dit te updaten. Eventueel met een bewakingscamera. Ik had over deze vernieuwing graag wat advies en een gerichte offerte verkregen. Ik ben altijd op dit nummer bereikbaar.
Camerabewaking voor een bedrijf in Herne
Graag had ik een afspraak gemaakt over de beveiliging van in totaal 1536m2 met bewakingscamera's. Ik heb reeds een oud systeem staan maar wens deze te updaten, vervangen.

Op zoek naar een bewakingscamera?

Met het stijgende onveiligheidsgevoel in onze maatschappij voldoet een klassiek alarmsysteem vaak niet meer. Bedrijven en particulieren kiezen meer en meer voor camerabewaking. Een videocamera maakt immers beelden met als belangrijk doel criminaliteit te voorkomen. Door camerabewaking kunnen pogingen tot inbraak, diefstal en vandalisme makkelijk worden opgespoord. De bewakingscamera's kunnen opgehangen worden op verschillende plaatsen waar overlast of criminaliteit kunnen voorkomen, zoals aan wegen, parkings van grote bedrijven, magazijnen, foyers, enzovoort. Met een observatiesysteem of bewakingscamera vast of mobiel kunnen beelden verzameld, verwerkt of bewaard worden om misdrijven of overlast te voorkomen, vast te stellen of op te sporen.

Voel u weer veilig met camerabewaking