Betaalterminal restaurant

Vergelijk gratis offertes voor een betaalterminal

Een betaalterminal is een godsgeschenk voor uw klanten én voor uw bedrijf:
  • Snelle, vlotte betalingen
  • Klanten kopen meer
  • Op maat van uw zaak
Meer weten? Onze partners vertellen u alles over betaalterminals en bieden u gratis offertes aan.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een betaalterminal vergelijken

 
* 1. Welk type betaalterminal zoekt u?
 
 
* 2. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Betaalterminal restaurant: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Wat is de beste betaalterminal voor een restaurant?
We zoeken een mobiele betaalterminal voor in het restaurant. Offertes om een toestel te huren of te kopen zijn allebei welkom. Betalen met bancontact en visa is vereist.
Toonbankterminal voor restaurant te Aalst
Toonbankterminal voor in een restaurant. Wij hebben op dit moment geen terminal.
Betaalterminal voor horeca te Lokeren
Graag huur -en aankoopoffertes voor een toonbankterminal, geen terminal momenteel, enkel bankkaarten, is voor een klein restaurant.
Mobiele terminal voor een restaurent in Alken
Graag een andere mobiele terminal voor het restaurant. Huur/kopen kan beide in de offerte, nu bij Payworld, bancontact, visa,... kan via simkaart.
Mobiele terminal voor een restaurant in Genk
We willen een andere mobiele terminal voor in ons restaurant. We zijn momenteel bij Worldline. Graag offertes voor zowel huren als kopen, enkel Bancontact. Het kan via wifi.
Mobiele terminal voor een restaurant in Diest
Ik zoek een mobiele betaalterminal voor mijn restaurant. Huur/kopen kan beide in de offerte, Bancontact en visa, wifi is aanwezig.
Betaalterminal voor een restaurant in Lokeren
Ik heb een restaurant en momenteel gebruiken we een betaalterminal van SIX. Maar dit toestel werkt niet voor maaltijdcheques. Ik zou dus graag andere offertes ontvangen.
Betaalterminal voor een hotel in Oostende
Ik zoek offertes voor betaalterminals voor een hotel met een restaurant en 2 bars. Aan receptie mag het een vaste terminal zijn, voor de 3 horecazaken graag een mobiele terminal. Binnenkort moeten ook online betalingen met de kaart mogelijk zijn voor reservaties.
Betaalterminal voor restaurant Oud-Heverlee
Ik heb een restaurant. Dagelijks doen we 20 transacties. Graag een offerte voor betaalterminal.
Mobiele betaalterminal voor een restaurant in Mechelen
Ik ben op zoek naar een andere mobiele betaalterminal voor mijn restaurant. Momenteel ben ik bij CCV. Ik had graag een offerte ontvangen voor een terminal die bancontact, visa en mastercard aanvaardt. Er is hier wifi.
Bancontact terminal voor restaurant in leuven
Graag een toonbankterminal voor in de een restaurant . Huur/kopen mag beide in de offerte, bankcontact enkel, internet komt er. lijn aan te sluiten op een vaste internetlijn.
Betaalterminal voor een bedrijf in Haaltert
Graag een offerte voor een betaalterminal voor een horecazaak. We openen het restaurant op 1 december maar de vennootschap is reeds opgericht. Betaalterminal enkel in de zaak zelf te gebruiken waar wifi zal voorzien zijn. Gebruik van bankkaarten, visa en eventueel maaltijdcheques.
Mobiele betaalterminal voor restaurant op binnenvaartschip
Op een bestaand binnenvaartschip gaan wij een restaurant oprichten. Daarvoor willen we graag een mobiele terminal waarmee de klanten kunnen betalen met bankkaart.
Betaalterminal voor een bedrijf in Zwevezele
Dit is voor een restaurant. Momenteel hebben we een betaalterminal van het merk verfioon. Momenteel hebben we echter problemen met de verbinding met de wifi. Daarom zoeken we nu een offerte voor een nieuw toestel. Momenteel nemen we bankkaarten aan, visa en kredietkaarten maar geen American expres.
Betaalterminal voor een bedrijf in Ruislede
Dit is voor een restaurant dat ik ga overnemen. Nu is er een kassasysteem en betaalterminal van enis. Graag had ik nu een offerte verkregen voor andere leverancier te vergelijken. Restaurant start 1 mei. Graag een offerte voor een Toonbankterminal met al dan niet mogelijkheid voor gebruik kredietkaarten en maaltijdcheques.
Betaalterminal voor een bedrijf in Dilbeek
We wensen twee mobiele automaten. Omzet van ongeveer 65.000€ per maand. Vooral gebruik visa en mastercard. Dit is voor in een restaurant zelf te gebruiken; hier is wifi voorzien.

Een nieuwe zaak? Vergeet uw betaalterminal niet?

Betalen kan tegenwoordig op zoveel verschillende manieren. Cash wordt geleidelijk aan het betaalmiddel van het verleden. De meeste handelaars bieden nu ook betaalterminals aan die al dan niet een kredietkaart of contactloos betalen ondersteunen. Daarnaast werken sommigen ook samen met Payconiq of andere betaalapplicaties. Aan elke methode zijn voor- en nadelen verbonden.

Sneller afrekenen

Het aanvaarden en teruggeven van cash is een omslachtige praktijk. Een betaalterminal versnelt dat proces.

Veilig

Hoe minder cash er in uw zaak aanwezig is, hoe beter. Met een betaalterminal vermijd je grote zorgen over diefstal of verlies.

Tevreden klantenbestand

Klanten ergeren zich aan zaken waar betalen met bankkaart niet mogelijk is. Voorzie daarom een betaalterminal om uw klanten tevreden te stellen.

Vind de betaalterminal op maat van uw zaak