Betaalterminal huren voor arts

Vergelijk gratis offertes voor een betaalterminal

Een betaalterminal is een godsgeschenk voor uw klanten én voor uw bedrijf:
  • Snelle, vlotte betalingen
  • Klanten kopen meer
  • Op maat van uw zaak
Meer weten? Onze partners vertellen u alles over betaalterminals en bieden u gratis offertes aan.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een betaalterminal vergelijken

 
* 1. Welk type betaalterminal zoekt u?
 
 
* 2. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Betaalterminal huren voor arts: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Draagbare betaalterminal voor dokterspraktijk in Zulte
Ik wens een offerte voor mobiele terminal. Het is voor een dokterspraktijk.
Betaalterminal voor een tandartsenpraktijk in Kortrijk
Ik zoek een betaalterminal voor onze tandartsenpraktijk. De aansluiting kan zowel via wifi als op vaste internetkabels gebeuren. Momenteel gebruiken we een systeem van Six Payment, maar ik wens graag prijzen voor betaalterminals te vergelijken.
Toonbankterminal voor twee praktijken in Geraardsbergen
Ik wil een toonbankterminal voor mijn tandartspraktijk. Enkel Bancontact, wifi is hier. Ook graag een offerte voor de kinépraktijk van mijn man.
Betaalterminal voor bedrijf in zorgsector
Wij zijn een bedrijf actief in de zorgsector en zoeken een betaalterminal. Het toestel zal gebruikt worden in een praktijk waar wifi is voorzien. Ook zal de betaalterminal de mogelijkheid moeten hebben om te storten op verschillende rekeningen. Gelieve na zaterdag contact op te nemen.
Betaalterminal voor tandarts te Antwerpen
Graag huur- en aankoopoffertes voor een toonbankterminal. Dit is voor een tandartspraktijk. Wij hebben al een terminal maar wensen prijzen te vergelijken. Enkel voor bankkaarten graag.
Betaalterminal voor een zelfstandige in Sint-Baafs-Vijve
Ik zoek een betaalterminal, eventueel iets dat in verbinding staat met mijn GSM (Android). Mijn huidige terminal is kapot. Ik ben voedingsconsulente en er is in mijn praktijk wifi voorzien voor de aansluiting.
Betaalterminal voor praktijk psychologen te Lebbeke
Graag aankoopoffertes voor een mobiele terminal. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken aangezien het gaat om een psychologen praktijk.
Betaalterminal voor tandarts Sint-Denijs-Westrem
Ik wens een mobiele terminal in de tandartspraktijk. Er is wifi aanwezig. Wij hebben een terminal van Fortis.
Toonbankterminal voor tandarts | Mechelen
Ik wil een betaalterminal voor mijn tandartspraktijk. Wij hebben wifi in de zaak.
Toonbankterminal voor een praktijk van chirurg
We zoeken een toonbankterminal voor in de praktijk. Huur/kopen kan beide in de offerte, enkel bancontact, kabel is daar.
Betaalterminal bij huisarts te Sint-Andries
Ik ontvang graag huur -en aankoopoffertes voor een vaste betaalterminal. Ik ben huisarts en wil mijn patiënten met hun bankkaart laten betalen.
Betaalterminal voor huisartspraktijk te Sint-Niklaas
Ik wil een toonbankterminal/mobiele voor mijn huisartspraktijk. Bancontact en visa, huur/kopen kunnen beide in de offerte, wifi is aanwezig.
Betaalterminal voor een praktijk en op events
We zoeken een betaalterminal voor op congressen en beurzen/events. Maar mag ook één voor in de praktijk. Bancontact enkel, wifi is in de praktijk aanwezig.
Toonbankterminal voor een praktijk te Bilzen
Graag een toonbankterminal voor de kinepraktijk.
Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en NL-kaarten, wifi is er.
Betaalterminal bij huisarts | Wingene
Ik ben op zoek naar een vaste betaalterminal voor in de praktijk. Het toestel moet enkel bankkaarten aanvaarden. Ik ben huisarts en nu moeten alle patiënten nog contant betalen.
Toonbankterminal voor kinepraktijk te Lennik
Ik wil een toonbankterminal voor aan de balie(kinepraktijk). Bancontact enkel normaal, wifi/kabel is er. Nu geen toestel; praktijk te Lennik.
Met kaart betalen in dokterspraktijk | Willebroek
Ik ben dokter van beroep en heb thuis een praktijk. Graag had ik nu een betaalterminal aangeschaft. De meeste patiënten wensen gewoon met Bancontact te betalen.
Betaalterminal voor dokter in Sint-Andries
Ik ben huisdokter en ben op zoek naar een betaalterminal om mee op pad te nemen.
Toonbankterminal in een kinépraktijk | Malderen
Ik ben op zoek naar een toonbankterminal voor in mijn kinépraktijk. De terminal moet enkel Bancontact aanvaarden. Ik weet nog niet of ik een toestel huur of koop, dus offertes voor beiden zijn welkom.
Betaalterminal voor artsenpraktijk / groepspraktijk
Graag huur -en aankoopoffertes voor een mobiele terminal, wij gebruiken nog geen terminal, enkel bankkaarten graag, is voor een artsenpraktijk.
Betaalterminal voor een dokterspraktijk in Wilsele
Ik heb een dokterspraktijk en ben op zoek naar een betaalterminal voor zowel op de baan (patiëntenbezoek) als in de praktijk. Bij voorkeur een aankoopofferte.
Toonbankterminal voor dokterspraktijk in Kortrijk
We zoeken een toonbankterminal voor in het secretariaat van onze dokterspraktijk. Dit mogen zowel huur- als aankoopoffertes zijn. Nu kunnen de mensen enkel met Bancontact betalen.
Toonbankterminal voor een kinépraktijk in Zwevezele
Ik zoek een toonbankterminal voor in mijn kinépraktijk. Zowel offertes voor huren als kopen, maar enkel voor bancontact. Er is al wifi aanwezig.
Betaalterminal voor een bedrijf in Dilbeek
Dit is een betaalterminal voor enkel in de praktijk te gebruiken. Deze kan worden aangesloten op wifi of internet. Volledige nieuw project dus graag informatie over zowel huur als aankoopmogelijkheden.
Betaalterminal voor een praktijk in Ieper
Ik zoek een offerte voor een betaalterminal voor een kine praktijk. Betaalterminal enkel in de praktijk zelf te gebruiken. Graag zowel een huur als aankoopofferte. In de praktijk is reeds wifi voorzien voor de aansluiting.

Een nieuwe zaak? Vergeet uw betaalterminal niet?

Betalen kan tegenwoordig op zoveel verschillende manieren. Cash wordt geleidelijk aan het betaalmiddel van het verleden. De meeste handelaars bieden nu ook betaalterminals aan die al dan niet een kredietkaart of contactloos betalen ondersteunen. Daarnaast werken sommigen ook samen met Payconiq of andere betaalapplicaties. Aan elke methode zijn voor- en nadelen verbonden.

Sneller afrekenen

Het aanvaarden en teruggeven van cash is een omslachtige praktijk. Een betaalterminal versnelt dat proces.

Veilig

Hoe minder cash er in uw zaak aanwezig is, hoe beter. Met een betaalterminal vermijd je grote zorgen over diefstal of verlies.

Tevreden klantenbestand

Klanten ergeren zich aan zaken waar betalen met bankkaart niet mogelijk is. Voorzie daarom een betaalterminal om uw klanten tevreden te stellen.

Vind de betaalterminal op maat van uw zaak