Bestek zonnepaneel

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 2. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 3. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Bestek zonnepaneel: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen voor appartement in Sint-Katelijne-Waver
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen voor een gebouw met drie appartementen. Ik zou de opties wensen te bekijken voor de zonnepanelen te plaatsen op ofwel een leien dak ofwel het roofing dak van de garage achteraan.
Offertes voor zonnepanelen en zonneboiler gezocht
Voor op ons huis wil ik zonnepanelen en een zonneboiler. Het is een hellend dak met dakpannen en is deels zuidgericht. Ons verbruik schommelt tussen 3000 à 3500 kwh per jaar. Het huis dateert van 1939, maar is ondertussen gerenoveerd.
Zonnepanelen voor in de regio Mechelen
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen offertes. Nu hellend leiendak en zuidgericht, 3000 kwh, huis van 1986, kan voorjaar 2018.
Zonnepanelen voor in de regio Mariakerke
Ik wil zonnepanelen offertes voor ons huis. Licht hellend dak en deels zuidgericht, 2 personen(2600 kwh), woning van 1952, wanneer is aan de prijs.
Zonnepanelen te Boechout
Zonnepanelen op een hellend dak gericht naar het zuiden. De woning is gebouwd in 1973. Het huishouden bestaat uit 4 personen.
Zonnepanelen voor in de regio Zwalm
Voor op ons huis-bijbouw willen we zonnepanelen. Plat EPDM dak, opp. +20m², 2 personen, bouwjaar +10 jaar, tijdstip is te zien.
Zonnepanelen voor in de regio Bonheiden
Ik wil zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pandak of plat kan, ook een zuidkant bij, 3 voudige meter(+10 000 kwh), bouwjaar 1978. Wanneer is nog te zien.
Zonnepanelen voor in de regio Lokeren
Voor op mijn huis wil zonnepanelen offertes. Hellend dak met soort van metalen platen en zuidwest gericht, 4000 kwh, bouwjaar +10 jaar. Termijn is te bespreken.
Zonnepanelen voor in de regio Tessenderlo
Voor ons huis willen we zonnepanelen. Hellend pannendak (met iso) maar niet zo veel zuidkant, 10000 kwh ongeveer, bouwjaar +10 jaar. In voorjaar 2018 te doen.
Zonnepanelen voor in de regio Beerse
Voor mijn huis wil ik zonnepanelen offertes. Nu hellend pannendak en zuidgericht, rond de 4000 kwh, opp. +40m², bouwjaar +10 jaar. Voor in voorjaar 2018.
Zonnepanelen voor in de regio Ranst
Voor op ons huis wil ik zonnepanelen offertes. Hellend pannendak (met deels iso) en zuidgericht, 4 personen, opp. +40m², bouwjaar +10 jaar. Wanneer is te zien.
Zonnepanelen voor in de regio Opwijk
Ik wil zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidgericht, 4 personen(3400-3800 kwh), huis van 2004. Termijn is te bespreken.
Zonnepanelen voor in de regio Laarne
Ik wens zonnepanelen voor op mijn woning. Plat dak met platen, opp. 60m², 7000 kwh, huis van 1985. Termijn is aan de prijs.
Zonnepanelen voor in de regio Zoutleeuw
Ik wens zonnepanelen voor op ons huis. Hellend leiendak (zal pannen worden) en zuidgericht, 3 personen. Opp. +30m², termijn is open.
Zonnepanelen voor in de regio Diepenbeek
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn huis-atelier. Hellend pannendak of plat kan, opp. +100m², hoog verbruik, wanneer is nog open.
Zonnepanelen voor in de regio Dilbeek
Graag wens ik zonnepanelen voor op mijn huis/zaak. Hellend overzetdak, zuidgericht, 11000 kwh, opp. +60m². Wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen voor in de regio Nazareth
Ik wens zonnepanelen voor op ons huis. Hellend pannendak (met isolatie) maar orientatie niet zo geweten, 2 personen. Huis van +40 jaar oud, opp. +50m² termijn is nog open.
Zonnepanelen voor in de regio Bonheiden
Ik zoek zonnepanelen voor op onze woning-garage. Plat roofingdak, opp. +50m², 3500kwh, kan dit jaar nog.
Zonnepanelen voor in de regio Ranst
Voor op mijn woning-garage wil ik zonnepanelen. Plat roofingdak, opp. 80m², 5100 kwh, huis met renovatie in 1981, termijn is te zien.
Zonnepanelen voor in de regio Lichtaart
Voor op mijn prive wil ik zonnepanelen offertes. Hellend of plat dak kan, zuidgericht, 2 personen, opp. is te zien. Wanneer is aan de prijs.
Zonnepanelen voor in de regio Boortmeerbeek
Ik wil zonnepanelen offertes voor op mijn huis. Hellend dak (met isolatie) en zuidgericht, 7 personen, opp. +60m². Wanneer is aan de prijs.
Zonnepanelen voor in de regio Knesselare
Ik wil zonnepanelen voor op men woning/zaak. Hellend pannendak (isolatie komt er) en zuidoost gericht, rond de 5000 kwh, opp. +80m², misschien nog dit jaar.
Zonnepanelen voor in de regio Schoten
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak (met isolatie) en achteraan zuidgericht, 4 personen, opp. +40m² , termijn is te bespreken.
Zonnepanelen voor in de regio Tienen
Voor op mijn woning zoek ik zonnepanelen. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidgericht, 3 personen, opp. rond de 30m². Wanneer is te bespreken.
Zonnepanelen voor in de regio Diksmuide
Voor op ons huis-loods wens ik zonnepanelen. Komt nieuw dak met platen (met isolatie) en zuidgericht, 5 personen, opp. +100m², nog voor dit jaar.

De beste zonnepanelen in 2019: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2019 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.
Haal de zon in huis met zonnepanelen