Belgacom telefooncentrale

Vergelijk gratis offertes en vind een telefooncentrale op maat

Het belang van een goede telefooncentrale valt niet te onderschatten. U belt goedkoper en u mist geen enkele oproep. U heeft maar een kleine kmo? Vandaag is er voor elk bedrijf een telefooncentrale op maat. Vergelijk snel de gratis offertes van onze partners!

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een telefooncentrale vergelijken

 
* 1. Hoeveel telefoontoestellen wenst u aan te sluiten op de centrale?
 
 
* 2. Heeft u reeds een bestaande telefooncentrale?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Belgacom telefooncentrale: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale voor een wachtpost in Herentals
Ik wens graag een offerte voor een centrale voor wachtposten voor huisartsen. Dit gaat over een centrale dispatching die telefoontoestellen zullen voorzien op drie verschillende plaatsen. Dit zullen er minimum 10 zijn. Het gaat over de vervanging van een huidige centrale van Belgacom waarop nu 5 toestellen staan. Ook noodzakelijk is VoIP, automatische doorschakeling naar gsm nummers en de mogelijkheid om extra lijnen te plaatsen voor faxapparaten , alarmlijnen, etc...
Telefooncentrale voor een praktijk in Sint-Kathelijne-Waver
Dit is een centrale voor huisartsenpraktijk. Hierop staan momenteel 3 nummers, waarvan 1 inkomend, 1 inkomende faxlijn, 1 extra nummer waarop een andere praktijk doorschakelt. Onze huidige Belgacom centrale is erg duur voor wat het moet doen. Momenteel hebben we 4 binnentoestellen. We wensen dit op te trekken naar eventueel 5-6 toestellen. Antwoordapparaat en doorschakelen zijn uiteraard noodzakelijk.
Telefooncentrale voor bedrijf in Ekeren
Wij hebben reeds al een bestaande telefooncentrale bij Hexacom maar die is al redelijk oud en we zouden graag willen overschakelen naar een andere leverancier. Het zou moeten gaan om 10 à 15 telefoontoestellen die zouden moeten aangesloten worden op de centrale. Alvast bedankt.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Knokke
Dit is voor de vervanging van een oudere Belgacom centrale. We wensen hierop zeker een 4 tal toestellen en een aparte faxlijn erop aan te sluiten. Naast antwoordapparaat, wachtlijn met muziekje en uiteraard doodschakelmodus zijn er geen andere vereisten behalve een degelijk en gebruiksvriendelijk centrale.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Turnhout
Onze huidig contract bij Belgacom loopt weldra , november, ten einde. Daarom dat we nu op zoeken zijn naar andere leveranciers in de markt. We hebben een centrale nodig voor in totaal 28 draagbare telefoontoestellen. Hier komen ook nog 1 1 digitale fax, 8 directe nummers, 3 analoge lijnen (personenlift en alarm) 2 adsl lijnen , 7 idsn lijnen en tenslotte nog 2 lijnen die bij Belgacom zelf dienen te blijven. Ook hebben we een centrale met antwoordapparaat met wachtlijn , keuzemenu en mogelijkheid een boodschap voor de klant te geven.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Opwijk
Dit is een prijsvergelijking met onze huidige verouderde Belgacom centrale. We wensen een centrale waarop een minimum van 8 toestellen kan worden op geplaatst over 4 aparte lijnen , waarvan een faxlijn. We wensen een centrale voor onderling doorschakelen, keuzemenu, wachtlijn, ... Graag een gerichte offerte en ook meer informatie over de kostprijs en eventueel onderhoud.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Steenokkerzeel
We gebruiken momenteel een Belgacom telefooncentrale maar zijn hier niet langer tevreden over. Vanaf het moment dat ons contract afloopt wensen we dan ook over te stappen? We hebben een centrale met 4 lijnen, 1 aparte faxlijn en ook nog een bankcontact die hierop is aangesloten. Aangezien we nogal veel naar het buitenland bellen wensen we ook een offerte voor een VoIP centrale.
Telefooncentrale voor een arts in Dilbeek
Het probleem is dat ik momenteel geen bereik heb over het hele huis met een looptoestel. Ik wens een telefooncentrale met minstens 4 posten waarvan 2 draagbaar. Uitbreiding en later plaatsen van een alarmlijn is mogelijk. Ook wens ik een aparte prijsofferte voor een voip centrale.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Torhout
Momenteel heb ik reeds een centrale van Belgacom. Ik wens echter over te schakelen op een voip centrale. Hierop moeten minstens 6 toestellen worden aangesloten, met mogelijkheid tot uitbreiding. Naast de voip heb ik ook herkenning van lijn, antwoordapparaat en doodschakelmodus nodig. Er komen twee aparte telefoonlijnen binnen.
Demande de devis pour l'installation d'une centrale téléphonique
We are an architecture office and we want to change our telephonic installation into an anologic one because we use an ISDN sytem which does'nt fit us anymore. Therefore, we want to know how does it cost us to change system so we expect you to make us a offer Thank you.
Telefooncentrale voor een nieuw kantoor in Helchteren
Wij starten medio 2013 met een businesscenter op kleine schaal. Verhuur van 5 kantoorruimten met ieder een eigen telefoonlijn. Graag offerte en info over uw systeem. Naar schatting zal het gaan om een 10-tal toestellen die aangesloten moeten worden.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Diest
We zouden willen beginnen met 4 toestellen maar dit kan later nog uitgebreid worden. Graag een centrale met antwoordapparaat. Intern werken we met verschillende nummers die onderling moeten kunnen doorschakelen en elk apart moeten worden opgebeld.
Telefooncentrale met de mogelijkheid over het internet te bellen, Limburg
Ik ben op zoek naar een centrale die kan bellen over het internet. In het totaal zouden er een 30-tal toestellen moeten worden aangesloten, deze bevinden zich allemaal op het gelijkvloers. De nieuwe dienst zou in werking moeten treden in het eerste kwartaal van volgend jaar.
De mogelijkheden van een telefooncentrale
Ik heb momenteel 4 toestellen en had graag eens de mogelijkheden geweten van een telefooncentrale. Het is niet super dringend. Graag contact via e-mail in eerste instantie daar ik momenteel in het buitenland vertoef. Ik neem daarna wel zelf terug contact met u op.
Telefooncentrale voor een bank in Oost-Vlaanderen.
Ik ga na nieuwjaar verhuizen naar een nieuw pand. Daar had ik een nieuw telefooncentrale willen plaatsen. Aangezien we een bank zijn moet ook via het telefooncentrale bekeken worden met een systeem voor veiligheid. De centrale zal 6 telefoontoestellen hebben. Alvast bedankt voor de offerte.
Telefooncentrale voor een zakenkantoor in West-Vlaanderen.
Graag een prijsvergelijking van een bestaand telefooncentrale. We hebben 12 telefoontoestellen die aangesloten moeten worden aan de telefooncentrale. Bedankt voor het voorstel!
Telefooncentrale voor een cafe in Limburg.
Ik wil graag een telefooncentrale vervangen. Aan te sluiten toestellen : 1-4 Graag een vrijblijvende offerte.
Telefooncentrale voor bedrijf in Brussel
Momenteel hebben we een VOIP cisco-telefooncentrale met dect-toestellen. We zijn op zoek naar een eenvoudige, gebruiks- en prijsvriendelijke oplossing. Geen toeters en bellen, alleen bellen en voicemail zijn belangrijk. Wij wensen hiervan gebruik te maken voor het einde van dit jaar.
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
We zijn op zoek naar een telefooncentrale voor een tiental telefoontoestellen. Graag een offerte van verschillende leveranciers. Alvast bedankt!
Telefooncentrale voor bedrijf in West-Vlaanderen
Wij hebben vrij DRINGEND een nieuwe telefooncentrale nodig aangezien wij vanaf 30-06 nieuwe burelen hebben! In totaal tussen 20 à 25 telefoontoestellen.
Problemen bij Telenet
Wij hebben nu een oplossing van Telenet, maar dit loopt niet zoals het hoort. Graag uw voorstel voor deze centrale van Belgacom.
Nieuwe telefooncentrale voor bouwmaterialenbedrijf
Nieuwe telefooncentrale voor bouwmaterialenbedrijf. Bedankt voor uw prijsopgave, onze huidige centrale is aan vervanging toe.
Vervanging verouderde centrale
Wij hebben reeds een telefooncentrale, maar deze is verouderd, we hadden graag een afspraak gemaakt hieromtrent.
Offerteaanvraag voor een telefooncentrale
Wij ontvingen uw mailing en hadden bij deze graag wat meer informatie ontvangen over dit aanbod.
Telefooncentrale voor rusthuis
Bedankt voor uw prijsopgave voor 2 vaste toestellen en 2 GSM's.

Optimaliseer het beheer van uw oproepen met een telefooncentrale

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf.

Makkelijk schaalbaar
U kunt gemakkelijk nieuwe telefoontoestellen aansluiten op een telefooncentrale. Zo groeit een centrale mee met uw bedrijf.

Doorschakelen naar GSM
Oproepen kunnen ook doorgeschakeld worden naar externe nummers en GSM’s.

Ruime keuze aan opties
Zet uw telefooncentrale volledig naar uw hand door de opties te kiezen die nodig zijn voor uw bedrijf.
Bel goedkoper met een telefooncentrale