Beheer uurroosters

Vergelijk gratis offertes voor een prikklok of badge-lezer

Op zoek naar een systeem voor tijdsregistratie? Een prikklok of badge-lezer:
  • Creëert duidelijkheid
  • Maakt flexibiliteit mogelijk
  • Helpt bij loonadministratie
En de beste prijs voor een prikklok? Die vindt u door prijzen te vergelijken!


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een prikklok of badge-lezer vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen stelt u te werk?
 
 
* 2. Welk soort prikklok of badge-lezer wenst u?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Beheer uurroosters: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Prikklok voor een bedrijf in Ophasselt
Ik zoek een simpele manier van tijdsregistratie om de uurroosters te beheren. Ik heb 4 mensen in dienst. Deze prikklok zal begin volgend jaar geplaatst worden.
Prikklok voor een bedrijf in Herentals.
Tijdsregistratie van arbeiders en werven. In totaal voor een 45-50 tal medewerkers. In eerste instantie zouden we dit op ons bedrijf willen plaatsen, later eventueel ook mogelijkheid voor op werven.
Tijregistratie voor een vzw in Rekkem
Wij zijn een vzw binnen een school met een zestal personeelsleden. Wij zouden graag de werktijden van onze medewerkers registreren. Bedoeling is om deze gegevens dan te kunnen raadplegen op een andere pc.
Prikklok voor een school in Lier
Wij zoeken prijzen van eenvoudige prikklokken met kaart voor een 10-tal werknemers. Geen tijdsbeheer of andere opties nodig. Deze prikklokken zijn bedoeld voor ons onderhoudspersoneel. Eventueel wil ik ook een tweede prikklok hangen die dan door 2 mensen gebruikt zal worden.
Prikklok en tijdsregistratie voor een bedrijf in Oudenaarde.
Wij zijn een klein bedrijf met 5 werknemers maar zouden een prikklok willen installeren daar hun uren niet altijd kloppen. Dan zijn we zeker en is er geen discussie. Graag zo snel mogelijk contact, de installatie hadden we graag binnen een maand!
Tijdregistratie voor landbouwbedrijf in West-Vlaanderen
Beste, Graag had ik meer info over prikklokken en badgelezers. Mijn voorkeur gaat uit naar een digitale prikklok, voor een bedrijf van minder als 5 werknemers. Er is geen sofwarepakket nodig. Bedankt voor uw reactie
Offerte tijdsregistratiesysteem, Bodet tijdsregistratie
Wij zijn op zoek naar een eenvoudig systeem voor tijdsregistratie voor schoonmaakbedrijven die met dienstencheques werken.
Informatie en offerte tijdsregistratie prikklok meten werktijden
Graag contact voor een prikklok, informatie en offerte om zo werktijden personeel correct te registreren.
Tijdsregistratie personeelsleden met verschillende uurroosters
Tijdsregistratie voor 5 personeelsleden met verschillende uurroosters. Graag had ik de nodige informatie wensen te ontvangen alsook een gedetailleerde prijsofferte. Alvast bedankt voor uw medewerking.
Prikklok met uurregistratie
Graag had ik in allereerste instantie wat algemene inlichtingen willen ontvangen omtrent een prikklok met uurregistratie, dit voor een 4-tal werknemers. Alvast bedankt.
Controle personeelsleden
Graag een offerte voor een prikklok en tijdsregistratie, dit voor een 4-tal werknemers. Voor de rest is het niet nodig aangezien deze van thuis uit vertrekken met de wagen. Alvast bedankt.
Prikklok & tijdsregistratiesysteem
Wij beschikken over een volledig nieuw gebouw die nog moet ingericht worden. Graag had ik even een offerte ontvangen voor een prikklok en tijdsregistratie, dit voor een 3-tal werknemers. Dit met de bedoeling om de werkuren te gaan tellen. Alvast bedankt.
Prikklok en tijdsregistratie
Kunnen jullie mij informatie omtrent prikklok en tijdsregistratie bezorgen, graag ook een offerte. Ons bedrijf telt een 10-tal werknemers. Alvast bedankt.
Prikklok & tijdsregistratie
Graag had ik wat inlichtingen alsook een prijs willen ontvangen voor het aanschaffen van een nieuwe tijdsregistratiesysteem, ons bedrijf beschikt momenteel wel over een mogelijke tijdsregistratiesysteem maar die wordt dus enkel gebruikt voor interim medewerkers alsook voor topstudenten. Telefonisch ben ik zelden bereikbaar aangezien ik bij veel meetings aanwezig moet zijn, ik verkies liever via e-mail. Indien u toch wenst te bellen, gelieve een boodschap achter te laten zodat ik u kan contacteren wanneer mogelijk. Alvast bedankt.
Tijdsregistratiesysteem
Graag had ik inlichtingen ontvangen alsook een richtprijs omtrent het aanschaffen van een tijdsregistratiesysteem. Het bedrijf telt momenteel 2 werknemer in dienst maar dit is maar een begin. Alvast bedankt voor uw informatie. PS: ik heb met zo'n systemen zeer weinig of geen ervaring, graag duidelijke informatie.
Prikklok en tijdsregistratie
Graag had ik wat inlichtingen ontvangen omtrent het aanschaffen van een tijdsregistratiesysteem, een paar jaar geleden hebben we het al eens over gehad maar we waren toen met te weinig werknemers, graag had ik nu willen weten wat er sindsdien veranderd is, wat er bijgekomen is, prijzen, e.d. Ons bedrijf telt intern een 12-tal personen, chauffeurs die elk beginnen op een ander tijdstip. Alvast bedankt.
Prikklok en tijdsregistratie nieuwe zaak
Wij zijn momenteel een nieuwe zaak aan oprichten en graag zouden we wat inlichtingen alsook een prijsopgave ontvangen omtrent prikklok en tijdsregistratie. Graag zouden we willen weten hoe dit werkt, wat de verschillende mogelijkheden zijn, kostprijs, e.d. Alvast bedankt.
Tijdsregistratie adviesbureau
Graag had ik informatie ontvangen alsook een korte offerte met de werking van een tijdsregistratiesysteem, verschillende mogelijkheden, kostprijzen, e.d. Liefst reageren via e-mail. Alvast bedankt.
Tijdsregistratiesysteem hogeschool
Graag wat inlichtingen alsook een gedetailleerde prijsopgave omtrent een tijdsregistratiesysteem, wat zijn de mogelijkheden, hoe werkt dit, wat zijn de kosten die daaraan verbonden zijn e.d. Liefst reageren via e-mail. Alvast bedankt.
Tijdsregistratie/prikklok
Graag had ik inlichtingen wensen te ontvangen alsook een richtprijs omtrent het gebruiken van een prikklok of tijdsregistratie, aangezien wij volop ons bedrijf aan het reorganiseren zijn zou een nieuwe prikklok of tijdsregistratiesysteem in de toekomst welkom zijn. Alvast bedankt.
Prikklok/tijdsregistratiesysteem
Graag informatie alsook een gedetailleerde offerte voor een prikklok/ tijdsregistratiesysteem. Is dit mogelijk om mij dit mee te delen via e-mail. Alvast bedankt voor uw samenwerking.
Offerte systeem tijdsregistratie ter vervanging verouderd huidig systeem
Wij hebben nu een heel oud systeem van Protime, upgrades zijn superduur, dus ik ontvang graag het aanbod van andere leveranciers. Graag contact, informatie en een prijsindicatie.
Tijdsregistratie
Graag had ik wat inlichtingen alsook een prijsindicatie ontvangen omtrent het aankopen en installeren van een tijdsregistratiesysteem. Graag de werking, prijs alsook de verscheidene manieren/redenen om zo'n systeem te gaan gebruiken. Alvast bedankt.
Contact, voorstel en offerte tijdsregistratiesysteem
Ik zoek een tijdsregistratie systeem om de uurroosters te beheren, de overuren en minuren te registreren en een flexibel uurrooster op te volgen. Met een prikklok of andere voorstellen, ik heb niet meteen een specifieke voorkeur, gewoon een goed correct systeem. Ik heb nu vier werknemers in dienst.
Offerte tijdsregistratie systeem
Ik wens een prijsopgave alsook bijkomende inlichtingen te ontvangen voor het registreren van de gepresteerde werkuren op de werven. Met dank.

Een prikklok of badge-lezer plaatsen?

Wilt u de uren van uw werknemer snel en gemakkelijk bijhouden met een prikklok of badge-lezer? Dit zijn de voordelen van een prikklok met badgesysteem:

Makkelijk te beheren
Met een prikklok volg je gemakkelijk de gepresteerde uren van uw werknemers op, dat kan online.
Duidelijkheid over gepresteerde uren
Op het einde van de maand is er geen discussie, het is snel duidelijk wanneer een werknemer niet aan zijn of haar uren komt.

Vergelijk gratis offertes
Vergelijk offertes van verschillende priklok-systemen en vergelijk de details.
Gratis offertes vergelijken
Op zoek naar een prikklok of badge-lezer?