Bedrijfswagens

Waarom voertuiglokalisatie gebruiken?

Bedrijfswagens, camionettes en vrachtwagens volgen kan met een voertuiglokalisatie-systeem. Om het systeem te doen werken wordt er een tracker in elk voertuig geplaatst waardoor u elk voertuig op de voet kunt volgen. Vergelijk vrijblijvend offertes voor voertuiglokalisatie-systemen.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie

 
* 1. Hoeveel voertuigen wenst u te volgen met een tracking systeem?
 
 
* 2. Welke voertuigen wilt u uitrusten met een voertuig tracking systeem?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Bedrijfswagens: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Voertuiglokalisatie te Hertsberge
Ik wil een offerte voor voertuiglokalisatie. In totaal gaat om 8 bestelwagens. Dit is voor controle op personeel. We zouden graag willen weten waar zij zitten en hoeveel ze hebben gereden.
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Schoten
Wij zoeken offertes voor het leasen van een bedrijfswagen. Wij leasen momenteel geen voertuigen, en wij zouden deze wagen gebruiken voor privé -en zakelijk gebruik. Wij verplaatsen ons binnen België, en hebben geen voorkeur voor een merk/type van wagen (moet alleen genoeg laadruimte in de koffer hebben). Onze huidige wagenpark telt 0 wagens.
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Ranst
Wij zoeken offertes voor het leasen van een bedrijfswagen. Wij leasen momenteel geen wagens en wij zouden het voertuig voor zakelijke doeleinden gebruiken.Wij verplaatsen ons enkel binnen België, en hebben een voorkeur voor een SUV of Station Wagen. Ons huidig wagenpark telt 2 wagens in privé-bezit.
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Ardooie
We wensen een gps tracking systeem om zeer precies te kunnen zeggen waar en wanneer onze vertegenwoordigers zijn vertrokken. Het zal gaan over 11 voertuigen waarvan 2 bedrijfswagens en de rest bestelwagens.
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Beveren-Waas
Ik wens tussen de 20 en de 25 voertuigen uit te rusten met dergelijk systeem. Deze zijn allemaal bestelwagens of bedrijfswagens. Ik wens vooral een systeem voor riteregistratie, rapportering en ook in zekere mate controle van het personeel. Ik wil o.a. de mobiliteit, co2 uitstoot en tijdstippen wanneer men met deze voertuigen rijd vastleggen.
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Aalst
Ik wens graag een offerte voor een lokalisatiesysteem. Graag met de mogelijkheid om de lokalisatie van de voertuigen op pc te kunnen volgen. Hoofddoel is de opvolging van het buitenpersoneel. We hebben een bedrijfswagen een bestelwagen.
Voertuiglokalisatie voor een labo in Aalst
We wensen onze chauffeurs te kunnen lokaliseren en zo ons transport optimaliseren. Graag daarom een offerte voor een lokalisatiesysteem voor 5 bedrijfswagens.
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Brussel
We wensen een offerte voor een track en trace systeem voor onze bedrijfsvoertuigen. Eerst zal het gaan om 4 tot 5 bestelwagens maar dit kan later nog uitgebreid worden. De voornaamste bedoeling is het opvolgen van het buitenpersoneel.
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Wondelgem
Ik wens graag een prijsofferte voor 6 bestelwagens. De bedoeling van dit systeem is om het personeel wat op te volgen. Voornamelijk om te kijken of ze binnen hun sector blijven rijden en welke verplaatsingen ze doen na de werkuren.
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Geel
We hebben een totaal wagenpark van een vrachtwagen, twee bestelwagens en 4 bedrijfswagens. Voor de vrachtwagen en de bestelwagens zoek ik een systeem dat o.a aan geo-lokalisatie kan doen om hiermee het vervoer te optimaliseren. De personenwagens zouden dan moeten worden uitgerust van een systeem voor de rapportering en opvolging van de buitendienst. Hoeveel voertuigen we van deze systemen laten voorzien hangt af van de kostprijs.
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Nieuwpoort
Graag een offerte voor 3 bedrijfswagens. Deze dienen uitgerust te worden met een systeem dat me in staat stelt om de buitendienst beter op te volgen.
Voertuigvolgsysteem voor een bedrijf in Turnhout
Ik wens dit systeem in te voeren op 2 of 3 voertuigen, bedrijfswagens, afhankelijk van de prijs. De bedoeling hiervan is om een ritregistratiesysteem op te zetten om onze vertegenwoordigers op de baan beter op te volgen.
Voertuiglokalisatiesysteem voor een bedrijf in Maldegem
Ik heb van mijn werkgever de opdracht gekregen hiervoor offertes aan te vragen bij verschillende leveranciers. We wensen in totaal 5 bedrijfswagens uit te rusten met dergelijk systeem. De bedoeling hiervan is opvolging van de buitendienst.
Voertuiglokalisatie voor een pizzaria in Gent
In totaal heb ik 5 bedrijfswagens die zouden moeten worden uitgerust met een tracking systeem om deze te kunnen lokaliseren en zo mijn transport te optimaliseren. Indien dergelijk systeem ook beschikbaar is voor scooters wens ik ook een offerte voor 10 scooters.
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Wellen
Voorlopig willen we dit systeem toepassen op een wagen, in een tweede stadium komen er hier nog eens drie bij. Ik wens een systeem dat ervoor zorgt dat wij de wagen kunnen volgen en de ritten van de buitendienst kunnen controleren.
offerte voor track en trace in Limburg
Beste, Wij hebben 7 bestelwagens en wij zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken om ze uit te rusten met track and trace. Ik doe deze aanvraag in opdracht van de heer Vanwynsberghe. Ik ben altijd bereikbaar doorheen de week tijdens de kantooruren. Kunnen jullie mij contacteren voor het maken van een offerte voor deze geolocalisatie. Met vriendelijke groeten, Vwbouw
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Kooigem
Graag had ik een systeem willen plaatsen in mijn bedrijfswagens voor rit registratie. Dit zou o.a. gebruikt worden om de buitendienst en de rapportering beter op te volgen. Graag een offerte voor installatie in drie bedrijfswagens;
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Huizingen
Het aantal voertuigen dat we willen uitrusten met dit systeem hang af van de prijsofferte. We wensen in totaal een 10 tot 20 tal wagens met dergelijk systeem uit te rusten. Voor de bestelwagens zal dit voornamelijk dienen voor de lokalisering van de voertuigen en riteregistratie. De bedrijfswagens zouden we willen uitrusten met een systeem om de buitendienst op te volgen.
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in herzele
We wensen graag een offerte voor een track & trace systeem . Dit om ons de mogelijkheid te gene onze voertuigen te lokaliseren en ons personeel op te volgen. het gaat in totaal over 7 voertuigen: 3 bestelwagens, een kleine vrachtwagen en twee bedrijfswagens.
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Tielt
We hebben in ons bedrijf een 4 vertegenwoordigers, dus zullen we dit track systeem eerst willen invoeren op een 4 tal wagens en 2 vrachtwagens. Later willen we eventueel overgaan op de uitrusting van de rest van onze wagens. dit zijn er in totaal een 14-tal. ik wens deze vooral voor een beter transport te regelen en opvolging van onze buitendienst.
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Westerlo
Ik heb momenteel een wagenpark van 3 lichte vrachtwagens. Is het mogelijk een offerte op te maken voor een kostprijs om deze uit te laten rusten met een voertuiglokalisatiesysteem. Ik wens graag een offerte te zien van de verschillende toepassingen.
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Brussel
Momenteel hebben we 8 bedrijfswagens die we met dergelijk systeem willen uitvoeren, later kan dit eventueel ook nog uit gebreid worden naar 10. Ik wens een systeem dat ons in staat stelt onze voertuigen op elk moment te lokaliseren om zon ons transport en rapportering te optimaliseren.
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Aarschot
Graag een offerte van track en trace voor 2 vrachtwagens en 1 camionette.
Track en trace voor een bedrijf in Linkebeek
Graag een offerte van track en trace. Deze hadden we graag uit willen proberen op 1 voertuig. Zodra het werkt en we er tevreden over zijn hadden we willen uitbreiden op 6 voertuigen. Hartelijk dank voor de offerte.
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Vilvoorde
We wensen deze in te voeren voor een totaal van 7 bestelwagen. Dit om te helpen bij de planning en de opvolging van de buitendienst. Jaarlijks doen we een kleine 25.000 km. Deze installatie zal vanaf januari 2013 ingevoerd worden.

Optimaliseer uw buitendienst met voertuiglokalisatie

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Rittenregistratie
Vlottere administratie en correcte rapporten dankzij automatische rittenregistratie.

Werknemers sneller ter plaatse
Bij een dringende opdracht kunt u dankzij realtime tracking u de dichtstbijzijnde werknemer snel ter plaatse laten komen.

Efficiënte planning
Stippel dankzij gedetailleerde rapporten de snelste en zuinigste routes uit. Zo bespaart u tijd en brandstofkosten.
Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie