Bankkaarten

Vergelijk gratis offertes voor een betaalterminal

Een betaalterminal is een godsgeschenk voor uw klanten én voor uw bedrijf:
  • Snelle, vlotte betalingen
  • Klanten kopen meer
  • Op maat van uw zaak
Meer weten? Onze partners vertellen u alles over betaalterminals en bieden u gratis offertes aan.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een betaalterminal vergelijken

 
* 1. Welk type betaalterminal zoekt u?
 
 
* 2. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Bankkaarten: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Betaalterminal voor Wilrijks boekhoudkantoor
In ons boekhoudkantoor is er een grote vraag bij de klanten naar een betaalterminal. Het gaat vooral om kleine kosten, dus enkel bankkaarten is voldoende.
Carwash te Waasmunster zoekt betaalterminal
Voor onze carwash zoeken we huur -en aankoopoffertes voor een toonbankterminal. Momenteel gebruiken wij nog geen betaalterminal. Het toestel moet enkel bankkaarten kunnen verwerken.
Draagbare betaalterminal voor bakkerij
Wij zijn op zoek naar offertes voor een betaalterminal, wij gebruiken nog geen terminal, wij zoeken een mobiele terminal en wensen enkel met bankkaarten te werken.
Offerteaanvraag betaalterminal te Antwerpen
Wij openen binnen 2 weken onze winkel. Aangezien wij enkel met bankkaarten wensen te werken zijn we op zoek naar offertes voor een toonbankterminal. Een vaste en draadloze lijn zal hiervoor voorzien zijn.
Toonbankterminal voor start-up
Ik wens een toonbankterminal voor de zaak in opstart. Mensen moeten met Bancontact en maaltijdcheques kunnen betalen. De zaak start midden 2018.
Betaalterminal voor Tom & Co Franchise
Voor onze winkel (Tom & co franchise) zoeken wij offertes voor een betaalterminal. Op dit moment gebruiken wij geen betaalterminal. Er is een draadloze en vaste lijn voorzien. We zouden onze klanten graag laten betalen met hun bankkaart.
Aanvraag Betaalterminal te Brakel
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal, wij zoeken een mobiele betaalterminal, dit mogen huur of aankoopoffertes zijn, enkel bankkaarten, wij hebben nog geen terminal momenteel.
Toonbankterminal voor een bedrijf te Ninove
Ik wens een andere toonbankterminal voor het dieetcenter. Nu bij Payworld, huur/kopen kan beide in de offerte, bancontact enkel, kan via kabel.
Aanvraag betaalterminal te Moorsele
Wij zoeken offerets voor een betaalterminal, graag aankoopofferets voor een mobeiel terminal, wij gebruiken nog gene betaalterminal, wij werken enkel met bankkaarten.
Aanvraag betaalterminal te Sint-Michiels
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor een betaalterminal, Graag aankoopoffertes voor een mobiele terminal, momenteel zijn wij bij Easy-Pay, wij werken enkel met bankkaarten.
Mobiele terminal voor een bedrijf te Ardooie
Ik wil een mobiele terminal voor het kippenkraam. Huur/kopen kan beide in de offerte, bancontact enkel, via sim kaart/GPRS.
Aanvraag betaalterminal te Herent
Wij zoeken offerets voor een betaalterminal, momenteel hebben wij een toestel van Atos Worldline, wij wensen met bankkaarten, Visa en kredietkaarten te werken, een vaste -en draadloze lijn zijn reeds voorzien.
Aanvraag betaalterminal te Buizingen
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal, wij gebruiken nog geen terminal, wij wensen enkel met bankkaarten te werken, dit mogen zowel huur als aankoopoffertes zijn voor een mobiele betaalterminal, opstart is voorzien voor januari 2017.
Aanvraag betaalterminal te Appels
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal, wij gebruiken reeds een toestel van Banksys en wensen prijzen te vergelijken, wij verkiezen een toestel dat toelaat om via Smartphone/Tablet te betalen, enkel bankkaarten.
Aanvraag betaalterminal te Boechout
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal, wij gebruiken nog geen terminal, wij wensen met bankkaarten te werken, wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen vor een toonbankterminal en een mobiele terminal (wij wensen alle mogelijkheden te bekijken).
Aanvraag betaalterminal te Aartselaar
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal, wij gebruiken nog geen terminal, wij wensen met bankkaarten, Visa en kredietkaarten te werken, dit mogen zowel huur als aankoopoffertes zijn, een vaste/draadloze lijn is voorzien. gn nu bkrt+vsa+krdkrtn
Aanvraag betaalterminal te Londerzeel
Wij zoeken offertes voor een betaalyterminal, Graag huur -en aankoopoffertes voor een toonbankterminal, wij hebben nog geen terminal, een vaste -en draadloze lijn worden voorzien, enkel bankkaarten (maar mag een offerte zijn met Visa en kredietkaarten inbegrepen).
Aanvraag Betaalterminal te Opwijk
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal, dit mogen huur -en aankoopoffertes zijn, wij gebruiken nog geen betaalterminal, wij verkiezen een toonbankterminal, wij aanvaarden enkel bankkaarten, een vaste -en draadloze lijn werden voorzien. gn nu bkrtn line ok
Aanvraag Betaalterminal te Appelterre-Eichem
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal, graag huur -en aankoopoffertes voor een toonbankterminal, wij hebben nu al een terminal bij Keyware, wij aanvaarden enkel bankkaarten.
Aanvraag Betaalterminal te Lochristi
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal, wij verkiezen een mobiele terminal, wij gebruiken reeds een terminal en wensen prijzen te vergelijken, wij accepteren bankkaarten en Visa.
Aanvraag Betaalterminal te Hasselt
Graag offertes voor een betaalterminal, dit mogen huur -en aankoopoffertes zijn voor een mobiele betaalterminal, geen terminal momenteel, enkel bankkaarten.
Aanvraag Betaalterminal te Aartrijke
Graag aankoopoffertes voor een betaalterminal, geen terminal momenteel, graag offertes voor een mobiele terminal, wij werken enkel met bankkaarten.
Betaalterminal voor een bedrijf in Antwerpen
Betaalterminals debet , bank en creditkaarten. Gebruik enkel in de praktijk. Aanlsuiting op vast internetlijn. Momenteel hebben we een betaalterminal van athos worldline
Betaalterminal te Kortrijk
Vanaf 14 september start ik als schoonheidsspecialiste. Ik zou hiervoor graag een mobiele terminal willen. Wij hebben nog geen terminal.
Toonbankterminal voor een bedrijf te Mechelen
Graag een toonbankterminal voor in de zaak. Nu bij Atos, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, visa, mastercard, .... gaat via internetkabel.

Een nieuwe zaak? Vergeet uw betaalterminal niet?

Betalen kan tegenwoordig op zoveel verschillende manieren. Cash wordt geleidelijk aan het betaalmiddel van het verleden. De meeste handelaars bieden nu ook betaalterminals aan die al dan niet een kredietkaart of contactloos betalen ondersteunen. Daarnaast werken sommigen ook samen met Payconiq of andere betaalapplicaties. Aan elke methode zijn voor- en nadelen verbonden.

Sneller afrekenen

Het aanvaarden en teruggeven van cash is een omslachtige praktijk. Een betaalterminal versnelt dat proces.

Veilig

Hoe minder cash er in uw zaak aanwezig is, hoe beter. Met een betaalterminal vermijd je grote zorgen over diefstal of verlies.

Tevreden klantenbestand

Klanten ergeren zich aan zaken waar betalen met bankkaart niet mogelijk is. Voorzie daarom een betaalterminal om uw klanten tevreden te stellen.