Badkamer plaatsen

De voordelen van een nieuwe badkamer

Uw badkamer laten renoveren? Ontvang hier persoonlijk advies en offertes van professionals. Vergelijk het assortiment wastafels, douches, baden, tegels en badkamermeubelen. Van volledig ingerichte badkamers tot losse badkamerelementen, ontvang een voorstel van een badkamerspecialist uit uw regio. Offertes aanvragen

Ik wil een nieuwe badkamer

 
* 1. Welk badkamer project heeft u?
 
 
* 2. Welk type installaties of werken wenst u?
 
 
* 3. Wanneer wilt u van start gaan?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Badkamer plaatsen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Volledig nieuwe badkamer plaatsen in Wervik
* vloer vernieuwen (oude vloer momenteel aan het uitbreken; onder de tegels bevindt zich enkel zand/aarde) * verplaatsen (nieuwe) wc (oude reeds verwijderd) * verplaatsen (nieuwe) cv element * verplaatsen (nieuwe) douche kraan (regendouche allicht met thermo kraan) * plaatsen nieuwe lavabo * tegelen van muren * afwerking (zodat buizen water en elektriciteit op de wand niet langer zichtbaar zijn) elektriciteit werd door mij reeds gedaan een plafond aanbrengen gebeurt eveneens door mezelf
Badkamer plaatsen Lommel: betegelen + nieuw sanitair
Renovatie van bestaande badkamer van 20 m². We willen de badkamer opnieuw laten betegelen, nieuw sanitair laten plaatsen (bad, wc en inloopdouche met glaze wand). De sloopwerken doen we zelf.
Badkamerrenovatie te Wevelgem
We zouden graag een badkamer zetten waar nu een slaapkamer is. De vroegere badkamer die we willen uitbreken is er net naast. We willen ook een trap installeren naar de zolder. Heeft u tijd om morgen (donderdag) te komen kijken voor een offerte?
Badkamer plaatsen in nieuwbouw te Rotselaar
Het gaat om een nieuwbouw badkamer met badkamermeubel, douchebak, bad en wc. Het materiaal is reeds geleverd, maar we zoeken iemand die alles wil plaatsen. Ik zoek iemand die dit samen met mij kan doen. Alle muren en de inloopdouche moeten nog volledig betegeld worden. Liefst eerst komen bespreken op de werf. De ruwbouw is af.
Badkamerrenovatie Beerse: leidingen leggen + badkamer plaatsen
Omschrijving: plaatsing van een badkamer (+-6m²). Douche, bad, toilet, verwarming, kranen en meubel zijn reeds aangekocht. De ruimte is ook al gestript tot op snelbouw en de afvoer ligt klaar. Er moeten wel nog leidingen nog getrokken worden via de zolder. De woning is oorspronkelijk van 1958.
Badkamerrenovatie voor de regio Gent
We zijn bezig met een verbouwing. Badkamer dient nog volledig geplaatst te worden, boiler ook nodig. Vooral aansluitingen moeten er gebeuren.
Bouwjaar 1908.
Plaats uw badkamer aan de laagste prijs