Automatisch frankeren van brieven

De voordelen van een frankeermachine

Elk bedrijf dat post verzendt, zou een frankeermachine moeten hebben. Met het toestel:
  • Boekt u een enorme tijdwinst
  • Frankeert u nooit te veel of te weinig
Vergelijk hier gratis offertes voor een frankeermachine en ontdek hoeveel u bespaart.


Offertes aanvragen

Ik wil prijzen voor een frankeermachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel post (brieven, aangetekende zendingen, pakjes) verstuurt u gemiddeld?
 
 
* 2. Heeft u reeds een frankeermachine?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Automatisch frankeren van brieven: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Frankeermachine
Brussel
Machine à affranchir pour entreprise à Bruxelles 1080
- Entreprise à Bruxelles 1080. - Devis pour une machine à affranchir. - Nos envoies sont aléatoires, des fois nous avons trois courriers et des fois plus de vingt courriers. - Nous n'avons pas encore de machine à affranchir et désirons nous en équiper. - Contact par téléphone pour plus de renseignements. D'avance merci.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een bedrijf te Tessenderlo
Ik wens een frankeermachine voor het bedrijf. Nu heb ik een Pitney bowes, ook aangetekend en paketten, ook Europa en daarbuiten.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Rotselaar
Graag vrijblijvende offertes van een frankeermachine. Per dag hebben we 10à20 brieven dat we de deur uitdoen. Daarnaast hebben we per kwartaal ene mailing van 1000 brieven. En dan nog eens per maand 50à80 facturen.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Mol
Graag vrijblijvende offertes van een frankeermachine. Het is moeilijk aan te geven hoeveel poststukken we versturen per dag. In 2013 bijvoorbeeld hadden we €8000,- aan frankeerkosten. In 2012 €3000,- en 2011 €7700,-. Over het algemeen versturen we niet zoveel post. Wel mailings een keer per kwartaal.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Ichtegem
We zijn nu bij Pitney Bowes voor onze frankeermachine en zijn er niet tevreden over. Wekelijks versturen we 300 brieven. Graag een prijsvergelijking van een frankeermachine. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Melle
Graag een prijsvoorstel van een frankeermachine. We versturen 5 brieven op een dag. Ik had graag de huurprijs van het toestel gekend als de aankoopprijs.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Wambeek
We hebben recent de zaak overgenomen. Graag hadden we de kostprijs en praktische informatie verkregen over een frankeertoestel. Op wekelijkse basis kunnen hier aangetekende zendingen of brieven van gro0t formaat inzitten. Ook doen we enkele keren per jaar een mailing waarmee we tussen de 600 en de 800 brieven versturen.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een vereniging in Lochristie
We zijn een vereniging en we versturen 1 keer per jaar 600 uitnodigingen uit. Nu is de grote vraag of een frankeermachine dan aantrekkelijk is voor ons. Graag een vrijblijvende offerte.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een bedrijf in Genk
Graag een offerte van een frankeermachine. We hebben een gemiddelde van 10 uitgaande brieven per dag. Pakketjes gaan gewoon via upc of THL. Hartelijk dank voor een huurprijs of koopprijs.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een zelfstandige in Berg
Ik ben als zelfstandige actief in de diamantsector. Mijn post varieert sterk per dag, soms kunnen dit 50 brieven zijn, andere dagen maar 5.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Tielt
Wij richten een zakencentrum op samen met nog andere bedrijven. Daarom lijkt het mij handig om een frankeermachine aan te kopen om samen met deze andere bedrijven gebruik van te maken. We zullen van start gaan in maart/april 2013
Frankeermachine
Antwerpen
Offerteaanvraag frankeermachine voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een frankeermachine. Maandelijks hebben we iets meer dan 100 uitgaande brieven, facturen. Alvast bedankt voor de offertes!
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor bedrijf in Vlaams Brabant
Op weekbasis hebben wij een 50 tot 70 tal brieven te versturen. Wij zouden nu graag bekijken wat de kost is voor een frankeermachine
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor parfumerie, Oost-Vlaanderen
Deze frankeermachine zal vooral gebruikt worden wanneer we acties doen in de winkel. Dit gebeurt meestal maandelijks en dan gaat het over toch meer als 100 postpakketjes
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor bedrijf in Oost-Vlaanderen
wij zijn een constructiebedrijf en hebben vaak verschillende postpakketten die we moeten versturen, ook met aangetekende zendingen en pakjes, deze kunnen per dag oplopen tot meer als 30
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor bedrijf in West-Vlaanderen
Het bedrijf bestaan uit 3 vestigingen waarvan er reeds 2 een frankeermachine hebben.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Deurne.
We versturen per maan ongeveer 685 brieven. Graag een offerte van een frankeermachine voor onze zaak in Deurne. Alvast bedankt!
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag frankeermachine voor een zelfstandige in West-Vlaanderen.
Graag een prijsvoorstel van een frankeermachine. Ik ben zelfstandige en verstuur niet echt veel brieven per dag. Het zullen er minder dan 10 brieven per dag zijn. Wat kost een frankeermachine? En is het iets voor mij?
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor bedrijf West-Vlaanderen
Op dit moment hebben we al een frankeermachine van mailpost, maar binnenkort loopt ons contract af en zijn we op zoek naar een ander alternatief;
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor stookolieverdeler in Antwerpen
Het aantal pakketten dat wij per dag versturen kan erg schommelen, soms maar 10 soms meer dan 70 .
Frankeermachine
Antwerpen
Offerteaanvraag frankeermachine voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een frankeermachine. Dagelijks gaan er 10 brieven gemiddeld de deur uit. Alvast bedankt!
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag frankeermachine voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We versturen dagelijks 5à10 brieven. Graag een offerte te ontvangen van een frankeermachine.
Frankeermachine
Brussel
Offerteaanvraag frankeermachine voor een zelfstandige in Brussel.
Ik heb al jaren een frankeermachine bij Neopost en wens dat stop te zetten. Graag een offerte te ontvangen van een andere leverancier. Gemiddeld verstuur ik 10 brieven per dag. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Offerteaanvraag frankeermachine voor een bedrijf in Essen
Graag een offerteaanvraag frankeermachine voor een gemiddeld verbruik van postzegels.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een vereniging in Kortrijk.
Voor een vereniging in Kortrijk zijn we op zoek naar een frankeermachine om goedkoper te frankeren. Wij versturen minder dan 10 brieven per dag. Is een frankeermachine dan rendabel? Alvast bedankt.

U bent op zoek naar een frankeermachine? Wij geven u gratis advies. Stuur hier gratis uw offerteaanvraag voor een frankeermachine en vergelijk de offertes van de beste leveranciers.

Met een frankeermachine kan u tijd en geld besparen op het versturen van uw post. Een frankeermachine drukt immers een stempel met de juiste frankeerwaarde op uw poststuk in plaats van dat u een postzegel moet kleven. U hoeft dus nooit meer in de wachtrij in het postkantoor te staan.

Enkel met een frankeermachine heeft nog steeds de keuze tussen prior en non-prior. U zal dus steeds correct frankeren zonder één cent te veel te betalen. Gemiddeld genereert dit een besparing van nog eens 12% op uw frankeerkosten.

Maar een frankeermachine koop je niet zomaar. Om een frankeermachine te mogen gebruiken hebt u eerst de toelating van Bpost nodig. De leverancier van de machine zal u bij het aankoop of huurcontract van uw frankeermachine dan ook vragen een aanvraag voor gebruikstoelating in te vullen. Deze aanvraag moet je dan overmaken aan de Post en dan krijg je een identificatienummer.

Een frankeermachine is gemakkelijk in gebruik. Je kunt deze zeven dagen op zeven, 24u op 24 gebruiken en opladen. Het geld dat je er op zet gaat gewoon rechtstreeks van je rekening. Een frankeermachine kan uw boodschap ook een beetje extra in de verf zetten. Zo kan u naast uw frankering vaak een reclameboodschap laten drukken. Of u laat de bedrijfsgegevens erbij drukken. Uw post zal er een professionelere uitstraling door hebben.

U kunt een frankeermachine huren of kopen. Vergelijk hier welke optie de beste is voor uw bedrijf. Mogelijk doet u er goed aan eerst een machine te huren en pas te kopen wanneer u zeker bent van uw aankoop. Maar in elk geval vergelijk je best alle prijzen op de markt voor je een beslissing neemt.

Een investering in een frankeermachine zal uw bedrijf een heel pak tijd en geld besparen. Vul onze vragenlijst in en ontvang vrijblijvende offertes voor een frankeermachine.

Verwerk uw post sneller en goedkoper