Automaat voor een school

Steeds een verfrissende pauze dankzij een Coca-Cola automaat

Op zoek naar een Coca-Cola automaat? Ontvang gratis offertes van onze partners in drankautomaten en vergelijk hun prijzen. Want voor elk bedrijf bestaat er een automaat op maat. Maar het resultaat is steeds hetzelfde: u heeft gegarandeerd succes bij uw werknemers.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor een Coca-Cola automaat

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief alle bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de frisdrankautomaat?
 
 
* 2. Heeft u reeds een drankleverancier?
 
 
* 3. In welke sector bent u werkzaam?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Automaat voor een school: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Nieuwpoort
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Ik wil graag genieten van de promotie van coca-cola. We hebben per seizoen 3000 klanten. Bedankt alvast.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Bouwel
We hebben koelkasten staan van coca-cola. We hadden graag een offerte willen ontvangen van een frisdrankenautomaat. Dagelijks vanaf 50 personen te gebruiken. Bedankt voor de offerte!
Coca-Cola automaat
Limburg
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Hasselt
We hebben 2 grote frisdrankenautomaten staan van coca-cola. We hadden voor onze vergaderzaal graag een frisdrankenautomaat erbij geplaatst. Geen grote, wel een kleine. Graag een offerte op huurbasis. Bedankt alvast.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Frisdrankenautomaat voor een school in Diegem
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We hebben nog geen automaat staan. We hadden graag voor 20à50 personen een coca-cola automaat willen aanschaffen.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor opleidingscentrum in Sint-Niklaas
Wij organiseren in het gebouw geregeld opleidingen. We zouden nu graag voor de cursisten een automaat in de hal plaatsen. Voor het personeel hebben we een contract met een lokale brouwer
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een bedrijf in Antwerpen
U mag een offerte opmaken gericht naar 11 personen. De automaat is voor intern gebruik only.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Coca-cola voor een bedrijf in Zottegem
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Dit zal de eerste ervaring zijn met een coca-cola automaat. Ik schat op 10à15 personen die dagelijks gebruik zullen maken van de frisdrankenautomaat. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Lier
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We zullen dagelijks 5à6 personen hebben die gebruik kunnen maken van de frisdrankenautomaat. Wat is de kostprijs en het onderhoud van zo een machine? Bedankt voor de reactie.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Izegem
We hebben een koude drankenautomaat en een warme dranken automaat via T.A.S. We vinden deze te duur. Graag hadden we dan via coca-cola een offerte willen ontvangen van hun automaat. Bedankt daarvoor.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Cola automaat voor een school in Overijse
We hebben in het verleden al verscheidene problemen gehad met onze oude leverancier, daarom dat we nu rondkijken naar alternatieven. Het milieubeleid van onze school vraagt om met flesjes te werken.

Welke opties heb ik bij de keuze van een Coca-Cola automaat?

Een coca cola automaat kopen of huren kan je op verschillende manieren doen. De werking van zo'n machine kent iedereen wel. Een mens heeft al eens nood aan een pauze en een verfrissend blikje cola, fanta of sprite kan dan veel deugd doen. Je steekt dan gewoon een euro of twee in de automaat en geniet snel van een heerlijk blikje cola.

Een drankautomaat zorgt ervoor dat frisdrank altijd en overal bereikbaar is. Bovendien kan je in de automaat ook altijd ruimte vrijmaken voor een blikje minute maid fruitsap of flesjes water. Met een frisdrankautomaat met een ruim assortiment geef je iedere werknemer of consument een ruime keuze.

Kopen of huren van een frisdrankautomaat?

Maar hoe vind je nu zo'n Coca-Cola automaat? Wil je er een kopen of huren? Het verschil tussen kopen en huren van een automaat zit hem natuurlijk in de prijs. Alles hangt af van wat de bedoeling juist is van de automaat. Wilt u gewoon een automaat om alle werknemers de mogelijkheid te geven een verfrissend blikje cola te kopen of is het echt de bedoeling winst te maken aan de verkoop van de frisdranken?

Wanneer je een automaat koopt zit je natuurlijk met een ander systeem. Dan ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en het bijvullen van de machine. In de meeste gevallen is dit echter niet aan te raden. Moest je toch op zoek zijn naar een automaat die te koop staat, vul dan onderstaande vragenlijst in en ontvang snel offertes voor het kopen van een Coca-Cola automaat.

Full Service Coca-Cola automaat

Een andere optie is de Full Service optie. In dit geval zorgt Coca-Cola voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en verzamelen van de munten,... Met Full Service verliest u dus geen tijd aan de machine.

Wilt u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden van een Coca-Cola automaat? Vul dan onderstaande vragenlijst in en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Fris uw pauzes op met een Coca-Cola automaat