Automaat buiten te plaatsen

Steeds een verfrissende pauze dankzij een Coca-Cola automaat

Op zoek naar een Coca-Cola automaat? Ontvang gratis offertes van onze partners in drankautomaten en vergelijk hun prijzen. Want voor elk bedrijf bestaat er een automaat op maat. Maar het resultaat is steeds hetzelfde: u heeft gegarandeerd succes bij uw werknemers.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor een Coca-Cola automaat

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief alle bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de frisdrankautomaat?
 
 
* 2. Heeft u reeds een drankleverancier?
 
 
* 3. In welke sector bent u werkzaam?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Automaat buiten te plaatsen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Coca-cola automaat voor het OCMW
Wij wensen een coca cola automaat in ons OCMW / rustoord te plaatsen, wij zijn met een 100-tal mensen.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor een bedrijf in Dedermonde
Op dit moment hebben we enkel waterkoelers en warme dranken automaten. We zouden deze automaat gewoon in onze cafetaria willen plaatsen.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een school in Lendelede
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. We zijn een school en hadden die graag willen plaatsen. Vanaf 20 personen. Vriendelijk bedankt alvast.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Nieuwpoort
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Ik wil graag genieten van de promotie van coca-cola. We hebben per seizoen 3000 klanten. Bedankt alvast.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen
Nu koop ik nog mijn eigen frisdrank om door te kunnen verkopen aan klanten. Ik had dan graag een frisdrankenautomaat willen plaatsen, zodat het makkelijker werken is. Graag een offerte van een coca-cola automaat.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Cola automaart voor een garage in Zaventem
We gebruiken momenteel een brouwer die dranken komt leveren. de directie zou echter willen nagaan of het vanaf volgend jaar niet goedkoper is om gewoon een automaat te plaatsen. Om dit te onderzoeken hadden we graag een vrijblijvende offerte ontvangen.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Cola automaat voor een sportbedrijf in Vichte
Wij organiseren geregeld sportactiviteiten op locatie in Zwevegem. We zouden hier in de kleedkamers een automaat willen plaatsen voor de klanten die een drankje wensen. Wij zijn vooral de 6 maanden van de zomer en lente actief. In de andere maanden zal er minde gebruik worden gemaakt van de automaat.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Olen
Graag een prijsvergelijking van frisdrankenautomaat. We hadden graag een frisdrankenautomaat willen plaatsen. Het bedrijf telt 110 personeelsleden. Maar telkens zullen 20à50 personen tegelijkertijd aanwezig zijn. Bedankt voor de offerte!
Coca-Cola automaat
Limburg
Frisdrankenautomaat voor een supermarkt in Heppen
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We hebben meer dan 10 werknemers in onze supermarkt die dagelijks gebruik kunnen maken van de frisdrankenautomaat. Alvast bedankt voor de offerte!
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Wolvertem
We zijn met 4 vaste werknemers elke dag aanwezig op de werkplaats. Daarbij komen ook veel chauffeurs binnen en bezoekers. Graag hadden we een offerte willen ontvangen van een frisdrankenautomaat. Bij voorbaat dank.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Puurs
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. De koffiemachine staat er al, nu nog de frisdrankenautomaat. We hebben er nog geen. Wat gaat het kosten om er 1 aan te schaffen? Graag een prijsvoorstel.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Bouwel
We hebben koelkasten staan van coca-cola. We hadden graag een offerte willen ontvangen van een frisdrankenautomaat. Dagelijks vanaf 50 personen te gebruiken. Bedankt voor de offerte!
Coca-Cola automaat
Limburg
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Hasselt
We hebben 2 grote frisdrankenautomaten staan van coca-cola. We hadden voor onze vergaderzaal graag een frisdrankenautomaat erbij geplaatst. Geen grote, wel een kleine. Graag een offerte op huurbasis. Bedankt alvast.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Keerbergen
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We zijn met 5 personen werkzaam op het kantoor. Dagelijks hebben we bezoekers erbij. Nu hebben we gewoon een eigen frigo met frisdranken erin. Alvast bedankt voor de offerte.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Frisdrankenautomaat voor een school in Diegem
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We hebben nog geen automaat staan. We hadden graag voor 20à50 personen een coca-cola automaat willen aanschaffen.
Coca-Cola automaat
Limburg
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Lommel
We zijn werkzaam met 8 personen. We hadden graag een frisdrankenautomaat geplaatst. Wat gaat het kosten. Eventueel huurprijs en koopprijs machine. Alvast bedankt voor de offerte!
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor een kapperszaak in Stekene
Ik zou deze automaat graag in mijn wachtkamer willen plaatsen zodat mijn klanten hiervan gebruik kunnen maken. Ik heb nog geen beslissing genomen of ik een gewoon of een "full service" huurcontract neem.Kunt u een offerte opmaken voor beide mogelijkheden.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een studentenhuis in Antwerpen
Wij zijn een vereniging van eigenaars van studentenhuizen. Nu zouden we graag in een gebouw waarin een kleine 100 studenten verblijven willen uitrusten met Cola automaten. We zouden er een tweetal willen plaatsen. Gelieve een vrijblijvende en uitgebreide offerte op te maken.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor een opticien in Oudenaarden
We hebben op dit moment een koelkast vol blikjes die we graag zouden vervangen door een automaat. We staan echter ook recht tegenover een basisschool. Is het toegelaten om deze automaat buiten te plaatsen zodat ook de voorbijgangers hiervan gebruik kunnen maken.

Welke opties heb ik bij de keuze van een Coca-Cola automaat?

Een coca cola automaat kopen of huren kan je op verschillende manieren doen. De werking van zo'n machine kent iedereen wel. Een mens heeft al eens nood aan een pauze en een verfrissend blikje cola, fanta of sprite kan dan veel deugd doen. Je steekt dan gewoon een euro of twee in de automaat en geniet snel van een heerlijk blikje cola.

Een drankautomaat zorgt ervoor dat frisdrank altijd en overal bereikbaar is. Bovendien kan je in de automaat ook altijd ruimte vrijmaken voor een blikje minute maid fruitsap of flesjes water. Met een frisdrankautomaat met een ruim assortiment geef je iedere werknemer of consument een ruime keuze.

Kopen of huren van een frisdrankautomaat?

Maar hoe vind je nu zo'n Coca-Cola automaat? Wil je er een kopen of huren? Het verschil tussen kopen en huren van een automaat zit hem natuurlijk in de prijs. Alles hangt af van wat de bedoeling juist is van de automaat. Wilt u gewoon een automaat om alle werknemers de mogelijkheid te geven een verfrissend blikje cola te kopen of is het echt de bedoeling winst te maken aan de verkoop van de frisdranken?

Wanneer je een automaat koopt zit je natuurlijk met een ander systeem. Dan ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en het bijvullen van de machine. In de meeste gevallen is dit echter niet aan te raden. Moest je toch op zoek zijn naar een automaat die te koop staat, vul dan onderstaande vragenlijst in en ontvang snel offertes voor het kopen van een Coca-Cola automaat.

Full Service Coca-Cola automaat

Een andere optie is de Full Service optie. In dit geval zorgt Coca-Cola voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en verzamelen van de munten,... Met Full Service verliest u dus geen tijd aan de machine.

Wilt u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden van een Coca-Cola automaat? Vul dan onderstaande vragenlijst in en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Fris uw pauzes op met een Coca-Cola automaat