Asbest verwijderen

Waarom dakwerken laten uitvoeren?

Nieuwe dakpannen leggen, uw oude dak renoveren of EPDM plaatsen? Dan heeft u nood aan een betrouwbare dakwerker uit de regio. Daarom brengen wij u in contact met verschillende dakwerkers uit uw buurt. Zo kan u gratis offertes vergelijken en vindt u de geknipte dakwerker voor uw project. Offertes aanvragen

Ik zoek een dakwerker uit de regio

 
* 1. Welk type dak hebt u of wilt u laten plaatsen?
 
 
* 2. Welk soort dakwerken wenst u?
 
 
* 3. Welke type dakbedekking heeft u of wenst u?
 
 
* 4. Heeft u asbestproblemen op uw dak? (kan enkel bij sommige leien daken)
 
 
* 5. Wat is ongeveer de oppervlakte van uw dak? (geschatte lengte x breedte)
 
 
* 6. Wanneer wilt u de dakwerken uit te voeren
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Asbest verwijderen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Asbest leien verwijderen en dakisolatie via buitenkant | Erpe-Mere
Het is een rijhuis (waarbij de daken niet aansluiten) met een zadeldak van ongeveer 125m² met 4 velux ramen. Momenteel liggen er asbest leien op die nog verwijderd moeten worden. Het is mogelijk dat wij deze zelf verwijderen, dat valt nog te bespreken.
Het dak zou langs de buitenkant geïsoleerd moeten worden en nieuwe dakpannen (betonnen of kleien) geplaatst worden.
Asbest verwijderen en nieuw dak plaatsen
Afbraak oude leien met asbest en afbreken dakgoten Vernieuwen dakbedekking + dakgoten Plaatsen isolatie met geïntegreerd onderdak plaatsen velux raam
Dak met asbest renoveren Bornem
Graag een bezoek om de offerte op te maken...dan wordt de nodige info gegeven en kan samen bekeken worden wat al dan niet nodig is. Bv asbest zelf verwijderen of via jullie? ... Geen idee van bouwjaar.
Asbest verwijderen en nieuwe dakpannen plaatsen | Herselt
Het gaat over een hellend dak met nog asbest schellen. Een dakwerker moet de asbest verwijderen samen met mijn cornischen. Ik zou graag gewoon dakpannen willen met een zinken goot. Het dak is plus minus 100 m² groot.
Oude asbestleien en onderdak vervangen | Dakwerker Hechtel-Eksel
Ik wil dakwerken laten doen. De oude asbestleien op ons dak en het onderdak moeten vervangen worden. Ik wil gewone leien op laten leggen. In totaal gaat het om meer dan 130m².
Eterniet golfplaten verwijderen + zonnepanelen plaatsen | Regio Herdersem
We hebben een grote stal in de tuin met eterniet golfplaten (asbest!) die weg moeten. Er moet daarna een nieuw dak op komen. Tegelijkertijd willen we een offerte om op dat nieuwe dak zonnepanelen te leggen. De zonne-inval is goed, maar de elektriciteitsaanvoer kan een probleem vormen.
Dakwerken voor een woning in Putte
Vervangen van dakbekleding. Momenteel asbest schaliën. Deze moeten vervangen worden door dakpannen. Ook onderdak moet verwijderd worden. Isolatie wensen we zelf te doen.
Vind een betrouwbare dakwerker uit uw regio