Asbest leien

Waarom dakwerken laten uitvoeren?

Nieuwe dakpannen leggen, uw oude dak renoveren of EPDM plaatsen? Dan heeft u nood aan een betrouwbare dakwerker uit de regio. Daarom brengen wij u in contact met verschillende dakwerkers uit uw buurt. Zo kan u gratis offertes vergelijken en vindt u de geknipte dakwerker voor uw project. Offertes aanvragen

Ik zoek een dakwerker uit de regio

 
* 1. Welke dakwerken dienen uitgevoerd te worden?
 
 
* 2. Heeft u asbestproblemen?
 
 
* 3. Wat is de oppervlakte van uw dak (breedte x lengte)?
 
 
* 4. Welk soort dak heeft u of wenst u?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Asbest leien: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Bestaand hellend dak met eternit leien renoveren | Gent
Ik heb een hellend dak met eternit leien van 152m2 groot. Nu zoek ik een dakwerker voor het plaatsen van isolatie (Powerroof Maxx 140mm), het leggen van nieuwe pottelberg tegelpannen (301 antraciet) en het vernieuwen van de dakgoot in koper ( 16 m). De huidige asbestleien moeten dus eerst verwijderd worden.
Asbestdak met leien omzetten naar pannendak te Kontich
Asbestdak met leien, +- 75 m². Graag omzetten naar een pannendak, hergebruik van 3 bestaande veluxen, afbraak van 2 schoorstenen inclusief verlenging van 1 dwarsbalk (zit in de schouw gemetst). Voor de dakbedekking hadden we graag leien.
Dakwerken voor een woning in Antwerpen
Het betreft een vrijstaande woning van 1966 waarvan het dak ooit bewerkt werd in 1990. Het huis is langs elke zijde bereikbaar. Het gebouw is 12,5 m breed en 8 meter diep. Het dak zal dan ongeveer 156 m² zijn. We wilden eventueel graag zelf de verwijderde elementen zoals oude isolatie of asbestleien, afvoeren om de kosten te drukken.
Asbestleien vervangen in Mechelen
Huis van 1958: asbest leien vervangen en nieuwe opleggen. De huidige leien liggen vol mos en liggen al 26 jaar op het dak. Dit is voor de maand mei, juni, ergens in de zomer.
Dakwerken voor een woning in Haaltert
Halfopen woning met een asbestleien dak. Graag een offerte voor het bestaande dak te vernieuwen en de asbestleien verwijderen.
Overzetdak over asbesthoudende leien | Schoten
Wij hebben stormschade gehad die voorlopig hersteld is maar overwegen om heel snel ons dak te laten renoveren. Het gaat om een hellend dak in 4 delen van ongeveer 120 m². Het huidige materiaal zijn asbesthoudende leien, vandaar dat we zouden opteren om een overzetdak te laten plaatsen.
Dakwerken in Kinrooi
Het is een dak bekleed met asbest leien en die willen we nu vervangen door nieuwe dakbedekking. De woning is gebouwd in 1953. Het is een hellend dak.
Vervangen asbestleien | Izegem
Ik wil offertes vergelijken voor het vervangen van asbestleien en plaatsen dakpannen. Het gaat om ongeveer 176 m².
Dakwerken voor een woning in Zemst
Ons dak is 40 jaar oud en we zouden het willen laten renoveren en isoleren. We willen eventueel ook zonnepanelen laten plaatsen afhankelijk van de prijs. Momenteel liggen er leien op het dak, dit zijn mogelijk nog asbestleien.
Asbest leien verwijderen + nieuwe dakbedekking | Stekene
Het bestaande dak is in slechte staat en bestaat waarschijnlijk uit asbestleien. Deze gaan door onszelf verwijderd worden. Het dak dient afgebroken te worden en verhoogt te worden. zodat er een volledige extra verdieping bij komt. Het dak betreft een zadeldak. Het huidige dak gaat zijn originele breedte en diepte behouden en zo zou het 9,25 meter breed zijn en 11,52 meter diep gaan (middelpunt ligt dus op 5,76 meter). Voor het nieuwe dak zouden we een hoogte van 4,60 meter willen hebben. met een hellingshoek die dus op 38,6° ligt. De afwerking van pan of leisteen is ons nog niet gekend. We zouden met zonnepanelen willen werken op de zuidkant (achterzijde woning) en eventueel twee dakvenster langs de noordkant. Een goede isolatie is een must, woning van 1969.
Dakwerken | Dak met asbest leien vervangen | Bekkevoort
Ik wil prijs opvragen voor dakwerken in Bekkevoort. Het gaat om het vernieuwen van een bestaand dak van een vrijstaande woning uit de jaren 1970. Vermoedelijk heeft het dak nog zijn originele asbest leien.
Vind een betrouwbare dakwerker uit uw regio