Alarminstallatie

Geef inbrekers geen kans, vergelijk offertes voor uw eigen alarmsysteem

Uw huis en gezin optimaal beschermen? Kies voor een alarm. Het is het beste afschrikkingsmiddel tegen dieven en er bestaan modellen voor elk budget. Zo bewaakt u niet alleen uw eigendom, maar ook de personen die u het meest dierbaar zijn. En dat veilige gevoel is onbetaalbaar!

Korting brandverzekering dankzij alarmsysteem

Wie een automatisch alarmsysteem laat installeren, heeft bij nagenoeg elke verzekeraar recht op een premiekorting voor de diefstalverzekering. Deze korting loopt al snel op tot 25% van het premiebedrag! De installateur van het alarmsysteem moet wel over een INCERT-certificaat beschikken en een INCERT-conformiteitsattest afgeven. Vraag bij het prijzen vergelijken dus zeker naar het INCERT-certificaat van uw installateur!Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een alarmsysteem vergelijken

 
* 1. Welk type alarmsysteem wenst u?
 
 
* 2. Welk type gebouw wenst u te beveiligen?
 
 
* 3. Welke oppervlakte dient beveiligd te worden?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Alarminstallatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Alarm installeren | Nieuwbouw in Hoeilaart
Het alarmsysteem is voor een nieuwbouwwoning. Met de architect hebben we reeds een aantal detectoren besproken. Momenteel is het enkel voor binnenbewaking. Camera's zijn een optie, maar dat staat nog niet vast.
Alarminstallatie prive woning
Wij zoeken een alarmsysteem voor ons huis, voor gelijksvloer voor ongeveer 110 m2. Wij hebben op dit moment geen alarm. Onze eerste investering zijn zonnepanelen, daarna willen we een alrm plaatsen in ons huis.
Alarmsysteem te Wilrijk
Ik woon in een halfopen bebouwing van de jaren 60. Er is nog niets van beveiliging aanwezig waardoor ik wil vergelijken in alarmsystemen. Ik heb ook geen huisdieren. De toegangen zijn beperkt tot een voor en achterdeur. Kan u mij contacteren voor het maken van een mooie offerte. Plaatsbezoek kan en mag altijd. Mvg
Alarmsysteem offerte gezocht in Aaigem
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 2006 zijn we opzoek naar een beveiligingssysteem. Op dit moment is er nog niks maar de bekabeling voor het systeem is wel aanwezig. Kan u ons contacteren voor het maken van een afspraak en een mooie offerte.
Alarmsysteem te Zutendaal
Beste, Als eigenaar van het huis zijn we opzoek naar offertes voor een beveiliging ervan. Het is een vrijstaande woning met 1 hond aanwezig die enkel op de beneden kom. Het bouwjaar van het huis is 1990. Kan u ons bellen voor een afspraak.
-offerte voor alarmsysteem in Vlierzele
Wij zijn eigenaar van een vrijstaande woning. Bestaand alarmsysteem dat niet meer mag gebruikt worden. Er zijn draden, maar we wensen over te schakelen naar hoofdzakelijk draadloos. Momenteel enkel binnenbewaking, maar mag eventueel uitgebreid worden. Er zijn geen katten of honden. Liefst een systeem zonder meldkamer, maar kan toch besproken worden. 400 m2 maar zowel boven als beneden liefst in twee zones onder te verdelen.
Alarmsysteem voor een woning in Diepenbeek
Halfopen woning van 58 die we volledig hebben gerenoveerd. We wensen graag een offerte en meer informatie voor de plaatsing van een alarminstallatie voor zowel de binnen als de buitenbewaking. Momenteel hebben we niets voorzien in de woning van bekabeling of domotica, Wel zijn er huisdieren waarmee we rekening zullen moeten houden. Graag wensen we een vergelijking tussen een systeem met en een systeem zonder meldkamer.
alarmsysteem voor een woning in Boutersem
Ik zoek een offerte voor een alarminstallatie voor binnenbewaking. Momenteel is er nog niets voorzien waarop dergelijk systeem kan worden aangesloten worden. Graag wens ik de mogelijkheden voor een klassiek systeem met bedrading alsook een draadloos systeem te verkennen. Ook een optie voor meldkamer mag ter vergelijking worden opgenomen. Gelieve wel rekening te houden dat er verschillende huisdieren in de woning zijn. Plaatsing voor waarschijnlijk de tweede helft van dit jaar, afhankelijk ook van de prijs.
Alarmsysteem voor een woning in Heuvelland-Loker
Graag afspraak met een beveiligingsbedrijf. We wonen vrij afgezonderd en hadden graag een alarmsysteem willen installeren. Woning is ongeveer 130m².
alarmssyteem voor een woning in stabroek
Halfopen bebouwing. Ik wens hier zowel een systeem voor binnenbewaking en bewaking van de garage. Er zijn huisdieren, 2 honden, maar wel geen voorziene bedrading. Ik wens van u vooral ter plaatsen een gericht advies over de beveiliging via een draadloos systeem of een met bedrading , en van met of zonder meldkamer. Van beide wens ik de voor en nadelen naast de prijs te vergelijken. Installatie waarschijnlijk voor in de zomer.
Alarmsysteem voor een woning in Buizingen
Ik zou graag mijn appartement aan zee willen beveiligen. Het gaat om een alarmsysteem die 60m² moet beveiligen. Gelieve eerst offerte per mail. Mocht deze interessant zijn dan sta ik open voor afspraak. Bij voorbaat dank.
Alarmsysteem voor een bedrijf in Aarschot
Heb al een alarm, maar is een verouderd systeem. Graag offertes van alarm met eventueel camera of iets in die richting. Afspraak is zeker mogelijk om samen te bekijken naar mogelijkheden. Het gaat om een oppervlakte van 400m². Ik zou graag iets willen dat op afstand bediend kan worden.
Alarmsysteem voor een woning in Mol
We hebben een alarmsysteem dat er al 13 jaar ligt. Het is voorzien van bekabeling en al. Moet alleen vervangen worden. Graag vrijblijvende offerte.
Alarmsysteem voor een bedrijf in Deurne
Dit gaat over de bewaking van een kantoorgebouw, vooral binnenbewaking maar ook buiten zal een camera geplaatst moeten worden. Momenteel hebben we reeds een oude alarmsysteem waarover we niet meer echt tevreden zijn. Graag hadden we daarom uw advies verkregen over verbeteringen en of aanpassingen.
Alarmsysteem voor een woning in Viersel
Dit is voor een openstaande woning die langs alle kanten bereikbaar is. Ik heb wel een hond en een kat dus eventueel is een sensor alarm iets minder geschikt. Ik ben eventueel wel geïnteresseerd in een stil alarm dat automatisch de politie waarschuwt. Omdat ik zelfstandige ben is het moeilijk te zeggen wanneer ik het beste bereikbaar ben voor een afspraak , indien u een bericht nalaat bel ik u zeker terug. Installatie zou rond moeten zijn tegen september-oktober.
Alarmsysteem voor een woning in Nieuwenrode
Ik had graag vrijblijvende offertes ontvangen voor het beveiligen van mijn woning. Ik zelf denk eventueel aan een alarmsysteem met detectoren maar als er eventueel iets veiligers of beter voorgesteld kan worden dan ben ik er wel voor in. Bij voorbaat dank voor het contacteren.
Alarmsysteem voor een bedrijf in Mechelen
Beste, Het gaat over het beveiligen van de keuken, traphal en badkamer. Dit zijn volgens mij de meest kritische inbraakpunten. In maart gebeuren er verbouwingen Graag had ik een offerte voor het beveiligen van de bovengenoemde ruimtes. Alvast bedankt voor jouw interesse.
Alarmsysysteem voor een bedrijf in Koersel
Graag een offerte voor de instalatie van een alarm in een nieuwbouw. Hier is nog geen bekabeling of dergelijke voorzien en we kunnen dus nog alle kanten op. Ik ben na 18u bereikbaar voor een afspraak om dit samen met u te bekijken
Alarmsysteem voor een woning in Geraardsbergen
Graag advies over een geschikt alarmsysteem voor mijn woning. Hier dienen zowel de beneden als de bovenverdieping beveiligd te worden. Gelieve me na de kantooruren te contacteren.
Alarm voor een woning in Deurne
Ik wens vooral een stuk nieuwbouw te beveiligen. Hier staat een groot schijfraam dat nogal uitnodigt tot inbraken. Ik wenste deze te beveiligen met een alarm met magneten en sensoren. Ik heb zelf reeds voor bedrading gezorgd. Graag een afspraak voor 7 februari. Dan worden de ramen geleverd en zou ik moeten weten of deze bedrading voldoet.
Alarmsysteem voor een appartement in Nieuwpoort
Graag vrijblijvend en gratis contact, advies en offertes voor een alarmsysteem in mijn appartement bouwjaar 2008. Is er eventueel belastingaftrek mogelijk of zijn er premies? Er is reeds een veiligheidsslot geplaatst beneden, maar hiervan heeft iedereen de sleutel tot aan de lift. Ik wens een systeem waarmee het eventueel mogelijk is om te zien wie de lift neem. Ik ben altijd bereikbaar op gsm na 9.30 . Dank.
Alarmsysteem voor een woning in Aalbeke
Ik wens een alarmsysteem met 4 detectoren, de bedrading voor 2 detectoren is reeds geplaatst. Verder wens ik ook een centrale en een sleutelcontact bij de deur. Ik ben op maandag en dinsdag bereikbaar voor een afspraak ter plaatse te maken. t
Alarmsysteem voor een woning in Eeklo
Graag een advies en offerte voor de plaatsing van een alarmsysteem voor een open bebouwing. Ik wens vooral de gelijkvloers en/of de bovenverdieping en/of de toegang tot de woning te beveiligen. Ik ben bijna altijd telefonisch bereikbaar.
Alarmsysteem voor een woning in Buizingen
Er staan reeds een aantal bewegingsdetectoren. Graag alarmsysteem aangesloten op centrale en uitbreiding met magneetcontacten, ...
Alarmsysteem voor een woning in Lembeke
Graag een advies over de updating van een oudere instalatie. Deze is ongeveer 12 jaar oud. Bedrading is reeds aanwezig maar zal misschien moeten bij geplaatst worden. Ik heb wisselende werkuren dus gelieve eerst telefonisch contact op te nemen voor een afspraak te maken.

Waarom een alarmsysteem onontbeerlijk is

Mede dankzij allerhande alarmsystemen komen er de laatste jaren steeds minder inbraken voor. Toch blijft het aantal diefstallen hoog, met een gemiddelde van ongeveer 200 per dag. Dit aantal schiet tijdens kerst- en oudejaarsavond de hoogte in en loopt op tot wel 500 inbraken per dag. Laat geboefte bij u niet over de vloer komen en ga vandaag nog over tot preventieve maatregelen! Naast een inbraakalarm kan u ook een brand-, gas- of overstromingsalarm installeren. Lees snel verder, informeer u goed en voorkom ellende.

Beveilig uw woning
Met een goed alarmsysteem voorkomt u inbraak, brand of overstroming.

Verlaagd BTW-tarief 
Hoewel de belastingvermindering afgeschaft is, kan u genieten van een verlaagd btw-tarief van maar liefst 6%.

Uitgebreide keuze
Infraroodbeveiliging, blusfunctie of draadloos systeem: aan uw eis beantwoordt een alarmsysteem.
Bescherm huis en gezin, plaats een alarm