Alarm

Geef inbrekers geen kans, vergelijk offertes voor uw eigen alarmsysteem

Uw huis en gezin optimaal beschermen? Kies voor een alarm. Het is het beste afschrikkingsmiddel tegen dieven en er bestaan modellen voor elk budget. Zo bewaakt u niet alleen uw eigendom, maar ook de personen die u het meest dierbaar zijn. En dat veilige gevoel is onbetaalbaar!

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een alarmsysteem vergelijken

 
* 1. Welk type alarmsysteem wenst u?
 
 
* 2. Welk type gebouw wenst u te beveiligen?
 
 
* 3. Welke oppervlakte dient beveiligd te worden?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Alarm: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Beveiligingssysteem
Limburg
Alarmsysteem voor de regio Lommel
Voor mijn huis wens ik een alarmsysteem. Welk type is nog open, bewoonbare opp. 165m², vrijstaand huis van 1979, liefst draadloos te werken.
Alarmsysteem
Limburg
Alarmsysteem voor de regio Borgloon
Ik wens een alarmsysteem voor onze prive. Liefst draadloos te werken, mag met camera's en detectoren. Grondopp. onbekend, vrijstaand huis. Geen huisdieren.
Camerabewaking
Oost-Vlaanderen
Camerabewaking voor in de regio Ertvelde
Ik wens een camerasysteem voor onze prive. Er is een installatie binnen die niet meer werkt, dit is voor buiten, een 3 tal camera's, domein van +1000m².
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Heverlee
Ik zoek een systeem voor binnenbewaking. eventueel ook buiten bewaking aan de achterkant van de woning. Momenteel is er nog niets voorzien momenteel.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Oelegem
Voornamelijk binnenbewaking. We hebben recent een probleem gehad met inbraak. Ik wens een systeem met camera's of detectoren en camera's. Momenteel is er reeds een ouder systeem in enkel de praktijk. Momenteel niets voorzien in de woning voor plaatsing van het systeem. Er zijn wel huisdieren.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Rijkvorsel
Voor een magazijn. Ik wens vooral buitenbewaking. Momenteel geen bedrading voorzien. Intern in het bedrijf draadloos en voorkeur met meldkamer.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarm en camerainstallatie voor een woning in Berchem
Ik zou graag een alarminstallatie willen voor mijn woning met 80m² oppervlakte. Eventueel had ik daarbij ook een camera willen bijplaatsen. Graag contact op mijn mobiel voor een afspraak.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Kapellen
Dit is voor een vrijstaande woning. Ik ben primair op zoek naar een systeem voor binnenbewaking. Maar eventueel denk ik ook aan de buitenkant, indien de prijs het toelaat, een kleine camera te plaatsen aan de voordeur. Graag had ik ook verder informatie gehad over de mogelijke premies hiervoor. Momenteel zijn er enkel speciale sloten voorzien.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Aalst
Dit gaat over onze kantoren op het gelijkvloers. We wensen hiervoor een geschikt systeem voor de beveiliging van onze kantoren en martiaal. We staan open voor verschillende voorstellen van alarmsystemen zodat we kunnen vergelijken. Ook mag er zeker naar branddetectie worden uitgekeken. Er is momenteel internet en een telefooncentrale voorzien, bedrading is er echter nog niet ter plaatsen. Graag een gerichte offerte met praktisch advies na een afspraak ter plaatsen.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Gentbrugge
We zijn voor een halfopen bebouwing op zoek naar een systeem met stil alarm dat de mogelijkheid heeft van foto's te trekken van degene die inbreken. Is dergelijk systeem ook mogelijk voor onze woning. Ik heb voor dit alarmsysteem nog geen bedrading of andere zaken voorzien. Ook zijn er nu geen huisdieren die dit alarm kunnen verstoren. Voor meer praktische informatie en een afspraak ter plaatse kan u mij vanaf volgende week bereiken.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Linden
Dit gaat over een nieuwe woning die we momenteel aan het renoveren zijn . We hebben op dit moment geen idee van het type alarm dat we wensen te plaatsen , en rekenen daarom op een afspraak ter plaatsen om na uw advies een vrijblijvende offerte voor een geschikt systeem te kunnen bekijken. Het is een vrijstaande woning waar nog geen kabels zijn voorzien.
Beveiligingssysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Sint Pieters Leeuw
Dit is voor de binnenbewaking van een 3 gevelwoning. Ik wens de volledige benedenverdieping te bewaken inclusief de garage. Momenteel is er nog niets voorzien. In de garage kan er elektrische gewerkt worden , maar voor de rest van de woning wens ik zoveel mogelijk draadloos te werken. Gelieve ook rekening te houden dat er een klein hondje is die de alarmen niet mag laten afgaan.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Brecht
Ik zoek een offerte voor een alarmsysteem al dan niet met camera's. Ik wens deze te gebruiken voor zowel binnen als buitenbewaking. Er is momenteel nog niets voorzien van bedrading of andere voorzieningen en daarom sta ik , n een afspraak ter plaatsen, open voor elk voorstel van beveiligingssysteem. Gelieve wel rekening te houden met een hond die we binnenhuis houden.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Dworp
Ik wens een offerte voor een binnenhuisalarm. Deze moet 3 verdiepingen beveiligen inclusief een zolder. Ik heb momenteel nog niets voorzien qua bedrading etc. Ik sta dus ook open voor alle voorstellen voor alarmen als dan niet met camera. Ook graag wat verdere informatie over welke werken er zullen moeten gebeuren en wat de mogelijkheid is voor draadloos. Gelieve ook rekening te houden met huisdieren, een kat. Indien u graag een kijkje ter plaatse komt nemen , graag hiervoor een telefoontje na 18u.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een gezin in Schilde
Dit is een openstaande woning. We wensen graag een gericht advies voor een geschikt alarmsysteem. Sowieso wensen we binnenbewaking voor de benedenverdieping en eventueel ook buitenbewaking en bewaking op de andere verdiepingen. Momenteel hebben we nog niets voorzien voor een alarmsysteem en staan open voor alle voorstellen. Gelieve wel rekening te houden met de huisdieren, een kat en later eventueel een hond.
Camerabewaking
Limburg
Camerbewaking voor een Vzw in Lommel
Wij zijn een dieren asiel en willen de personeel ruimte beveiligen via een camera. Bij voorkeur wensen we een systeem dat we tegen het plafond kunnen plaatsen en kan ronddraaien. Ikzelf ben de voorzitter van deze vzw. Afspraak ter plaatse is mogelijk op dit nummer. Graag een gericht advies en geschikte offerte alarm is niet nodig.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Bredene
Dit is voor binnenbewaking, bewaking van een loods en eventueel ook bewaking van een grond van ongeveer 1000m² open oppervlakte. Over het precieze type alarm en camera wens ik een gericht advies. In de loods zou er ook brandbeveiliging moeten worden voorzien. In de woning zijn er al enkele voorzorgen genomen. Zo zijn er in elke hoek van de L-vormige living met open keuken trekbuizen voor bedrading voorzien. In het huis zou er enkel op de benedenverdieping alarmsensoren geplaatst moeten worden. De loods zelf dient nog afgewerkt te worden dus de volledige instalatie zal waarschijnlijk pas binnen 4-6 maanden plaatsvinden.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Meerbeek
Ik heb een bungalow woning waarvoor ik een beveiligingssysteem zoek. Ik wens detectoren op de ramen en deuren te plaatsen en eventueel een bewegende camera voor in de gang. Het is dus binnenbeveiliging,maar wel met een buitensirene. Ik heb 1 voordeur , 2 achterdeuren, 9 ramen en een vensterdeur. Er is momenteel geen bedrading voorzien.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Oudenaarde
Sinds enkele maanden hebben we een apartement aangekocht waar we nu graag willen kijken naar een geschikt alarmsysteem. In onze vorige woning werkten we met magneten en detectoren aan de ramen en deuren. Andere voorstellen of advies zijn uiteraard ook welkom. Naast privé beveiliging wensen we ook even te kijken welk systeem we kunnen gebruiken voor de beveiliging van het hele gebouw. Hierbij dacht ik aan camerasysteem of iets dergelijks.
Camerabewaking
Vlaams Brabant
Camerabewaking voor een apotheker in Sint-Pieters-Leeuw
Ik wens graag mijn huidige camera te laten vervangen. Graag had ik ook de rest van het beveiligingssysteem bekijken en eventueel laten opwaarderen. Bedankt voor een snelle reactie.
Camerabewaking
West-Vlaanderen
Beveiliging voor een appartement en winkel in Oostrozebeke
Ik wens graag voor een offerte voor een winkelzaak en appartement. De winkel zal ten vroegste tegen 30 juni openen. Er is nog geen beslissing genomen over het type van camerabewaking en/of alarmsysteem en wens dus verscheidene opties te overlopen. Ik ben op dit nummer altijd bereikbaar.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in schoten
Ik wen een alarm met 3 detectoren in totaal en 2 plaatsen waar het alarmsysteem aan en of uit gezet kan worden. Bekabeling zit reeds klaar in de ruimtes. Gelieve enkel een afspraak in het weekend te maken. de instalatie zal pas binnen 6 maanden kunnen worden uitgevoerd.
Camerabewaking
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Veltem-Beisem
Momenteel heb ik een zeer simpel alarm met een bewegingssensor die enkel het binnengedeelte van het huis beschermt. Ik wens dit alarm op te waarderen of eventueel te laten vervangen door een alarm met bewakingscamera die ook de buitenzijde in het oog houdt. Afspraak is enkel na de kantooruren of in het weekend mogelijk.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een appartement in Nieuwpoort
Graag vrijblijvend en gratis contact, advies en offertes voor een alarmsysteem in mijn appartement bouwjaar 2008. Is er eventueel belastingaftrek mogelijk of zijn er premies? Er is reeds een veiligheidsslot geplaatst beneden, maar hiervan heeft iedereen de sleutel tot aan de lift. Ik wens een systeem waarmee het eventueel mogelijk is om te zien wie de lift neem. Ik ben altijd bereikbaar op gsm na 9.30 . Dank.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een nieuwbouw in Ophasselt
Het gaat over een woning waar de ruwbouw reeds geplaatst is. we wensen graag uw advies over de plaatsing van bedrading en elektriciteit voor een alarmsysteem. Graag had ik in een weekend een afspraak ter plaatse gemaakt.

Waarom een alarmsysteem onontbeerlijk is

Mede dankzij allerhande alarmsystemen komen er de laatste jaren steeds minder inbraken voor. Toch blijft het aantal diefstallen hoog, met een gemiddelde van ongeveer 200 per dag. Dit aantal schiet tijdens kerst- en oudejaarsavond de hoogte in en loopt op tot wel 500 inbraken per dag. Laat geboefte bij u niet over de vloer komen en ga vandaag nog over tot preventieve maatregelen! Naast een inbraakalarm kan u ook een brand-, gas- of overstromingsalarm installeren. Lees snel verder, informeer u goed en voorkom ellende.

Beveilig uw woning
Met een goed alarmsysteem voorkomt u inbraak, brand of overstroming.

Verlaagd BTW-tarief 
Hoewel de belastingvermindering afgeschaft is, kan u genieten van een verlaagd btw-tarief van maar liefst 6%.

Uitgebreide keuze
Infraroodbeveiliging, blusfunctie of draadloos systeem: aan uw eis beantwoordt een alarmsysteem.
Bescherm huis en gezin, plaats een alarm