Alarm

Geef inbrekers geen kans, vergelijk offertes voor uw eigen alarmsysteem

Uw huis en gezin optimaal beschermen? Kies voor een alarm. Het is het beste afschrikkingsmiddel tegen dieven en er bestaan modellen voor elk budget. Zo bewaakt u niet alleen uw eigendom, maar ook de personen die u het meest dierbaar zijn. En dat veilige gevoel is onbetaalbaar!

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een alarmsysteem vergelijken

 
* 1. Welk type alarmsysteem wenst u?
 
 
* 2. Welk type gebouw wenst u te beveiligen?
 
 
* 3. Welke oppervlakte dient beveiligd te worden?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Alarm: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem met camera's vervangen
Momenteel heb ik een beveiligingssysteem dat ik wens te vervangen, zowel de bedrading als de camera's. Het gaat om vrijstaande woning met ook twee buitencamera's.
Alarmsysteem voor de regio Borgloon
Ik wens een alarmsysteem voor onze prive. Liefst draadloos te werken, mag met camera's en detectoren. Grondopp. onbekend, vrijstaand huis. Geen huisdieren.
Alarmsysteem voor een woning in lebbeke
Geen voorkeur voor draadloos of alarm met bedrading. Momenteel is er ook niets voorzien van domotica of extra bedrading. Ik sta open voor alle offertes en advies.
Alarmsysteem voor een woning in Heverlee
Ik zoek een systeem voor binnenbewaking. eventueel ook buiten bewaking aan de achterkant van de woning. Momenteel is er nog niets voorzien momenteel.
Alarmsysteem voor een woning in Oelegem
Voornamelijk binnenbewaking. We hebben recent een probleem gehad met inbraak. Ik wens een systeem met camera's of detectoren en camera's. Momenteel is er reeds een ouder systeem in enkel de praktijk. Momenteel niets voorzien in de woning voor plaatsing van het systeem. Er zijn wel huisdieren.
Alarmsysteem voor een bedrijf in Rijkvorsel
Voor een magazijn. Ik wens vooral buitenbewaking. Momenteel geen bedrading voorzien. Intern in het bedrijf draadloos en voorkeur met meldkamer.
Alarm en camerainstallatie voor een woning in Berchem
Ik zou graag een alarminstallatie willen voor mijn woning met 80m² oppervlakte. Eventueel had ik daarbij ook een camera willen bijplaatsen. Graag contact op mijn mobiel voor een afspraak.
Alarmsysteem voor een woning in Kapellen
Dit is voor een vrijstaande woning. Ik ben primair op zoek naar een systeem voor binnenbewaking. Maar eventueel denk ik ook aan de buitenkant, indien de prijs het toelaat, een kleine camera te plaatsen aan de voordeur. Graag had ik ook verder informatie gehad over de mogelijke premies hiervoor. Momenteel zijn er enkel speciale sloten voorzien.
Alarmsysteem voor een bedrijf in Aalst
Dit gaat over onze kantoren op het gelijkvloers. We wensen hiervoor een geschikt systeem voor de beveiliging van onze kantoren en martiaal. We staan open voor verschillende voorstellen van alarmsystemen zodat we kunnen vergelijken. Ook mag er zeker naar branddetectie worden uitgekeken. Er is momenteel internet en een telefooncentrale voorzien, bedrading is er echter nog niet ter plaatsen. Graag een gerichte offerte met praktisch advies na een afspraak ter plaatsen.
Alarmsysteem voor een woning in Gentbrugge
We zijn voor een halfopen bebouwing op zoek naar een systeem met stil alarm dat de mogelijkheid heeft van foto's te trekken van degene die inbreken. Is dergelijk systeem ook mogelijk voor onze woning. Ik heb voor dit alarmsysteem nog geen bedrading of andere zaken voorzien. Ook zijn er nu geen huisdieren die dit alarm kunnen verstoren. Voor meer praktische informatie en een afspraak ter plaatse kan u mij vanaf volgende week bereiken.
Alarmsysteem voor een woning in Linden
Dit gaat over een nieuwe woning die we momenteel aan het renoveren zijn . We hebben op dit moment geen idee van het type alarm dat we wensen te plaatsen , en rekenen daarom op een afspraak ter plaatsen om na uw advies een vrijblijvende offerte voor een geschikt systeem te kunnen bekijken. Het is een vrijstaande woning waar nog geen kabels zijn voorzien.
Alarmsysteem voor een woning in Brecht
Ik zoek een offerte voor een alarmsysteem al dan niet met camera's. Ik wens deze te gebruiken voor zowel binnen als buitenbewaking. Er is momenteel nog niets voorzien van bedrading of andere voorzieningen en daarom sta ik , n een afspraak ter plaatsen, open voor elk voorstel van beveiligingssysteem. Gelieve wel rekening te houden met een hond die we binnenhuis houden.
Alarmsysteem voor een woning in Dworp
Ik wens een offerte voor een binnenhuisalarm. Deze moet 3 verdiepingen beveiligen inclusief een zolder. Ik heb momenteel nog niets voorzien qua bedrading etc. Ik sta dus ook open voor alle voorstellen voor alarmen als dan niet met camera. Ook graag wat verdere informatie over welke werken er zullen moeten gebeuren en wat de mogelijkheid is voor draadloos. Gelieve ook rekening te houden met huisdieren, een kat. Indien u graag een kijkje ter plaatse komt nemen , graag hiervoor een telefoontje na 18u.
Alarmsysteem voor een gezin in Schilde
Dit is een openstaande woning. We wensen graag een gericht advies voor een geschikt alarmsysteem. Sowieso wensen we binnenbewaking voor de benedenverdieping en eventueel ook buitenbewaking en bewaking op de andere verdiepingen. Momenteel hebben we nog niets voorzien voor een alarmsysteem en staan open voor alle voorstellen. Gelieve wel rekening te houden met de huisdieren, een kat en later eventueel een hond.
Alarmsysteem voor een woning in Bredene
Dit is voor binnenbewaking, bewaking van een loods en eventueel ook bewaking van een grond van ongeveer 1000m² open oppervlakte. Over het precieze type alarm en camera wens ik een gericht advies. In de loods zou er ook brandbeveiliging moeten worden voorzien. In de woning zijn er al enkele voorzorgen genomen. Zo zijn er in elke hoek van de L-vormige living met open keuken trekbuizen voor bedrading voorzien. In het huis zou er enkel op de benedenverdieping alarmsensoren geplaatst moeten worden. De loods zelf dient nog afgewerkt te worden dus de volledige instalatie zal waarschijnlijk pas binnen 4-6 maanden plaatsvinden.
Alarmsysteem voor een woning in Meerbeek
Ik heb een bungalow woning waarvoor ik een beveiligingssysteem zoek. Ik wens detectoren op de ramen en deuren te plaatsen en eventueel een bewegende camera voor in de gang. Het is dus binnenbeveiliging,maar wel met een buitensirene. Ik heb 1 voordeur , 2 achterdeuren, 9 ramen en een vensterdeur. Er is momenteel geen bedrading voorzien.
Alarmsysteem voor een woning in Oudenaarde
Sinds enkele maanden hebben we een apartement aangekocht waar we nu graag willen kijken naar een geschikt alarmsysteem. In onze vorige woning werkten we met magneten en detectoren aan de ramen en deuren. Andere voorstellen of advies zijn uiteraard ook welkom. Naast privé beveiliging wensen we ook even te kijken welk systeem we kunnen gebruiken voor de beveiliging van het hele gebouw. Hierbij dacht ik aan camerasysteem of iets dergelijks.
Alarmsysteem voor een woning in schoten
Ik wen een alarm met 3 detectoren in totaal en 2 plaatsen waar het alarmsysteem aan en of uit gezet kan worden. Bekabeling zit reeds klaar in de ruimtes. Gelieve enkel een afspraak in het weekend te maken. de instalatie zal pas binnen 6 maanden kunnen worden uitgevoerd.
Alarmsysteem voor een appartement in Nieuwpoort
Graag vrijblijvend en gratis contact, advies en offertes voor een alarmsysteem in mijn appartement bouwjaar 2008. Is er eventueel belastingaftrek mogelijk of zijn er premies? Er is reeds een veiligheidsslot geplaatst beneden, maar hiervan heeft iedereen de sleutel tot aan de lift. Ik wens een systeem waarmee het eventueel mogelijk is om te zien wie de lift neem. Ik ben altijd bereikbaar op gsm na 9.30 . Dank.
Alarmsysteem voor een nieuwbouw in Ophasselt
Het gaat over een woning waar de ruwbouw reeds geplaatst is. we wensen graag uw advies over de plaatsing van bedrading en elektriciteit voor een alarmsysteem. Graag had ik in een weekend een afspraak ter plaatse gemaakt.
Alarmsysteem voor een woning in Genk
Graag een offerte en een advies over een geschikt alarmsysteem . Ik ben na de werkuren bereikbaar voor een afspraak om ter plaatse de installatie te bespreken.
Alarmsysteem voor een garage in Balegem
Ik zou graag mijn garagebox voorzien van een alarmsysteem. Het gaat hier over een garagebox met kantelpoort voorzien van een Hörmann garagedeur aandrijving. Deze poort is de enige in/uitgang van de garage. Als extra beveiliging worden de deurblad hoeken ook nog eens automatisch aan het kozijn vergrendeld.
Alarmsysteem voor een woning in Wetteren
Ik wens graag een afspraak te maken om ter plaatse even te komen kijken. Ik wens graag uw advies over het type alarm en over de mogelijkheden tot draadloos te laten plaatsen.
Alarmsysteem voor een woning in Heverlee
Alleenstaande totaal gerenoveerde woning met reeds aanwezige kabels voor alarm en rook detectie, 3 panelen en 1 centrale voor automatische oproepsysteem.

Waarom een alarmsysteem onontbeerlijk is

Mede dankzij allerhande alarmsystemen komen er de laatste jaren steeds minder inbraken voor. Toch blijft het aantal diefstallen hoog, met een gemiddelde van ongeveer 200 per dag. Dit aantal schiet tijdens kerst- en oudejaarsavond de hoogte in en loopt op tot wel 500 inbraken per dag. Laat geboefte bij u niet over de vloer komen en ga vandaag nog over tot preventieve maatregelen! Naast een inbraakalarm kan u ook een brand-, gas- of overstromingsalarm installeren. Lees snel verder, informeer u goed en voorkom ellende.

Beveilig uw woning
Met een goed alarmsysteem voorkomt u inbraak, brand of overstroming.

Verlaagd BTW-tarief 
Hoewel de belastingvermindering afgeschaft is, kan u genieten van een verlaagd btw-tarief van maar liefst 6%.

Uitgebreide keuze
Infraroodbeveiliging, blusfunctie of draadloos systeem: aan uw eis beantwoordt een alarmsysteem.
Bescherm huis en gezin, plaats een alarm