Aftrek belastingen zonnepanelen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Aftrek belastingen zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen voor in de regio Assenede
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen. Plat EPDM dak, opp. 40m² liefst oost-west opstelling, 7000 kwh ongeveer, bouwjaar rond 1960. Misschien begin 2018.
Zonnepanelen voor in de regio Neerpelt
Ik wil zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend leiendak (met iso) en zuidoost gericht, 2 personen, opp. is te zien. Bouwjaar 1951 later renovatie, tijdstip is aan het budget.
Zonnepanelen voor in de regio Korbijk-Dijle
Voor op ons huis willen we zonnepanelen. Hellend zinkendak en deels zuidgericht, 5000 kwh ergens, bouwjaar huis +10 jaar. Kan spoedig gaan.
Zonnepanelen voor in de regio Roeselare
We willen zonnepanelen voor op ons bedrijf. Dak is niet zo stevig dus liefst op een stuk grond, 1280 megawatt, opp. +1000 zeker. Termijn is nog te zien.
Zonnepanelen voor in de regio Denderhoutem
Graag wil ik zonnepanelen offertes voor mijn woning. Best op garage (plat roofingdak), opp. 40m², 2 personen, bouwjaar 1996. Wanneer is aan de prijs.
Zonnepanelen voor in de regio Melle
Voor op mijn huis of schuur wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidgericht, 4 personen, opp. +80m², tijdstip is nog open.
Zonnepanelen te Blankenberge
Zonnepanelen gezocht voor een vrijstaande woning van 1992. Hellend dak aanwezig. Ik betaal een 225€ per maand aan gas. Hier is geen gas aanwezig. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen voor in de regio Izegem
Voor op mijn huis/zaak wil ik zonnepanelen. Plat roofingdak of pannendak kan en zuidgericht ook, 5 personen, opp. +500m². Termijn is te bespreken.
Zonnepanelen voor in de regio Eeklo
Voor op mijn woning of garage zoek ik zonnepanelen. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidgericht, 4000 kwh, opp. is te zien. Normaal dit jaar nog.
Zonnepanelen te Dessel
Zonnepanelen voor een vrijstaande woning met een alu dak. Wij wonen hier met 2 personen en verbruiken 4000 kilowatt. Kan u ons bereiken voor een afspraak.
Zonnepanelen te Turnhout
Als eigenaar van een rijwoning van 1900 zoek ik zonnepanelen. Er is een nieuw dak aanwezig. We hebben een stroomverbruik van 2500 kilowatt met 2bewoners. Kan u ons bereiken voor een offerte uit te werken.
Zonnepanelen te Hoevenen
Wij zoeken een zonnepanelen installatie voor mijn pand van 1980. We spreken over een plat dak van 6000m². Ik heb een eigen hoogspanningscabine. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen te Torhout
Als eigenaar van een vrijstaand pand van 1700 zoek ik zonnepanelen. Het heeft een hellend dak met dakpannen en ik verbruik een 300€ per maand aan gas en stroom. Kan u mij benaderen voor het maken van een afspaak. Dank u,
Zonnepanelen te Gistel
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1991 zoeken we een offerte voor zonnepanelen. We hebben een zadeldak met dakpannen. Gas en stroom samen betalen we 198€ per maand. 4 bewoners. Kan u mij bellen voor een afspraak. Mvg,
Zonnepanelen te Laarne
Als eigenaar van een woning zoek ik een offerte voor zonnepanelen op onze vrijstaande woning van 2014. De zonnepanelen moeten komen op een bijgebouw, een schuur. Binnen 2 weken komen hier sandwichplaten op. We hebben nu een 4000 kilowatt met 2 kleine kindjes. Kan u mij bellen voor een afspraak. Koen
Zonnepanelen te Oelegem gezocht
Beste, Als eigenaar van een vrijstaande woning van de jaren 50 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Er ligt recent een nieuw zadeldak op met dakpannen. We hebben een verbruik van 3500kilowatt met ons getweeën. Kan u mij contacteren voor een afspraak en offerte. Mvg, Willem
Zonnepanelen te Belsele
Ik ben eigenaar van de woning. Het huis is halfopen en van 2000. Dakpannen liggen op het dak. Nu zoeken we enkele offertes voor zonnepanelen. We verbruiken 3800 kilowatt per jaar. We zijn met 3 bewoners. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen te Kerksken
Beste, Ik zoek offertes voor zonnepanelen. Ik ben eigenaar van de rijwoning van de jaren 60. De gevel is 10m. Nieuw dakpannen dak is net aanwezig. We betalen 180€ per maand aan gas en stroom. We zijn voorlopig met 2 personen. Kan u mij contacteren voor een plaatsbezoek. Met vriendelijke groeten, Steven
Zonnepanelen te Zomergem
Geachte, We zijn eigenaar van een vrijstaande woning met bouwjaar 2014. We wonen hier nu een 4maanden. 4000 kilowatt. 2 volwassene en 2 kinderen. We zoeken enkel offertes om te vergelijken. Alvast bedankt
Zonnepanelen voor een woning in Wetteren
Beste, Wij zoeken enkele offertes voor het plaatsen van zonnepanelen op een epdm rubberen dak van 28m² a 30 m². Dit is een dak losstaand van de woning maar hier is er wel vrij veel schaduw. Er is ook aangebouwd bijgebouw. Kan u ons contacteren aub voor het opmaken van een mooie offerte ? Alvast bedankt, M . Remue
Zonnepanelen voor een woning in Sint-Niklaas
Graag ontvang ik vrijblijvende offertes voor het plaatsen van zonnepanelen. Het plat dak is 18m². We betalen €80,- voorschot per maand aan elektriciteit en zijn een gezin van 5 personen. afspraak is mogelijk in te plannen.
Zonnepaneln voor een woning in Heusden-Zolder
Ik heb momenteel een dagverbruik van 1925 km en een nachtverbruik van 2361 kw. Ik had graag dit volledige verbruik opgevangen via zonnepanelen. Op het zuidelijke gelegen gedeelte heb ik zo'n 21m2 vrij. Hier staat enkel een schouw. Er is in de tuin ook een boom die misschien voor wat schaduw zorgt maar deze kan verwijderd worden indien nodig. Uit esthetische standpunten wens ik graag volledig zwarte zonnepanelen te plaatsen.
Zonnepanelen voor een woning in Hasselt
We wensen zo snel mogelijk een offerte te verkrijgen om te vergelijken met andere leveranciers. We hebben een dak met een hellend vlak in dakpannen. Deze heeft een zuidoostelijke oriëntatie en een oppervlakte tussen 50 en 75 vierkante meter. Hier staan wel een schouw en een dakvenster in. Twee maandelijks betalen we 19€ aan elektriciteit. Graag een prijsofferte voor plaatsing.
Zonnepanelen voor een woning in Izegem
Graag een offerte met verdere informatie over de groene stroom certificaten en subsidies. Ik heb een pannendak waarvan het zuidelijke gericht gedeelte tussen e 50 en de 60m2 is. Hier zitten wel 4 veluxramen in en twee panelen voor warm water. Ik verbruik momenteel zo'n 6000kw op jaarbasis.
offerte voor zonnepanelen in Beveren
het is voor de installatie op het huis van mijn dochter, uiterlijk tegen juli. Minstens een oppervlakte van 25 m² beschikbaar. Jullie mogen bellen voor een fysieke afspraak. mvg, Gilbert A.

De beste zonnepanelen in 2018: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2018 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.