Afspraken voor vertegenwoordiger

Vergelijk gratis offertes voor teleprospectie en afspraakplanning

Een callcenter kan uw verkoop op verschillende manieren een boost geven: cold calling, afspraakplanning, ... Maar wat kost dat? Alles hangt natuurlijk af van uw specifieke project. Vul het formulier in voor meer informatie en ontvang snel meerdere offertes van callcenters.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor teleprospectie & afspraakplanning vergelijken

 
* 1. Welk type project wenst u op te zetten?
 
 
* 2. Wat is uw doelgroep?
 
 
* 3. Hoeveel personen/bedrijven wenst u te laten contacteren?
 
 
* 4. Hoeveel budget voorziet u voor uw telemarketing-project?
 
 
* 5. Wat is het adres van uw website?
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Afspraken voor vertegenwoordiger: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Call center voor afspraakplanning over gans Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een call center die voor mij 64 afspraken per week zou kunnen nemen, zowel particulieren als bedrijven gelegen in Vlaanderen. Graag uw beste prijs. Bedankt.
Teleprospectie voor nieuwe cosmeticalijn, Oost-Vlaanderen
Op 8 juli lanceren we een revolutionaire rimpelbehandeling en we zouden alle schoonheidsinstituten willen opbellen om te vragen of ze interesse hebben om deze toe te voegen aan hun gamma, waarna ze uitgenodigd worden op onze presentatie van 8 juli. Voornamelijk schoonheidsinstituten gelegen in Vlaanderen (Antwerpen, Oost-Vlaanderen, ...). Graag een voorstel. Bedankt.
Afspraakplanning via teleprospectiebedrijf, Limburg
Wij hebben als bedrijf al meerdere malen gewerkt met teleprospectiebedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van glas. Graag hadden wij een overzicht willen krijgen omtrent uw services: werkwijze, tarieven, ... De bedoeling zou zijn om bedrijven te gaan opbellen om daarmee afspraken te regelen zodat onze vertegenwoordigers voor de rest kunnen zorgen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Afspraakplanning voor verkoper, Antwerpen
Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons afspraken zou kunnen maken voor onze verkoper. Wij zijn aan het overwegen indien we beroep zouden doen op een call center of eventueel een nieuwe bediende in dienst zouden nemen. Graag een voorstel van prijs alsook informatie. Bedankt.

Een callcenter inschakelen voor teleprospectie of afspraakplanning?

Teleprospectie en afspraakplanning zijn ideaal om door een call center te laten doen. Het systeem is simpel, u werkt samen met een call center en overloopt een strategie. Ze moeten bijvoorbeeld zo veel mogelijk afspraken met bedrijven uit antwerpen inboeken om uw product te verkopen. Zij zullen de bedrijven proberen contacteren en voor u een afpsraak inboeken. Dit zijn de voordelen van teleprospectie met afspraakplanning:

De afspraken worden voor u gemaakt
Dat is het grote voordeel voor u en uw verkopers. De afspraken worden rechtstreeks in uw agenda geboekt. U hoeft gewoon ter plaatse te gaan om uw product aan de man of vrouw te brengen.

Geen tijd verliezen aan prospectie
U kunt uw tijd spenderen aan het belangrijkste, potentiele klanten overtuigen. U verliest dus niet langer de helft van uw dag aan prospectie.

Genoeg call centers op de markt
Het grote voordeel is dat er voldoende spelers op de markt zijn. U kunt ze dus tegen elkaar uitspelen. Maar vergelijk vooral verschillende kwalitatieve call centers, zodat u met een goed call center samen werkt..
Offertes vergelijken voor teleprospectie / afspraakplanning
Ontvang offertes voor uw teleprospectie of afspraakplanning