Afspraken genereren

Vergelijk gratis offertes voor teleprospectie en afspraakplanning

Een callcenter kan uw verkoop op verschillende manieren een boost geven: cold calling, afspraakplanning, ... Maar wat kost dat? Alles hangt natuurlijk af van uw specifieke project. Vul het formulier in voor meer informatie en ontvang snel meerdere offertes van callcenters.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor teleprospectie & afspraakplanning vergelijken

 
* 1. Welk type project wenst u op te zetten?
 
 
* 2. Wat is uw doelgroep?
 
 
* 3. Hoeveel personen/bedrijven wenst u te laten contacteren?
 
 
* 4. Hoeveel budget voorziet u voor uw telemarketing-project?
 
 
* 5. Wat is het adres van uw website?
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Afspraken genereren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Callcenter voor een bedrijf in Waregem
Afspraken genereren en opbellen van bedrijven. Verificatie via de bel-me-niet-meer-lijst. We zijn vooral actief in digitale marketing. We hebben reeds eigen callijst. Enkel Nederlandstalig. 1000-2000 mensen.
Callcenter voor een bedrijf in Essen
Dit gaat over het eerste contact opnemen met bedrijven zoals chocolatiers, bloemenwinkels, reisagentschappen , ... Dus voornamelijk kmo's en zelfstandigen. Dit over heel Vlaanderen inclusief Brussel. Zowel Franstalig als Nederlandstalig. Dit is om specifiek de bedrijven te contacteren en onze nieuwe artikels ,bv wenskaartjes, voor te stellen en indien ze interesse tonen een eerste kennismaking op te sturen en daarna , in geval van interesse, een afspraak met vertegenwoordiger vast te leggen. Graag een Offerte voor deze diensten, bedankt voor een snelle reactie.
Demande de devis pour la téléprospection & planification de rendez-vous
Nous avoir un devis pour que soit mis en place une mission de prospection téléphonique auprès de particuliers et entreprises pour leur proposer notre gamme de services. Pourriez-vous me contacter ?
Afsrpaakplanning voor een bedrijf in ledeberg
We bieden een informaticapakket aan gericht naar kmo's. Met dan de nadruk op groot en kleinhandel maar ook bvb productie. Daarbij hebben we ook nog een tweede luik dat zich volledig richt op maatwerk. Ik zal zelf de database aanleveren en wens van u dat u afspraken vastlegt met de beslissingsnemers. Deze database is van heel Vlaanderen, enkel Nederlandstalige bedrijven.
Teleprospectie en afspraakplanning voor een bedrijf in Ramsdonk
Graag een offerte voor leadgeneration en afspraakplanning. Ik wens training en coaching aan te bieden aan bedrijven in Vlaams Brabant en Antwerpen. Enkel Nederlandstalige leads. Ik heb zelf een database er beschikking maar wens ook een offerte te ontvangen voor het gebruik van uw eigen database.
Callcenter voor een bedrijf in Rijnenam
Mijn bedrijf is actief in de telecommunicatie sector. Ik wens zowel particulieren als zelfstandige bereiken om afspraken te genereren. Graag enkel Nederlandstalige leads uit de provincies Antwerpen en Vlaams Brabant.
Offerte teleprospectie voor een bedrijf in Neerpelt
We geven vooral besparingsadvies aan kleine zelfstandige. Onze voornaamste doelgroep zijn dan ook Kmo's en met de nadruk op de horecasector. We wensen in de eerste instantie vooral afspraken genereren met bedrijven in Limburg .
Telesales voor een bedrijf in Oudenaarde
We zijn recent gestart met een webdesign campagne voor tandartsen. Deze zouden moeten worden opgebeld en telefonisch zouden de contracten moeten worden afgesloten.
Call center afsprakenplanning B2B voor een verzekerinskantoor te Antwerpen.
Ik ben op zoek naar iemand die telefonische afspraken maakt voor verzekeringskantoor in 't Antwerpse op basis van selectieve prospectielisting; kan evolueren naar permanente opdracht. Graag een offerte van een call center die reeds ervaringen heeft met groepsverzekeringen.
Call center voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van een call center. De callcenter zou dan afspraken genereren met particulieren. Ik doe nu in mijn eentje de afspraken inplannen. Maar zou graag via een externe call center zoveel mogelijk afspraken willen maken in provincie Antwerpen. Eerste ervaring, ben benieuwd naar het voorstel!
Call center telesales B2B voor een koffieboer in Limburg.
Graag een offerte van een callcenter. Ik wil mijn koffie telefonisch laten aanbieden aan bedrijven. Bedankt alvast!
Teleprospectie voor bedrijf gespicaliseerd in zonnepanelen, Antwerpen
wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in zonnepanelen en omvormers. via een enquête zijn we nu van plan andere bedrijven in deze sector te contacteren, dit zou om zo'n 250 tal bedrijven gaan.
Offerteaanvraag afspraakplanning voor een reisbureau in Antwerpen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van callcenters. Het budget is moeilijk te zeggen. Het zullen B2B afspraken zijn die gepland moeten worden.
Call center B2B voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
Ik wil graag een 600-tal bedrijven laten contacteren. De bedoeling is om afspraken te maken. Graag een offerte van een callcenter B2B. Alvast bedankt!
Afspraakplaning voor bedrijf uit Vlaams Brabant
Onze database heeft tussen de 500 en de 1000 personen. aan een budget dacht ik aan zo'n 2500 €
Callcenter gezocht voor bedrijf in West-Vlaanderen
Wij zijn op zoek naar een callcenter om een telemarketing project op te zetten met onze database aan transportbedrijven. Wij hebben een op dit moment nog vrij beschiede database maar deze kan in de toekomst snel oplopen.
Afspraakplanning met bedrijven voor internet bedrijf in Oost-Vlaanderen
Ik ben niet helemaal zeker van het aantal bedrijven dat ik zal moeten contacteren. indien deze oplopen ben ik bereid mijn maximumbudget te verhogen.
Offerteaanvraag teleprospectie & afspraakplanning voor een bedrijf in Antwerpen.
We willen graag een offerte ontvangen van callcenters. We maken afspraken voor vertegenwoordigers in het Nederlands. De bedoeling is dat er eventueel een partner kan bijspringen als er een deadline is.
Call center voor afspraakplanning over gans Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een call center die voor mij 64 afspraken per week zou kunnen nemen, zowel particulieren als bedrijven gelegen in Vlaanderen. Graag uw beste prijs. Bedankt.
Teleprospectie voor een verkiezingscampagne.
Ik doe mee aan de verkiezingscampagne en wens graag wat publiciteit. Vandaar dat ik een offerteaanvraag doe voor teleprospectie.
Teleprospectie voor nieuwe cosmeticalijn, Oost-Vlaanderen
Op 8 juli lanceren we een revolutionaire rimpelbehandeling en we zouden alle schoonheidsinstituten willen opbellen om te vragen of ze interesse hebben om deze toe te voegen aan hun gamma, waarna ze uitgenodigd worden op onze presentatie van 8 juli. Voornamelijk schoonheidsinstituten gelegen in Vlaanderen (Antwerpen, Oost-Vlaanderen, ...). Graag een voorstel. Bedankt.
Afspraakplanning via teleprospectiebedrijf, Limburg
Wij hebben als bedrijf al meerdere malen gewerkt met teleprospectiebedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van glas. Graag hadden wij een overzicht willen krijgen omtrent uw services: werkwijze, tarieven, ... De bedoeling zou zijn om bedrijven te gaan opbellen om daarmee afspraken te regelen zodat onze vertegenwoordigers voor de rest kunnen zorgen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Nieuwe klanten werven voor fitness
Wij hadden graag de kostprijs geweten om klanten via een call center te werven. Bedankt voor uw offerte.
Afspraakplanning voor erkend vastgoedmakelaar, West-Vlaanderen
Ik zoek iemand die voor mij, bijvoorbeeld 3 dagen per week afspraken zou kunnen maken. Dit neemt gemiddeld 1,5u per dag. In totaal 5 à 5 uren in totaal per week. Graag een voorstel. Alvast bedankt.
Afspraakplanning voor verkoper, Antwerpen
Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons afspraken zou kunnen maken voor onze verkoper. Wij zijn aan het overwegen indien we beroep zouden doen op een call center of eventueel een nieuwe bediende in dienst zouden nemen. Graag een voorstel van prijs alsook informatie. Bedankt.

Een callcenter inschakelen voor teleprospectie of afspraakplanning?

Teleprospectie en afspraakplanning zijn ideaal om door een call center te laten doen. Het systeem is simpel, u werkt samen met een call center en overloopt een strategie. Ze moeten bijvoorbeeld zo veel mogelijk afspraken met bedrijven uit antwerpen inboeken om uw product te verkopen. Zij zullen de bedrijven proberen contacteren en voor u een afpsraak inboeken. Dit zijn de voordelen van teleprospectie met afspraakplanning:

De afspraken worden voor u gemaakt
Dat is het grote voordeel voor u en uw verkopers. De afspraken worden rechtstreeks in uw agenda geboekt. U hoeft gewoon ter plaatse te gaan om uw product aan de man of vrouw te brengen.

Geen tijd verliezen aan prospectie
U kunt uw tijd spenderen aan het belangrijkste, potentiele klanten overtuigen. U verliest dus niet langer de helft van uw dag aan prospectie.

Genoeg call centers op de markt
Het grote voordeel is dat er voldoende spelers op de markt zijn. U kunt ze dus tegen elkaar uitspelen. Maar vergelijk vooral verschillende kwalitatieve call centers, zodat u met een goed call center samen werkt..
Offertes vergelijken voor teleprospectie / afspraakplanning
Ontvang offertes voor uw teleprospectie of afspraakplanning