Advies beveiliging

Vergelijk gratis offertes voor een beveiligingssysteem

In België zijn er zo'n 275 inbraken per dag. Wilt u toch uw onderneming of uw huis met een gerust gevoel verlaten? Een beveiligingssysteem is het beste afschrikkingsmiddel. Krijg persoonlijk advies van onze partners en vergelijk gratis offertes voor een beveiligingssysteem.

Offertes aanvragen

Ik zoek een beveiligingssysteem op maat

 
* 1. Welk type beveiligingssysteem wenst u?
 
 
* 2. Welk type gebouw wenst u te beveiligen?
 
 
* 3. Wat is de totale oppervlakte van de te beveiligen ruimtes?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Advies beveiliging: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem voor een horecazaak in Boortmeerbeek
Het alarm is voor een horecazaak die ik zal oprichten. Het is voor een alleenstaand pand, waarvan ik huurder ben. Ik heb toestemming om een alarmsysteem te plaatsen. Verder staat alles nog open qua type en wens ik professioneel advies. U kunt mij altijd op dit nummer of per mail bereiken om ter plaatse eens te komen kijken.
Privéwoning beveiligen met een alarmsysteem | Averbode
Ik wil graag een offerte voor het beveiligen van een privéwoning. Het is ongeveer 100 m². Ik weet niet goed welke mogelijkheden er zijn, dus graag advies.
Alarmsysteem voor een woning in lebbeke
Geen voorkeur voor draadloos of alarm met bedrading. Momenteel is er ook niets voorzien van domotica of extra bedrading. Ik sta open voor alle offertes en advies.
alarmsysteem voor een woning in aarschot
Ik zoek een alarmsysteem voor binnenbewaking. Momenteel is nog niets voorzien. Graag had ik van u dan ook advies en offertes verkregen voor een alarm zowel met bedrading als draadloos. Woning van 30-35 jaar oud. Geen meldkamer nodig wel een detectiesysteem. Ik heb geen huisdieren.Uiteraard ben ik eigenaar bewoner.
alarmssyteem voor een woning in stabroek
Halfopen bebouwing. Ik wens hier zowel een systeem voor binnenbewaking en bewaking van de garage. Er zijn huisdieren, 2 honden, maar wel geen voorziene bedrading. Ik wens van u vooral ter plaatsen een gericht advies over de beveiliging via een draadloos systeem of een met bedrading , en van met of zonder meldkamer. Van beide wens ik de voor en nadelen naast de prijs te vergelijken. Installatie waarschijnlijk voor in de zomer.
Alarmsysteem voor een woning in Genk
Halfopen bebouwing. Ik zoek een gericht advies voor een geschikt systeem voor binnenbewaking en eventueel buitenbewaking met camera's. Elektriciteitskast heeft alarm voorziening, maar ik weet wel niet wat er van bedrading aanwezig is. Bij voorkeur draadloos werken. Er is wel een kat die eventuele sensoren of detectoren kan laten afgaan. Er is zeker een voordeur en een achterdeur die beveiligd dient te worden.
Alarmsysteem voor een woning in Wevelgem
Graag had ik advies ingewonnen over welk alarmsysteem het beste gepast is bij mijn situatie. hiervoor had ik dan graag een offerte voor installatie ontvangen. Indien dit mogelijk is wens ik ook een offerte te verkrijgen voor het plaatsen van driehoekssloten.
Alarmsysteem voor een woning in Kortemark
Ik wens graag advies over een alarmsysteem voor een oudere woning, 86. Aangezien hier geen bekabeling aanwezig is wens ik graag verder te gaan met een draadloos alarm. Is het mogelijk om hiervoor een prijsofferte voor installatie op te maken. Voor afspraak gelieve mij te contacteren na 19u .
Alarmsysteem en camerabeveiliging offerte vergelijk
Ik ben op zoek naar een alarmsysteem en camerabeveiliging voor een privéwoning. Graag een prijsvoorstel voor de installatie van de beveiliging.
Alarmsysteem voor een woning in Mechelen
Ik had graag een offerte verkregen voor een alarmsysteem met buitensirene en bewegingssensoren, indien mogelijk draadloos. Dit systeem zou begin volgend jaar geplaatst moeten worden. Verder aanpassingen laat ik over aan uw advies na afspraak. Ik ben altijd op dit nummer bereikbaar, tenzij ik in vergadering zit. Laat gerust een voicemail achter en dan contacteer ik u zo spoedig mogelijk.
Alarmsysteem voor een woning in Gierle
We hebben reeds 10 jaar geleden onze ramen en deuren laten beveiligen , maar hadden toen geen alarm geplaatst. Wegens de hoge stijging van inbraken wensen we nu graag de prijzen en verder informatie te zijn voor een alarmsysteem. Ik wens hiervoor graag een afspraak om ter plaatse advies te krijgen.
Alarmsysteem voor een cultureel centrum in Neeroeteren
Ik had graag uw advies gewenst over de bescherming van ons cultureel centrum Hier zijn o.a het jeugdhuis, de bibliotheek en een theaterzaal in gevestigd. Verder moet ook het administratieve gedeelte hiervan goed worden beveiligd We wensen ook enkel camera's te plaatsen voor de buitenbewaking. Er zijn verschillende diensten gevestigd in dit gebouw die hier wel toegang moeten tot hebben. Installatie verwacht in het late voorjaar van 2013.
Alarmsysteem voor een bedrijf in Antwerpen
Het betreft hier een bedrijfsgebouw met appartementen dat enkel met een camerasysteem en een gepantserde deur beveiligd is. Aan de voorkant is er echter nog een volledige vitrine met deur die niet beveiligd is. Ik wens graag uw advies en offertes te ontvangen voor het meest aan te raden alarmsysteem. Gelieve mij vanaf 15u op te bellen voor een afspraak.
Alarmsysteem voor een zelfstandige in Zemst
Ik had graag een offerte willen ontvangen van mogelijk plaatsing alarmsystemen voor mijn woning. Ik ben zelfstandige en het zal voor het bedrijf gefactureerd worden. Graag meerdere offerte om te kunnen vergelijken.
Alarmsysteem voor een woning in Booischot
Ik heb geen idee van welke types alarmsystemen nu zijn aangeraden en daarom had ik graag van uw leveranciers vrijblijvende offertes en advies ontvangen. Het gaat op een open bebouwing, met twee deuren, een graragepoort en twee grote ramen.

Beveilig uw huis tegen inbraak

In België zijn er ongeveer 275 inbraken per dag en dit aantal stijgt enkel. U heeft geen enkele garantie meer dat uw bezittingen veilig zijn wanneer u thuis de deur achter u toe trekt. Een beveiligingssysteem kan een oplossing bieden.

Erkende installateurs
Vraag elke badkamerspecialist om een bezoek ter plaatse voor ze een offerte opstellen.

Alarmsystemen, bewegingsmelders, camerabewaking,...
Vraag steeds advies aan meerdere experts. Zo krijgt u verschillende meningen.

Gratis beveiligingsadvies
Vergelijk offertes van verschillende badkamer specialisten en vergelijk de details.
Offertes aanvragen

Geef inbrekers geen kans