Adressenlijst van toegekende bouwvergunningen

Vergelijk gratis offertes om een database te kopen of huren

Geef uw marketingacties een boost met de aankoop of huur van een database:
  • Bereik nieuwe doelgroepen
  • Betere verkoopsresultaten
  • Extra groeistimulans voor uw bedrijf
Ontvang gratis offertes, vergelijk prijzen en vind de beste database voor uw bedrijf!


Offertes aanvragen

Ik wil een database huren of kopen

 
* 1. Wenst u een database te kopen of te huren?
 
 
* 2. Welk type database wenst u?
 
 
* 3. Welke gegevens wenst u in de database?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Adressenlijst van toegekende bouwvergunningen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Database voor een bedrijf in Kortrijk
Wij zoeken een database met schrijnwerkers en gipskartonplaat plaatser. Geen eenmanszaken. We hebben ene vestiging in Nederland en een vestiging in Kortrijk. Deze bedrijven mogen uit heel bedrijven komen. Graag een offerte van zowel huur als koop.
Database voor een bedrijf in Oostduinkerken
Geachte, Ik ben op zoek naar databestanden B2C. We zijn een bedrijf actief in vastgoed en investeringsvastgoed. Criteria als inkomen en welvaartsgraad zijn uiteraard voor ons zeer interessant. Momenteel zouden we enkel een database van Nederlandstalige particulieren ontvangen. Graag ook een offerte voor zowel aankoop als huur.
Adressenbestand particulier die mails wensen te ontvangen van restaurants.
Graag een vrijblijvende offerte van een database. Het ligt aan de prijs of ik een database aankoop of huur. De database wens ik uit contactpersoon, geslacht, e-mail en taal. Ook wens ik de gegevens te ontvangen van particulieren die mails wensen te ontvangen van restaurant. Alvast bedankt voor de offerte.
Database voor bouwvergunningen
Ik ben op zoek naar een database van afgeleverde bouwvergunningen in Oost en West-Vlaanderen.
Adressenlijst bouwvergunningen
Graag had ik een idee wat het kost om een adressenlijst van toegekende bouwvergunningen voor de regio Oost-Vlaanderen te ontvangen.

Vind de juiste database voor uw bedrijf

Uw marketingcampagnes een boost geven? Een up-to-date databank is dan een godsgeschenk. Zo verkondigt u uw boodschap aan de juiste mensen op de juiste plaats! Wij helpen u graag in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo maakt u de juiste keuze.

Bereik meer mensen
Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database
Een goede database is niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing
Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen, hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.
Kwalitatieve B2B-adresbestanden aan de laagste prijs