Adressenbestand particulieren

Vergelijk gratis offertes om een database te kopen of huren

Geef uw marketingacties een boost met de aankoop of huur van een database:
  • Bereik nieuwe doelgroepen
  • Betere verkoopsresultaten
  • Extra groeistimulans voor uw bedrijf
Ontvang gratis offertes, vergelijk prijzen en vind de beste database voor uw bedrijf!


Offertes aanvragen

Ik wil een database huren of kopen

 
* 1. Wenst u een database te kopen of te huren?
 
 
* 2. Welk type database wenst u?
 
 
* 3. Welke gegevens wenst u in de database?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Adressenbestand particulieren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Database particulieren uit Pajottenland
We zoeken een database van particulieren uit het Pajottenland (tussen 25-65 jaar), koppels die samenwonen of trouwen, gezinnen die een bouwaanvraag gedaan hebben. Doel van de campagne: mailing uitsturen en telefonsche opvolging.
Database met interesse in biologische voeding | Baarle-Hertog
Ik wil een database aankopen met als doelgroep particulieren die geïnteresseerd zijn in biologische voeding. Het doel is voornamelijk reclame maken voor ons bedrijf. Dit is voornamelijk in Antwerpen.
Verzekeringsmakelaar zoekt adressenbestand
Ik vertegenwoordig een verzekeringsmakelaar en zoeken een adressenbestand. Specifiek zoen we particulieren tussen 60 -75jaar uit Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen.
Gezocht: database van particulieren 50+
Ik zoek offertes voor een adressenbestand. Wij willen enkele mailings doen. De doelgroep is Vlaamse particulieren van 50+.
Database voor een telemarketingbedrijf in Malmedy
We zijn een bedrijf actief in de telemarketing. We zijn op zoek naar een database van particulieren en jonge samen wonendne of recent gehuwden. Vooral in West-Vlaanderen en de westkant van Oost-Vlaanderen Dit is voor een call actie.
offerte voor database voor bedrijf te Diegem
Opzoek naar een database b2b van 2 werknemers tot 100 werknemers. Voor heel België.
Adressenbestand B2C voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een adressenbestand van particulieren regio West en Oost-Vlaanderen. De bedoeling is om via deze bestanden afspraken te gaan inplannen voor onze klant. Alvast bedankt voor de offerte!
Database van tandartsen België voor medisch bedrijf in Vlaams Brabant
Graag hadden we offertes ontvangen voor het aanleveren van adressenbestanden voor tandartsen in België, zowel wallonië als Vlaanderen. Ook zou deze databestand regionaal gebonden moeten zijn, bvb alle tandartsen in Antwerpen. Eventueel verschillende mogelijkheden van eenmalige aankoop/jaarcontract met updates. En eventuele aankoop per provincie. alvast bedankt!
Database voor een zelfstandige in De Pinte.
Ik wil graag een offerte ontvangen van Interieurarchitecten in Vlaanderen. Met bedrijfsnaam, adres en mailadressen. Alvast bedankt!
Database aankopen voor een bedrijf in Antwerpen.
ik ben op zoek naar een mailingbestand van: - de Belgische dermatologen - de Belgische schoonheidsinstituten Dank bij voorbaat.
Offerteaanvraag database B2C voor een zelfstandige in Oost-Vlaanderen.
Ik zoek nummers van particulieren uit de regio zuid oost Vlaanderen, leeftijd tussen 18 en 35 jaar, moeten fulltime werken en Belg zijn sinds geboorte. Alvast bedankt!
Particulieren met aankoopintentie woning of appartement Antwerpen
Particulieren met aankoopintentie woning/ appartement in Groot Antwerpen: DG1: tweeverdieners met kids, 25-40j, sockl 3-5 DG2: beroepsactief, 30-50j, 3-6 soc klasse DG3: hogere sociale klasse, + 50j
E-mailadressen particulieren in Vlaanderen
Gezocht, E-mailadressen van particulieren regio Antwerpen, eventueel gans Vlaanderen. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
E-mailadressen personen tussen 18 en 25 jaar
Ik ben op zoek naar e-mailadressen van mannen en vrouwen tussen 18 en 25 jaar over gans België.
Adressenbestand van Vlaamssprekende gezinnen
Adressenbestand van Vlaamssprekende gezinnen met een eerste en/of plechtige communicant in 2012, eventueel aangevuld met e-mailadres. Bedankt.

Vind de juiste database voor uw bedrijf

Uw marketingcampagnes een boost geven? Een up-to-date databank is dan een godsgeschenk. Zo verkondigt u uw boodschap aan de juiste mensen op de juiste plaats! Wij helpen u graag in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo maakt u de juiste keuze.

Bereik meer mensen
Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database
Een goede database is niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing
Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen, hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.
Kwalitatieve B2B-adresbestanden aan de laagste prijs