Adressenbestand interieurarchitecten

Vergelijk gratis offertes voor adressenbestanden

Op zoek naar nieuwe klanten? Vaak verliest u tijd en geld door foutieve of verouderde gegevens van de prospecten. Een goed adressenbestand is dus goud waard. U kunt uw adressen optimaliseren of een nieuwe doelgroep aanspreken met een nieuw bestand. Interesse? Ontvang gratis offertes.

Offertes aanvragen

Ik zou een adressenbestand willen huren of kopen

 
* 1. Wenst u een adressenbestand te kopen of te huren?
 
 
* 2. Welk type adressenbestand wenst u?
 
 
* 3. Welke gegevens wenst u in het adressenbestand?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Adressenbestand interieurarchitecten: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Adressenbestand voor een bedrijf in Putte
We zitten in de interieur. We hadden graag een database willen ontvangen van B2B van onder andere architecten regio Antwerpen. Voor B2C hadden we graag een adressenbestand van particulieren met hoger inkomen ook het liefst regio Antwerpen.
Aderessenbestand van particulieren voor een reclamebureau in Limburg
Wij zijn op zoek naar een adressenbestand om aan regiogebonden prospectie te doen. We zouden deze prospectie regio per regio doen maar uiteindelijk heel vlaanderen willen doen. Geen echte doelgroep nodig.
Adressenbestand voor een bedrijf in Limburg.
Ik wil graag een database ontvangen van bedrijven in België. Eigenlijk willen we dan buitenverlichting aanbieden. Ik zou graag contactpersoon, bedrijfsnaam, mailadressen, taal en sector wensen. Graag een offerte.
Aderessenbestand van bedrijven actief in de bouwsector, West-Vlaanderen
Wij zijn op zoek naar gerichte adressen van volgende type bedrijven : Grondwerken ,algemene bouwwerken, wegenbouw en industriebouw. Gelieve aan ruime offerte op te maken met voldoende informatie over de afspraken bij huren of kopen.
Aderessenbestand van aannemers voor bedrijf in West-Vlaanderen
Ik wenseen adressenbestand van aannemers uit alle sectoren (bouw) van West-en Oost-Vlaanderen. Graag ook meer informatie over het verschil tussen huren en kopen.
Offerteaanvraag adressenbestand van interieurarchitecten voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Wij zijn een bedrijf die met grasaarde werkt. We zouden ons graag kenbaar willen maken. Graag een offerte van adressen van interieurarchitecten. De database moet bedrijfsnamen bevatten, adressen, mailadressen en het sector. Vriendelijk bedankt.

Op zoek naar een kwalitatief adressenbestand?

Een adressenbestand bemachtigen is een hele klus. U wilt natuurlijk genoeg prospects bereiken op een beperkte tijd. Maar hoe krijg je de juiste gegevens in een database zonder daar te veel geld voor te moeten neertellen. Wie een database zoekt kan lang blijven zoeken. Een zakelijke database met e-mailadressen van de marketingafdeling, een algemene B2B-database, een database met gegevens over recente bouwaanvragen of een bepaalde selectie van overheidsbedrijven. Er is heel wat mogelijk op het gebied van segmentatie.

Contactgegevens en adressen bedrijven
Via onze vragenlijst kunt u vrijblijvend informatie aanvragen voor het aankopen van adressen van bedrijven.

Conform GDPR wetgeving
Al onze leveranciers volgen de GDPR wetgeving. Het aankopen van B2B-adressen is dus niet illegaal.

Vergelijk gratis offertes
Vergelijk offertes van verschillende databasespecialisten en vergelijk de details.
Offertes aanvragen


Het effect verhogen van uw e-mailings met een goede email-databank zal een enorm effect hebben op uw verkoopscijfers. Een mailingbestand met adressen van managers geeft vaak een enorme boost maar vele databases zijn al lang niet meer up to date. Blijven uitsturen naar oude e-mailadressen zal niets opbengen. Wie wil prospecteren op een bepaald niveau moet over de juiste adressen beschikken.

Voor een call center is een gedetailleerde lijst met contactegegevens van verschillende prospects van belang. Cald calling is enkel mogelijk met een actuele en juiste lijst van gegevens. Alles hangt natuurlijk af van wat voor mensen je wilt bereiken. Omschrijf daarom goed naar wat voor gegevens je op zoek bent.

Afhankelijk van de kost per duizend emailadressen, adressen, telefoonnummers,... zal een goede database een aanwinst zijn voor uw bedrijf. Maar hoe vind je die goede database? Vul onze vragenlijst in en ontdek de voordelen van een uitgebreide adressendatabase voor uw bedrijf.

Vind nieuwe klanten met een adressenbestand