Acerta

Slim ondernemen? Samen met uw sociaal secretariaat

Wie onderneemt, wil zich focussen op zijn zaak. Helaas krijgt u heel wat bijzaken te verwerken, zoals loonadministratie. Een sociaal secretariaat neemt deze last over en zorgt voor:
  • Minder administratie
  • Advies en begeleiding
  • Correcte en stipte betaling van de lonen
Meer weten? Vul het formulier in en ontvang gratis offertes!


Offertes aanvragen

Ik zoek een sociaal secretariaat voor mijn bedrijf

 
* 1. Hoeveel medewerkers (inclusief uzelf) telt uw bedrijf?
 
 
* 2. In welke sector bent u actief?
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Acerta: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat voor een restaurant in Loenhout
Ik wens een prijsvergelijking door te voeren met onze huidige leverancier acerta. We zijn met twee zelfstandige zaakvoerders, vier vaste voltijdse arbeiders en nog ongeveer 20 extra.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Sociaal secretariaat voor een zelfstandige in Vossem
Ik wens graag een prijsvergelijking door te voeren met mijn huidige leverancier acerta. Ik ben als zelfstandige actief in een eenmanszaak. Verder werk ik ook als IT-leverancier bij Partena.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Sociaal secretariaat voor een bedrijf in Maldegem
Wij zijn een pas opgestart bedrijf dat is ontstaan uit de overname van een failliet bedrijf. we zoeken iemand die ons zowel in België als in Nederland kunnen helpen. Wij hebben dringend bvb hulp nodig voor de aanwerving van een Nederlander, werkend voor ons bedrijf in Nederland.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat tuinaanleg en onderhoud
Wij wensen door bepaalde omstandigheden van sociaal secretariaat te veranderen, graag wat inlichtingen omtrent uw services, dienstverleningen, prijzen, e.d. Opzegging is gebeurd op 1 oktober 2010. Alvast bedankt.
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Informatie sociaal secretariaat
Momenteel werken we nog met geen enkele sociaal secretariaat, graag wat inlichtingen omtrent de verscheidene sociaal secretariaten die in België bestaan. Met dank.
Sociaal secretariaat
Limburg
Sociaal secretariaat
Graag ontvang ik bijkomende inlichtingen wat betreft sociaal secretariaat, graag zouden we willen vergelijken met deze waarmee we nu werken. Met dank.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Inlichtingen betreft ander sociaal secretariaat voor zaak
Momenteel bij acerta, hadden we graag wat inlichtingen ontvangt omtrent de diensten dat u ons kunt aanbieden (loonberekening en beheer, management, juridisch advies, enz.) zodat we deze kunnen vergelijken en de beste kunnen kiezen. Met dank.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Inlichtingen sociaal secretariaat voor zelfstandige
Graag had ik inlichtingen gekregen over sociaal secretariaat. Voor het ogenblik ben ik nog zelfstandige maar ik had wat informatie willen hebben omtrent het in dienst nemen van personeel (loonbeheer, voorwaarden, ...). Met dank.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Informatie sociaal secretariaat
Graag kregen wij meer informatie betreffende uw sociaal secretariaat, deze natuurlijk vrijblijvend. Momenteel werken wij samen met het sociaal secretariaat Acerta. Dank u.

Zoekt u een partner voor uw loonberekening of om uw HR-taken op te volgen? Vul hier uw informatieaanvraag in en ontvang een vrijblijvend voorstel.

Loonberekening, sociale documenten en fiscale aangiften vragen heel wat tijd en opzoekwerk. een erkend sociaal secretariaat beheerst deze materie door en door, zodat u zich op uw basisactiviteit kunt concentreren.

Werkt u al samen met een sociaal secretariaat? Ontdek de vele facetten van het engagement van Partena HR en vergelijk ze met wat uw huidige partner biedt.

Naast loonberekening, biedt Partena u ook vele HR-beheerstools, professioneel advies van juridische experten, tijdelijke of permanente HR-outsourcing en heel wat publicaties en opleidingen.

Vul de vragenlijst hieronder in om er meer over te weten.

Geniet van een feilloze loonadministratie