Accor

Uw personeel krijgt de koopkracht, u het fiscaal voordeel!

Maaltijdcheques zijn immens populair bij werknemers én werkgevers. Het is dan ook de ideale beloning voor uw personeel:
  • Minstens 50% goedkoper dan gelijkwaardige loonsverhoging
  • 100% vrijgesteld van sociale lasten
  • Cumuleerbaar met andere extralegale voordelen
Heeft u nog vragen? Onze partner in maaltijdcheques helpt u graag vooruit en bezorgt u een op maat gemaakte offerte.


Offertes aanvragen

Ik ben op zoek naar een offerte voor maaltijdcheques

 
* 1. Hoeveel medewerkers (inclusief uzelf) telt uw bedrijf?
 
 
* 2. Maakt u al gebruik van maaltijdcheques?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Accor: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Ninove
een bestelling van 90 maaltijdcheques van 7 euro per cheque. Dit is voor 1 bediende fulltime in dienst is. het gaat over de maanden half juni tot en met september. Ik zou ook graag een contract willen afspreken voor om de 3 maanden maaltijdcheques te bestellen. Graag hierover verdere informatie.
Maaltijdcheques
Brussel
Chèques repas pour indépedant à Bruxelles
Je désire des chèques repas pour une seule personne. Je suis active dans l'édition à Bruxelles. Merci de me faire une proposition pour les conditions et prix de titres restaurants Edenred.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor bedrijfje in Antwerpen
Ik heb een medewerker, een bediende, en zou nu willen weten wat de voor-en nadelen zijn als ik hem in maaltijdcheques zou willen uitbetalen. Graag had ik hierover meer informatie en het volledige prijsenpakket ontvangen.
Ecocheques
Limburg
Ecocheques voor een bedrijf in Limburg.
Graag een prijsofferte van ecocheques. We maken al gebruik van maaltijdcheques. Het gaat om 29à30 ecocheques. Alvast bedankt voor de offerte!
Ecocheques
Oost-Vlaanderen
Ecocheques voor een apotheek in Oost-Vlaanderen.
Graag een vrijblijvende offerte van 5 ecocheques. 3 fulltimers, 1 zaakvoerster en 1 werknemer die 1/5 werkt.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Emblem.
We zijn met 5 werknemers en wensen maaltijdcheques aan te vragen. Wat is de kostprijs van de maaltijdcheques? Graag een offerte van maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een kapper in Deurne.
Ik wil graag maaltijdcheques aanvragen voor 5 van mijn medewerkers. Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen van maaltijdcheques. Alvast bedankt!
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Vergelijk leverancier
Graag info + kostprijs voor elektronische maaltijdcheques. Alvast bedankt.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Info maaltijdcheques kmo
Graag info omtrent de elektronische maaltijdcheques, liefst via mail. Bedankt.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Vrijblijvende informatie
Graag meer en vrijblijvende info over de elektronische maaltijdcheques. Bedankt.
Maaltijdcheques
Brussel
Chèques repas employé de bureau
Pourriez vous nous fournir plus amples informations concernant l'utilisation des chèques repas. Notre société compte actuellement 4 employés. Merci d'avance.
Maaltijdcheques
Brussel
Titres services pour employés
Pourriez vous me faire parvenir plus amples informations ainsi qu'un prix pour ce qui est des chèques repas pour 3 employés. Merci d'avance. Bien à vous.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques
Momenteel werken we als onderneming samen met Accor maar we zouden toch wel eens andere partners willen vergelijken. Ons bedrijf telt hedendaags een 10-tal werknemers. Alvast bedankt.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques
Graag wat inlichtingen omtrent het gebruiken van maaltijdcheques. Wij zijn van plan een nieuw kantoor op te starten en daar zullen er een 20-tal mensen tewerkgesteld worden. Graag wensen we te weten wat de voor-en-nadelen zijn, prijzen, werking e.d. Graag schriftelijk aangezien dit nog besproken moet worden tussen de verschillende vennoten. Alvast bedankt.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques Sodexo
Graag wat inlichtingen alsook een prijsopgave omtrent maaltijdcheques voor een 13-tal werknemers. Wij beschikken momenteel over tickets restaurant via Accor. Graag zouden we eens willen vergelijken. Graag info uitdrukkelijk via E-MAIL aangezien altijd druk op het consulaat!! Graag wordt er daarmee rekening gehouden. Alvast bedankt.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques
Graag had ik wat inlichtingen ontvangen alsook een richtprijs omtrent maaltijdcheques, wij bestellen die momenteel bij Accor maar graag zouden we even willen vergelijken met wat andere partners kunnen aanbieden. Gemiddeld aantal werknemers: zo'n 23 tal personen waarvan een 13-tal bedienden. Alvast bedankt voor uw samenwerking.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques zelfstandigen
Graag wat inlichtingen alsook een prijsindicatie omtrent het werken met maaltijdcheques, graag de werking, prijs, voordelen, e.d. Dit voor een 10-tal zelfstandige werknemers. Is dit mogelijk om deze informatie door te sturen via e-mail adres? Alvast bedankt.
Maaltijdcheques
Waals Brabant
Chèques repas
Pourriez vous me fournir par écrit tout d'abord plus amples informations ainsi qu'une indication de prix concernant les chèques repas pour 3 employés. Momentanément nous possédons les tickets restaurant (Accor) mais nous aimerions pouvoir comparer les deux. Un grand merci.
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques bedrijf 100 werknemers
Graag wat inlichtingen alsook een gedetailleerde prijsopgave omtrent het gebruiken van maaltijdcheques in onze onderneming. Dit voor een 100-tal werknemers waarvan een 20-tal bedienden. Graag contact per e-mail. Alvast bedankt.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques info
Is het mogelijk om wat inlichtingen te ontvangen omtrent maaltijdcheques voor een 20tal mensen. Graag zou ik willen weten wat de voordelen daarvan zijn, tarieven, kostprijs m.a.w. alles wat rechtstreeks en onrechtstreeks te maken heeft met maaltijdcheques aangezien wij nooit met zo'n systemen hebben gewerkt. Alvast bedankt.
Maaltijdcheques
Limburg
Prijsopgave maaltijdcheques aankopen
Graag had ik geweten waar we maaltijdcheques kunnen verkrijgen, deze voor een zaakvoerder. Hoeveelheid: gemiddeld 200/jaar. Graag had ik wat willen vergelijken met deze die ik al een keer heb gebruikt (Sodexo), administratiekosten e.d. Met dank.
Ecocheques
Limburg

Hoe vraag ik deze ecocheques aan?
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant

Graag meer infomatie over de cheques van Accor.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant

Je suis en train de créer une nouvelle entreprise dans le domaine des titres services et compte engager plusieurs personnes qualifiés.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen

Wij hadden graag een offerte voor maaltijd cheques in ons bedrijf.

Maaltijdcheques, een handig extralegaal voordeel

De maaltijdcheque is het ongetwijfeld het bekendste extralegale voordeel. Een Lunch Pass® is een ideale beloning voor hardwerkende werknemers. Maar ook voor werkgevers hebben maaltijdcheques heel wat voordelen. Wil je meer informatie over maaltijdcheques? Vul dan onze vragenlijst in en kom te weten welke voordelen ze voor uw bedrijf kunnen hebben.

Maar wat is nu juist het grote voordeel van maaltijdcheques? Wie een maaltijdcheque heeft mag deze in verschillende supermarkten, restaurants en warenhuizen gebruiken. Voor het personeel zijn maaltijdcheques dus een toename van hun koopkracht. Voor de werkgever is het een goedkope manier om het personeel een beter loon te geven. Maaltijdcheques zijn namelijk vrijgesteld van sociale lasten.

Daarnaast zijn maaltijdcheques een belangrijke stimulans voor uw werknemers. Ze krijgen een cheque per gepresteerde werkdag. Dat wil dus zeggen dat wanneer ze afwezig zijn wegens ziekte, vakantie of om het even welke andere reden ze geen cheque krijgen. Wie vaak "ziek" is krijgt dus minder loon. Wil je meer te weten komen over de voordelen van maaltijdcheques voor jouw bedrijf? Vul dan bovenstaande vragenlijst in en ontvang snel meer info.

Maaltijdcheques: 50% goedkoper dan loonsverhoging