Aankopen koffiemachine

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Aankopen koffiemachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine te Antwerpen
Ik wil een koffiemachine voor in een garage. Deze wil ik hier plaatsen voor de klanten. Het zal dagelijks gebruikt worden door ongeveer 10 tot 20 personen.
Koffieautomaat voor een school in Oostende
Dit is voor een school waar er per dag een twintigtal mensen werken. Vooral thee en koffie. Dit is voor een tafelmodel. In de leenkrachtenkamer lis er geen waterleiding en we wensen dus een waterreservoir. Graag zowel huur en aankoopofferte.
Koffieautomaat voor een bedrijf
Graag had ik een voorstel gezien van een goed koffiemachine.Verse bonen (eventuele eigen bonen mogen gebruiken) zonder verplichting van bonen van leverancier. Mag zonder suikerdispencer, i.v.m. storingen van vastlopen. Degelijk en sterk apparaat, met de juiste support (belangrijk)
Koffiemachine voor een bedrijf te Menen
We zoeken een koffiemachine voor ons bedrijf. Nu nog geen deftig toestel, vrij gebruik, kan via waterleiding. Hier werken 35-40 mensen dagelijks.
Koffiemachine te Dilsen-Stokkem
Een koffiemachine voor een vereniging. Wij repeteren op zaterdag en wij hebben op regelmatige basis concerten, feesten enzovoorts. Hier gaat het meestal om grote getallen personen.
Koffiemachine voor een bedrijf in Roeselare
We zoeken een kleine industriële koffiemachine bedoeld voor 8-10 mensen dagelijks gebruik. Graag zowel een huur als aankoopofferte. Graag een offerte voor een automaat met muntinworp. Dit is voor een verhuis in begin april naar een gebouw.
Koffiemachine voor een bedrijf in Balen
Momenteel hebben we een zelf aangekochte koffieautomaat op kantoor staan. Deze is intussen 10 jaar oud en daarom zoek ik een offerte voor een andere leverancier te bekijken. De huidige automaat is particulier aangekocht. verbruik dagelijks door 5 tot 10 mensen. Graag een automaat zonder muntinworp en er mag een vergelijk worden gemaalt voor een offerte voor huren, leasing en aankopen
Koffiemachine voor een bedrijf in Geraardsbergen
Gebruik door een 20-50 mensen. Dit is vooral intern gebruik. Ik zoek een automaat voor vrij gebruik. Dit is voor een totaal van 1-3 voertuigen. Nu gebruiken we enkel thermossen. Graag zowel een huur en aankoopofferte
Kofiemachine voor boekhoudkantoor te Middelkerke
Type Koffieautomaat: Tafelmodel. Aantal kopjes per dag plusmn. 15 tot 20. Opties Automaat: Verschillende koffievariteiten, Heet water voor Soep, Thee. Type Koffie: Maakt niet uit
Koffiemachine voor bedrijf in Diepenbeek
Wij zijn op zoek naar koffiemachine waar we verschillende koffievariëteiten in vinden. Het zou ook moeten gaan om een automaat waar we zowel warme chocolademelk als heet water voor soep en thee kunnen gebruiken. Per dag zullen we ongeveer 100 kopjes gebruiken. Alvast bedankt
Koffieautomaat voor een bedrijf in Brugge
We zijn op zoek naar 3 koffiemachine voor 3 vershcillende winkels. Deze zullen we gebruiken voor intern maar ook extern gebruik naar de klanten toe. Graag een vergelijking tussen verschillende koffieautomaten zowel met als zonder muntsysteem en ook de aankoop en huurprijzen. Graag ook verdere info over eventueel onderhoudscontract enz...
Koffieautomaat voor een bedrijf in Heist-op-den-berg
We zoeken een koffieautomaat ter vervanging van een ouder automaat. Graag een aankoopofferte. Er zullen een kleine 10 mensen dagelijks gebruik maken van deze automaat. Muntsysteem is niet nodig.
Koffiemachine voor een bedrijf in Zandhoven
Momenteel gebruiken we een oud senseo toestel. Ik zou nu graag een uitgebreide offerte van verscheidene toestellen willen nagaan of we geen praktischer oplossing vinden. Deze zou dan vanaf begin volgend jaar geplaatst worden. Gelieve enkel aankoopprijzen op te sturen.
Koffiemachine voor een school in Parike
Graag een offerte van een koffiemachine voor onze school. We hebben 25 tal werknemers. Wat is de huurprijs van het toestel en wat is de aankoopprijs?
offerte voor koffieautomaat te Lennik
We zouden op onze school graag een automaat plaatsen (buiten op de speelpltaats) voor onze leerlingen (1058 leerlingen) met (cafeïne-vrije!) koffie, warme chocolademelk, soep,... We hebben echter geen idee hoeveel een dergelijke automaat kost in aankoopprijs, plaatsingskosten, onderhoudskosten,... Onze school werkt in de refter met 'bonnetjes' (papieren strookjes voor een drankje ter waarde van 50 eurocent. We zouden de consumpties ook graag willen aanbieden zonder betalen van cash geld. Is er een mogelijkheid om dit met de papieren bonnetjes te doen of plastiek jetons,... De school is gelegen in Lennik. Alvast bedankt voor uw tijd Robin de Luyck Leerlingenvertegenwoordiger (dit is een idee van onze leerlingenraad en is nog niet goedgekeurd door de directie. Gelieve mij dus via mail te contacteren i.p.v. de school te verwittigen. Ik zal nadien met de directie overleggen)
Koffiemachine voor een bank in Antwerpen
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Deze hadden we graag voor 8 personen per dag. De koffiemachine hadden we ook graag met koffie en espresso gehad. Hartelijk dank voor het contact.
Koffiemachine voor een bedrijf in Zaventem
We zijn op zoek naar een automaat voor gemalen koffie. Deze zal dagelijks door 60 mensen gebruikt worden. We verkiezen aankoop boven huur.
Koffiemachine voor een bedrijf in Bredene
We gaan eind van het jaar ons vestigen in een nieuw pand. Daar hadden we graag een koffiemachine geplaatst. In totaal werken we met 25 man. Graag een vrijblijvende offerte van een koffieautomaat.
Warme drankenautomaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een warme drankenautomaat. De warme drankenautomaat moet voorzien van koffie/espresso, warme chocolademelk, soep of andere drank. Te gebruiken vanaf 35-50 man. Alvast bedankt voor de offerte!
Koffie automaat voor een auto showroom in Antwerpen
We zoeken een koffie automaat om in de showroom te plaatsen. Deze zal weldra gescheiden worden van de werkplaats. Bedoeling is dat de klanten tegen betaling een kopje koffie kunnen nemen. We zijn op zoek naar een automaat voor koffie, espresso, Warme choco en warm water; De automaat zelf moet klein zijn en esthetisch. Zodat deze de ruimte zeker niet overheerst.
Koffiemachine voor een schoonheidsinstituut in Oost-Vlaanderen
Ik heb schoonheidsinstituut. Op dit moment maak ik gebruik van een professioneel Espresso automaat. Ik ben vrij tevreden over het gebruik en de presentatie hiervan maar niet altijd zozeer over de smaak. Ik zou daarom graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een koffie automaat die lekkere, goed geurende en estitische tassen koffie kan zetten om aan de klant te kunnen aanbieden. Nog in pads of eventueel met gemalen koffie. Ik zie de autometen het liefst op papier.
Koffiemachine voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
We hebben meerdere koffiemachine op de zaak. Van verschillende merken. Nu hadden we graag 1 koffiemachine geplaatst, die de rest gaat vervangen. Graag een offerte van een koffiemachine. Te gebruiken door 5à10 personen.
Koffiemachine voor een slachthuis in West-Vlaanderen
Wij zoeken een koffiemachine voor in onze kantine te plaatsen. Er zullen dagelijks 10-20 personen gebruik van maken. We zijn op zoek naar een huurcontract waar het onderhoud en de aanvulling door u wordt verzorgt. Gelieve een gedetailleerde offerte op te maken, dank u.
warme drankenautomaat voor bedrijf in Oost-Vlaanderen
In het totaal zijn wij met ongeveer 35 mensen; 7 bedienden op bureau en de rest zijn techniekers die in het atelier werken. Wij zijn op zoek naar een automaat, het moet werken met stukken van 50 cent en de mogelijkheid bieden voor capuchino, warm chocomelk, warm water enz... Indien mogelijk zouden we graag een automaat hebben waarin we ook met gemalen bonen werken maar dit is niet noodzakelijk. Ik kan zowel huren als kopen , dit hang af van de prijs en de service ,onderhoud en aanvulling.
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van een koffiemachine. De koffiemachine mag voorzien van koffie en heet water voor thee. Dagelijks te gebruiken door 10 personen. Alvast bedankt voor de offerte!

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Past de huidige koffiemachine niet bij uw bedrijfsbehoeften? Zijn uw werknemers niet tevreden over de kwaliteit van de koffie? Vergelijk offertes op maat en vindt de ideale koffieoplossing voor uw bedrijf.

Bespaar op uw koffiekosten
Vind de ideale koffiemachine op maat van uw bedrijf en vermijd onnodig hoge kosten.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van koffiesmaken.

Formule op maat
Huren of kopen? All-in? Vind de formule die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.