Aankopen frankeermachine prijsofferte

De voordelen van een frankeermachine

Elk bedrijf dat post verzendt, zou een frankeermachine moeten hebben. Met het toestel:
  • Boekt u een enorme tijdwinst
  • Frankeert u nooit te veel of te weinig
Vergelijk hier gratis offertes voor een frankeermachine en ontdek hoeveel u bespaart.


Offertes aanvragen

Ik wil prijzen voor een frankeermachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel post (brieven, aangetekende zendingen, pakjes) verstuurt u gemiddeld?
 
 
* 2. Heeft u reeds een frankeermachine?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Aankopen frankeermachine prijsofferte: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Demande de devis pour machine à affranchir Francotyp pour cabinet d'avocat
Nous désirerions nous équiper d'une machine à affranchir pour faciliter l'affranchissement de notre courrier. Nous sommes un cabinet d'avocat situé à Halle. Nous envoyons minimum 50 à 60 courriers/ jour. Nous voulons avoir un devis afin de déterminer ce que cela peut nous coûter. N'hésitez pas à me contacter sur mon portable pour de plus amples informations. Je reste joignable sur le numéro fixe du cabinet. Merci.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Deurne
We hebben een Pitney bowes van 20à25 jaar oud, die aan vervanging toe is. We wensen verder met de frankeermachine te gaan werken. Kom maar met een mooi voorstel. Dagelijks gaan er minimaal 5 poststukken de deur uit.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Turnhout
We hebben gemiddeld een 20-30 poststukken per dag. Soms met postpakketjes en heel uitzonderlijk een aangetekende zending. Graag een prijsofferte voor huur en aankopen van een frankeermachine alsook wat praktische info.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Zandhoven
We willen deze graag gebruiken voor onze facturatie. Dit zijn zware brieven met gemiddeld 4 tot 7 A4's in een enveloppe.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Tielt
Wij richten een zakencentrum op samen met nog andere bedrijven. Daarom lijkt het mij handig om een frankeermachine aan te kopen om samen met deze andere bedrijven gebruik van te maken. We zullen van start gaan in maart/april 2013
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Essen
Graag een vrijblijvende offerte van een frankeermachine. We hebben een gemiddelde van 10 brieven dat er dagelijks de deur uit gaan. Soms gaan er ook aangetekende brieven de deur uit bij ons. We gebruiken nu de postzegel. Wat gaat een frankeermachine kosten?
Frankeermachine
Luik
Frankeermachine voor een bedrijf in Eupen
We hebben enkel brieven nodig. We zouden graag willen kijken of er een praktischer en gebruikersvriendelijker oplossing bestaat dan onze oude frankeermachine.
Frankeermachine
Waals Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Waals-Brabant.
Per dag verbruik ik een pakje postzegels van 100 stuks. Maandelijks hebben we 1500 facturen dat we uitsturen. Graag een offerte van een frankeermachine. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bibliotheek in Merchtem.
Graag een offerte van een frankeermachine. We versturen dagelijks minder dan 10 brieven. Is een frankeermachine interessant voor ons? Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een tankstation in West-Vlaanderen.
Bij ons tankstation gaan er heel wat brieven de deur uit per dag. Maandelijks gaan er een paar honderd uit alleen aan facturen en de wintermaanden gaan er ook weer heel wat uit. Ik kan moeilijk aangeven hoeveel enveloppen er dagelijks de deur uit gaan. Pak een gemiddelde van 40à50. Graag een offerte van een frankeermachine.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We hebben een frankeermachine bij Pitney Bowes. Nu hebben we dringend een frankeermachine nodig. Dagelijks gaan er 20à30 brieven de deur uit. Bedankt voor de offerte!
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een vrijblijvende offerte van een frankeermachine. Dagelijks versturen we 10à50 brieven. We hebben al een frankeermachine, maar willen graag weten of er andere interessante aanbiedingen zijn. Alvast bedankt!
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
Ik wil graag weten of een frankeermachine interessant voor me is. Minimaal 5 brieven gaan er bij ons de deur uit. Maar ik zal de komende maand de uitgaande post wat beter bijhouden. Wel wil ik eerst weten wat de kosten zijn van een frankeertoestel en of het al interessant voor mij is. Merci voor de offerte!
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor bedrijf in Oost-Vlaanderen
wij zijn een constructiebedrijf en hebben vaak verschillende postpakketten die we moeten versturen, ook met aangetekende zendingen en pakjes, deze kunnen per dag oplopen tot meer als 30
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een autobedrijf in Oost-Vlaanderen.
We versturen 6500 facturen op jaarbasis. Per jaar gaan er dan ook 150 rekeninguitreksels de deur uit. Aangetekende brieven zijn er zeer zelden. Op jaarbasis misschien maximaal 3 aangetekende brieven. Graag een offerte van een frankeermachine.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag frankeermachine voor een kantoor in Vlaams-Brabant.
We versturen dagelijks 10-20 brieven. Met de tijd versturen we meer via mail, maar wens graag een offerte van een frankeermachine te ontvangen.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag frankeermachine voor een deurwaarderskantoor.
75 brieven per dag die we versturen zullen gewone brieven zijn en 25 brieven per dag zijn meestal aangetekende brieven. Ik wil een frankeermachine aankopen. Wat zijn de kosten van een frankeermachine?
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Verzendingen om de 2 maanden
Wij hebben 80 tot 100 verzendingen om de 2 maanden. Bedankt voor uw prijsofferte voor een frankeermachine.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Binnen en buitenlandse post
Een frankeermachine voor meestal binnenlandse post, brieven. Ongeveer 400 poststukken per maand. Graag een gedetailleerde offerte. Bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor bank- en verzekeringsmakelaar
Wij zijn actief in het bank- en verzekeringswezen, en zijn op zoek naar een frankeermachine. Per dag moeten er bij ons ongeveer 15 brieven verstuurd worden. Zou u mij een prijs kunnen doorsturen? Bedankt.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor tandarts, provincie West-Vlaanderen
Ik ben tandarts en ben op zoek naar een voordeligere manier om alle uitgaande post te frankeren. Ongeveer 25 per 2 weken. Geen al te grote installatie nodig, makkelijk bedienbaar en minder tijdrovend dan nu. Graag uw reactie met prijsofferte.
Frankeermachine
Luik
Frankeermachine voor transportbedrijf
Wij zijn een internationaal transportbedrijf, en hebben interesse in een nieuw frankeermachine. Momenteel hebben we een machine staan, maar we zoeken naar een goedkoper alternatief. Per dag worden er ongeveer 50-60 brieven verstuurd. Graag uw prijsofferte.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag frankeren van brieven
Graag had ik informatie willen ontvangen omtrent het aanschaffen van een nieuwe frankeermachine, wij zenden heel wat op!! Graag een offerte met daarbij de nodige informatie. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Brussel
Prijsofferte aanwerven frankeermachine
Wij zijn van plan binnenkort te verhuizen, graag had ik informatie willen ontvangen omtrent de aanwerving van een frankeermachine. Kunt u mij zeggen vanaf wel bedrag het interessant wordt en wat de vaste kosten ervan zijn. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Limburg
Frankeren van brieven
Is het mogelijk mij informatie toe te sturen, liefst schriftelijk omtrent het aanschaffen van een frankeermachine. Maandelijks aantal brieven die we versturen: tussen de 150 en 200 brieven. Alvast bedankt.

U bent op zoek naar een frankeermachine? Wij geven u gratis advies. Stuur hier gratis uw offerteaanvraag voor een frankeermachine en vergelijk de offertes van de beste leveranciers.

Met een frankeermachine kan u tijd en geld besparen op het versturen van uw post. Een frankeermachine drukt immers een stempel met de juiste frankeerwaarde op uw poststuk in plaats van dat u een postzegel moet kleven. U hoeft dus nooit meer in de wachtrij in het postkantoor te staan.

Enkel met een frankeermachine heeft nog steeds de keuze tussen prior en non-prior. U zal dus steeds correct frankeren zonder één cent te veel te betalen. Gemiddeld genereert dit een besparing van nog eens 12% op uw frankeerkosten.

Maar een frankeermachine koop je niet zomaar. Om een frankeermachine te mogen gebruiken hebt u eerst de toelating van Bpost nodig. De leverancier van de machine zal u bij het aankoop of huurcontract van uw frankeermachine dan ook vragen een aanvraag voor gebruikstoelating in te vullen. Deze aanvraag moet je dan overmaken aan de Post en dan krijg je een identificatienummer.

Een frankeermachine is gemakkelijk in gebruik. Je kunt deze zeven dagen op zeven, 24u op 24 gebruiken en opladen. Het geld dat je er op zet gaat gewoon rechtstreeks van je rekening. Een frankeermachine kan uw boodschap ook een beetje extra in de verf zetten. Zo kan u naast uw frankering vaak een reclameboodschap laten drukken. Of u laat de bedrijfsgegevens erbij drukken. Uw post zal er een professionelere uitstraling door hebben.

U kunt een frankeermachine huren of kopen. Vergelijk hier welke optie de beste is voor uw bedrijf. Mogelijk doet u er goed aan eerst een machine te huren en pas te kopen wanneer u zeker bent van uw aankoop. Maar in elk geval vergelijk je best alle prijzen op de markt voor je een beslissing neemt.

Een investering in een frankeermachine zal uw bedrijf een heel pak tijd en geld besparen. Vul onze vragenlijst in en ontvang vrijblijvende offertes voor een frankeermachine.

Verwerk uw post sneller en goedkoper