Aankoop koffiemachine

Vergelijk gratis offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines. Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
* 3. Wenst u de (koffie)machine te huren of te kopen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Aankoop koffiemachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine te Antwerpen
Ik wil een koffiemachine voor in een garage. Deze wil ik hier plaatsen voor de klanten. Het zal dagelijks gebruikt worden door ongeveer 10 tot 20 personen.
Koffieautomaat voor een bedrijf
Graag had ik een voorstel gezien van een goed koffiemachine.Verse bonen (eventuele eigen bonen mogen gebruiken) zonder verplichting van bonen van leverancier. Mag zonder suikerdispencer, i.v.m. storingen van vastlopen. Degelijk en sterk apparaat, met de juiste support (belangrijk)
Koffiemachine voor bedrijf in Diepenbeek
Wij zijn op zoek naar koffiemachine waar we verschillende koffievariëteiten in vinden. Het zou ook moeten gaan om een automaat waar we zowel warme chocolademelk als heet water voor soep en thee kunnen gebruiken. Per dag zullen we ongeveer 100 kopjes gebruiken. Alvast bedankt
Koffieautomaat voor een bedrijf in Brugge
We zijn op zoek naar 3 koffiemachine voor 3 vershcillende winkels. Deze zullen we gebruiken voor intern maar ook extern gebruik naar de klanten toe. Graag een vergelijking tussen verschillende koffieautomaten zowel met als zonder muntsysteem en ook de aankoop en huurprijzen. Graag ook verdere info over eventueel onderhoudscontract enz...
Koffiemachine voor een bedrijf in Zaventem
We zijn op zoek naar een automaat voor gemalen koffie. Deze zal dagelijks door 60 mensen gebruikt worden. We verkiezen aankoop boven huur.
Koffiemachine voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
We hebben meerdere koffiemachine op de zaak. Van verschillende merken. Nu hadden we graag 1 koffiemachine geplaatst, die de rest gaat vervangen. Graag een offerte van een koffiemachine. Te gebruiken door 5à10 personen.
Koffiemachine voor een slachthuis in West-Vlaanderen
Wij zoeken een koffiemachine voor in onze kantine te plaatsen. Er zullen dagelijks 10-20 personen gebruik van maken. We zijn op zoek naar een huurcontract waar het onderhoud en de aanvulling door u wordt verzorgt. Gelieve een gedetailleerde offerte op te maken, dank u.
warme drankenautomaat voor bedrijf in Oost-Vlaanderen
In het totaal zijn wij met ongeveer 35 mensen; 7 bedienden op bureau en de rest zijn techniekers die in het atelier werken. Wij zijn op zoek naar een automaat, het moet werken met stukken van 50 cent en de mogelijkheid bieden voor capuchino, warm chocomelk, warm water enz... Indien mogelijk zouden we graag een automaat hebben waarin we ook met gemalen bonen werken maar dit is niet noodzakelijk. Ik kan zowel huren als kopen , dit hang af van de prijs en de service ,onderhoud en aanvulling.
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van een koffiemachine. De koffiemachine mag voorzien van koffie en heet water voor thee. Dagelijks te gebruiken door 10 personen. Alvast bedankt voor de offerte!
Koffiemachine voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een koffiemachine. Dagelijks gebruik door 2à5 personen. De koffiemachine mag voorzien van enkel koffie. Alvast bedankt!
Koffiemachine voor een café in Oudenaarde
Wij zijn een café in de buurt van Oudenaarde en zijn dringend op zoek naar een koffiemachine te huren. We gaan huren omdat de machine niet heel veel in werking zal staan laat ons zeggen maximaal 25 tassen koffie per dag.
Offerteaanvraag koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen.
We krijgen er een nieuw pand bij. Daarbij zouden we een nieuwe koffiemachine willen plaatsen. Op het moment hebben we al een oude koffiemachine staan, dus nu kunnen we koffiemachines vergelijken! Graag een offerte van koffieautomaten voor 10à20 personen.
Koffiemachine voor een overheidsinstelling in Brussel.
We hebben een 20 tal koffiemachines van Maes staan in ons kantoor. die willen we gaan vervangen. Nu weet ik niet hoeveel koffiemachine we uiteindelijk willen aanschaffen. Graag een offerte van koffiemachines met allerlei warme dranken. Bij voorbaat dank.
Koffiemachine voor een boekhoudkantoor in Limburg.
Graag een offerte van een koffiemachine. Gemiddeld 5 personen per dag zullen gebruik maken van de koffiemachine. Ik heb namelijk een boekhoudkantoor in mijn privewoning. Dus de koffiemachine zal ook prive gebruikt worden.
Koffieautomaat voor Voetbalclub in Vlaams Brabant
Wij zijn op zoek naar een nieuw apparaat voor in onze kantine ter vervanging van ons oude. In de week zal er niet zoveel gebruik van worden gemaakt maar in het weekend kan dit toch gaan over een 50-tal tassen per dag
Koffiemachine voor een KMO in Limburg.
We zijn een bedrijf met 50 werknemers. Dagelijks zijn er een vast aantal personen op kantoor en de rest op de baan. Graag een offerte van een koffiemachine voor 5à7 personen. Het mag een simpele koffiemachine zijn met enkel koffie en heet water.
Koffiemachine voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van een koffiemachine met enkel koffie. De bedoeling is om die te gaan gebruiken in de vergaderzaal. Voor circa 6 personen.
Koffiemachine voor politiekantoor in Limburg
In het totaal zijn wij met 250 mensen in dienst, maar niet iedereen is elke dag aanwezig. De bedoeling is dat we twee consumpties per dag gratis kunnen aanbieden en daarnaast ook nog de mogelijkheid is een consumptie te nemen tegen betaling. We vermoeden dat er pre dag maximaal zo'n 600 consumpties zullen plaatshebben. Wij zijn bereid meerder apparaten te plaatsen , maar dit hang af van de grootte en de prijs van de apparaten.
Koffieautomaat voor CM leuven
Wij zijn op zoek naar een automaat waar we zowel tassen als thermossen koffie kunnen vullen, alsook ander warme dranken zoals soep, espresso , thee,... We zijn van plan om te beginnen met één toestel maar eventueel zouden we er later nog bijplaatsen, eventueel in huur of aankoop. Alvast bedankt om informatie op te sturen.
Offerteaanvraag koffiemachine voor een bedrijf in Lummen.
Graag een offerte van een koffiemachine. Gemiddeld gebruik door 2à10 personen.
Offerteaanvraag koffiemachine voor een museum in Limburg.
We zijn een museum met dagelijks veel klanten zoals scholen. Graag een offerte van een koffiemachine met allerlei warme dranken.
Koffiemachine voor een kapperszaak
Graag hadden wij een offerte ontvangen voor een koffiemachine in mijn kapperszaak. We zouden onze klanten graag een kopje koffie aanbieden. Dat zijn, vooral in het weekend, vrij veel klanten.
Koffiemachine voor circus atelier
Graag een prijsofferte + inlichtingen voor het aanschaffen van een koffiemachine, dit voor een 6-tal medewerkers. Alvast bedankt.
Offerteaanvraag koffiemachine voor kantoor in Gent
We hebben nu nespresso machinetje met capsules, maar komt enorm duur uit... misschien dat dergelijke machine een goedkopere oplossing biedt met een langere levensduur. Graag een offerte. Bedankt.
Koffiemachine voor klanten van bedrijf in Lokeren
Graag een koffiemachine waarbij klanten zich zelf kunnen bedienen indien ze dat wensen. Opgepast: kwaliteit van de koffie is van belang! Alvast bedankt.
Sterk personeel verdient sterke koffie