Aankoop frisdrank cooler

Hou uw frisdranken lekker fris met een frisdrank cooler

Op zoek naar een frisdrank cooler of verdeelautomaat? Ontvang hier gratis offertes en vergelijk onze leveranciers van frisdrank coolers. Uw personeel geniet van een breed gamma, u bevordert de werksfeer en uw bezoekers komen graag nog eens terug!

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een frisdrank cooler vergelijken

 
* 1. Wenst u een frisdrank ijskast in huur of in full service?
 
 
* 2. In welke sector bent u werkzaam?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Aankoop frisdrank cooler: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Frisdrankcooler voor een VZW in Oostende
Ik ben de voorzitter van een vzw in Oostende. We zoeken een frisdrank cooler voor zowel intern en extern gebruik. We organiseren immers vaak verschillende activiteiten. Onze maximum capaciteit is is zo'n 60 mensen. Naast een huurofferte wensen we eventueel ook de mogelijkheden bekijken tot aankoop van deze frisdrank cooler.

Frisdrankkoeler: een ijskoude opkikker

U wil uw medewerkers, klanten en bezoekers voorzien van een ijskoude Coca-Cola, Pepsi, Fanta, Sprite, Ice-Tea, ... ? Wij helpen u graag. Vraag meer info over frisdankkoelers en wij brengen u snel en vrijblijvend in contact met de beste leveranciers op de markt.

Heerlijk verfrissend
Een werkdag kan lang en vermoeiend zijn. Een ijskoude Cola of Pepsi is dan de ideale opkikker voor uw werknemers. Het verbetert niet alleen de werksfeer, ook uw klanten zullen aangenaam verrast zijn.

Kopen, huren of full service
Er bestaan verschillende formules voor het plaatsen van frisdrankkoeler. U kunt een toestel kopen, maar dan moet u voor alles zelf instaan. Bij huurcontracten zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. En wie het zich heel makkelijk wil maken, kiest voor "full service". De leverancier zorgt dan voor alles: plaatsing, bijvullen, onderhoud en tellen van de muntstukken.

Gratis proefperiode
Meerdere leveranciers bieden de mogelijkheid van een gratis proefperiode. Zo kunt u hun kwaliteiten beter inschatten. Maak hier echter geen misbruik van!
Hou uw frisdranken lekker fris