Aankoop en plaatsen frisdrankmachine

Op zoek naar een koude drankenautomaat?

Hou uw frisdrank koel en uw personeel tevreden. Met een koudedrankenautomaat zorgt u voor:
  • Heerlijke frisdranken
  • Uitstekende werksfeer
  • Tevreden bezoekers
Wenst u meer info? Onze leveranciers bieden u een gratis offerte aan!


Offertes aanvragen

Ik zoek offertes voor een koude drankenautomaat

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief alle bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de frisdrankautomaat?
 
 
* 2. Heeft u reeds een drankleverancier?
 
 
* 3. In welke sector bent u werkzaam?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Aankoop en plaatsen frisdrankmachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Lier
Wij hebben nu een grote logge Coca Cola automaat en willen een kleiner systeem. Vooral voor blikjes, gekoeld en te betalen. We willen de drank zelf inkomen waar wij willen.
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Antwerpen
Deze automaat zal dienen voor intern en eventueel ook een deel extern gebruik. Deze zal met voorkeur binnen worden geplaatst. U mag zeker meer informatie en een prijsofferte aanbieden voor huur, aankoop, leasing of eventueel nog andere mogelijkheden. Ook graag meer informatie over de plaatsing en het onderhoud van deze frisdrankautomaat.
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Eeklo
Graag een offerte voor het plaatsen van een frisdrankenautomaat. Het bedrijf telt een 30-tal medewerkers. Dagelijks schat ik een 15à20 personen die gebruik zullen maken van de automaat.
Frisdrankautomaat voor een carwash in Sint-Truiden
Ik wens deze automaat achter mijn carwash te plaatsen. Deze zal dus uiteraard vooral voor extern gebruik dienen. Indien mogelijk wens ik ook een offerte voor een automaat met frisdrank en snacks of eventueel een automaat met ID-lezer, zodat ook alcoholische dranken kunnen worden aangeboden. Deze automaat zal buiten geplaatst worden.
Cola automaten voor een bedrijf in Erembodegem
We maken momenteel gebruik van een plaatselijke centrale die ons frisdrank levert in koelkasten. We wensen graag een prijsvergelijking door te voeren met Cola automaten. We zijn in totaal met zo'n 400 mensen. Graag had ik een prijsofferte en advies verkregen over wat u de beste oplossing lijkt qua verdeling.
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Buggenhout
Ik wens graag een uitgebreide offerte met zowel de aankoop als huurprijs en de full-service voorwaarden. Deze automaat zal voor intern gebruik dienen.
Frisdrankautomaten voor openluchtzwembad
Wij zijn een openluchtzwembad waarvan we de cafetaria zouden uitbaten met drankautomaten en een koffiemachine. Het aantal gebruikers is afhankelijk van de weersomstandigheden, dit kunnen er meer dan 1.000 zijn op een zonnige dag, en slechts een 70-tal op een slechte dag. Graag uw prijsofferte voor 3 frisdrankautomaten.
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Hamme
Graag hadden we een offerte verkregen voor de aankoop en de plaatsing van een frisdrankautomaat. We willen een prijsvergelijking doorvoeren met onze huidige drankleverancier. Deze automaat zal enkel voor intern gebruik zijn.
Offerteaanvraag frisdrankautomaat
Wij halen nu onze drank bij de kruidenier iets verderop. Dit wordt door onze baas betaald, maar dit begint iets te duur uit te vallen, dus hadden we graag eens gekeken wat de mogelijkheden zijn van een automaat.
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Aalst
Onze andere vestiging heeft al een frisdrankenautomaat, we hadden graag voor onze vestiging een frisdrankenautomaat willen plaatsen. Deze zal dagelijks door 10 personen gebruikt worden.
Frisdranjautomaat voor een bedrijf in helchteren
Ik en een vriend zijn gestart met een outdoor advanture bedrijf. We wensen graag de prijs te weten voor de aankoop en plaatsing van een frisdrankmachine. We wensen ook een offerte voor huur , leasing en ander formules.
Frisdrankenautomaat voor een militair
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Als het kan ook met snack voor 50à100 personen. Bedankt voor de huurvoorstel en koopmogelijkheden. De automaat hadden we graag in de nieuwe kantine geplaatst.
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Aalst
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Dagelijks te gebruiken door 20à50 personen. Alvast bedankt voor de offerte!
Cola automaat voor een beginnende onderneming in Sint-Pauwels
We zijn een beginnende organisatie dat zal opstarten met 6 medewerkers. de kans bestaat echter dat we nog zullen uitgroeien. Ook zullen er enkele bezoekers per dag passeren. We wensen begin 2013 ten laatste van start te gaan.
Frisdrankenautomaat voor skatepark in Merelbeke
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. We gaan eind deze maand een skatepark openen. Dagelijks zullen we we jongen van de leeftijden 10-30jaar hebben. We hebben graag een volledige prijzenlijst willen ontvangen van een huur of aankoop frisdrankenautomaat all-in. Bedankt voor de offerte!
Plaatsen frisdrankautomaat in buurthuis
Wij wensen een frisdrankautomaat in ons buurthuis te laten plaatsen. Momenteel werken we met glazen flesjes, die we rechtstreeks van de brouwer aankopen.
Frisdrankautomaat voor het gemeentebestuur in Herselt
We zoeken een frisdrankautomaat voor in het gemeentehuis te plaatsen. Deze zou zowel dienen voor personeel als bezoekers. Graag een automaat met flesjes.
Frisdrankenautomaat voor een vereniging in Geraardsbergen
We zijn een tafel tennis vereniging. Binnenkort gaan we verhuizen naar ons eigen locatie. Het zal rond November of December zijn. We hadden alvast een offerte willen ontvangen van een frisdrankenautomaat. Dagelijks te gebruiken van 10 tot 20 man. Alvast bedankt voor de offerte!
Fridrankenautomaat voor een oudervereniging in Genk
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. We zullen drukke weekenden hebben en doordeweeks minder bezoekers. We zijn een vereniging met naar schatting 20à50 personen per weekend.
Coca-cola automaat om buiten te plaatsen, zelfstandige in Limburg
Ik hou een computerwinkel open. Ik zou deze automaat eigenlijk net buiten mijn deur willen plaatsen zodat mijn klanten en passanten hiervan gebruik kunnen maken.
Frisdrankautomaat voor een hotel in Limburg
Wij hebben reeds een leverancier die voor de bevoorading in de bar en het restaurent zorgt, maar zouden nu graag een frisdrankautomaat in de lobby plaatsen. Deze zak gebruikt worden door onze hotelgasten. We liggen in een nogal groot wandelgebied met weinig winkels; dus we willen de klant graag iets aanbieden om te kunnen drinken voor ze vertrekken.
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Ik wil graag een tafelmodel met 4à5 verschillende dranken. Ik zou die graag zelf willen aanvullen. Muntinworp mag, hoeft niet. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. We zijn met 12 fulltimers werkzaam. Af en toe zijn er ook wat uitzendkracht aanwezig. Dagelijks gebruik van de frisdrankenautomaat zal 15à16 personen zijn. Alvast bedankt voor de offerte!
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Dagelijks te gebruiken door 35à50 man. Alvast bedankt voor de offerte!
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Antwerpen
Ons bederijf is op korte tijd sterk gegroeid, daardoor zou ik willen nakijken of het voordeliger zou zijn om een frisdrankautomaat te gebruiken. We zijn momenteel met 8 medewerkers maar dit aantal kan nog toenemen. We zijn op zoek naar een huur of bruikleen contract.

Hoe een goede frisdrankautomaat vinden?

Een espressomachine voor uw bedrijf, evenement of congres is een must. Met een gezonde dosis cafeïne zullen uw bezoekers en uw personeel een pak gelukkiger en efficiënter zijn. Daarom is voor veel bedrijven een espressomachine huren of kopen een zeer goede keuze..

Automaat koude dranken huren?
Ontdek de beste formule voor uw drankenautomaat. U kunt een frisdrankautomaat huren bij verschillende firma's.  

Full service koude drankautomaat
Een machine zonder zorgen, dat kan in een full service aanbod. In dat geval 
Vergelijk gratis offertes
Kies de beste oplossing, vergelijk volledig vrijblijvend offertes voor een koude drankautomaat.
Vergelijk gratis offertes

Hou uw dranken koel en uw personeel tevreden!