Aankoop en plaatsen frisdrankmachine

Op zoek naar een koude drankenautomaat?

Hou uw frisdrank koel en uw personeel tevreden. Met een koudedrankenautomaat zorgt u voor:
  • Heerlijke frisdranken
  • Uitstekende werksfeer
  • Tevreden bezoekers
Wenst u meer info? Onze leveranciers bieden u een gratis offerte aan!


Offertes aanvragen

Ik zoek offertes voor een koude drankenautomaat

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief alle bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de frisdrankautomaat?
 
 
* 2. Heeft u reeds een drankleverancier?
 
 
* 3. In welke sector bent u werkzaam?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Aankoop en plaatsen frisdrankmachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Lier
Wij hebben nu een grote logge Coca Cola automaat en willen een kleiner systeem. Vooral voor blikjes, gekoeld en te betalen. We willen de drank zelf inkomen waar wij willen.
Koude drankautomaat
Geen regioFrisdrankautomaat voor een bedrijf in Antwerpen
Deze automaat zal dienen voor intern en eventueel ook een deel extern gebruik. Deze zal met voorkeur binnen worden geplaatst. U mag zeker meer informatie en een prijsofferte aanbieden voor huur, aankoop, leasing of eventueel nog andere mogelijkheden. Ook graag meer informatie over de plaatsing en het onderhoud van deze frisdrankautomaat.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Eeklo
Graag een offerte voor het plaatsen van een frisdrankenautomaat. Het bedrijf telt een 30-tal medewerkers. Dagelijks schat ik een 15à20 personen die gebruik zullen maken van de automaat.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor een carwash in Sint-Truiden
Ik wens deze automaat achter mijn carwash te plaatsen. Deze zal dus uiteraard vooral voor extern gebruik dienen. Indien mogelijk wens ik ook een offerte voor een automaat met frisdrank en snacks of eventueel een automaat met ID-lezer, zodat ook alcoholische dranken kunnen worden aangeboden. Deze automaat zal buiten geplaatst worden.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaten voor een bedrijf in Erembodegem
We maken momenteel gebruik van een plaatselijke centrale die ons frisdrank levert in koelkasten. We wensen graag een prijsvergelijking door te voeren met Cola automaten. We zijn in totaal met zo'n 400 mensen. Graag had ik een prijsofferte en advies verkregen over wat u de beste oplossing lijkt qua verdeling.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Buggenhout
Ik wens graag een uitgebreide offerte met zowel de aankoop als huurprijs en de full-service voorwaarden. Deze automaat zal voor intern gebruik dienen.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaten voor openluchtzwembad
Wij zijn een openluchtzwembad waarvan we de cafetaria zouden uitbaten met drankautomaten en een koffiemachine. Het aantal gebruikers is afhankelijk van de weersomstandigheden, dit kunnen er meer dan 1.000 zijn op een zonnige dag, en slechts een 70-tal op een slechte dag. Graag uw prijsofferte voor 3 frisdrankautomaten.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Hamme
Graag hadden we een offerte verkregen voor de aankoop en de plaatsing van een frisdrankautomaat. We willen een prijsvergelijking doorvoeren met onze huidige drankleverancier. Deze automaat zal enkel voor intern gebruik zijn.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Offerteaanvraag frisdrankautomaat
Wij halen nu onze drank bij de kruidenier iets verderop. Dit wordt door onze baas betaald, maar dit begint iets te duur uit te vallen, dus hadden we graag eens gekeken wat de mogelijkheden zijn van een automaat.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Aalst
Onze andere vestiging heeft al een frisdrankenautomaat, we hadden graag voor onze vestiging een frisdrankenautomaat willen plaatsen. Deze zal dagelijks door 10 personen gebruikt worden.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdranjautomaat voor een bedrijf in helchteren
Ik en een vriend zijn gestart met een outdoor advanture bedrijf. We wensen graag de prijs te weten voor de aankoop en plaatsing van een frisdrankmachine. We wensen ook een offerte voor huur , leasing en ander formules.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankenautomaat voor een militair
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Als het kan ook met snack voor 50à100 personen. Bedankt voor de huurvoorstel en koopmogelijkheden. De automaat hadden we graag in de nieuwe kantine geplaatst.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Aalst
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Dagelijks te gebruiken door 20à50 personen. Alvast bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor een beginnende onderneming in Sint-Pauwels
We zijn een beginnende organisatie dat zal opstarten met 6 medewerkers. de kans bestaat echter dat we nog zullen uitgroeien. Ook zullen er enkele bezoekers per dag passeren. We wensen begin 2013 ten laatste van start te gaan.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor skatepark in Merelbeke
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. We gaan eind deze maand een skatepark openen. Dagelijks zullen we we jongen van de leeftijden 10-30jaar hebben. We hebben graag een volledige prijzenlijst willen ontvangen van een huur of aankoop frisdrankenautomaat all-in. Bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Limburg
Plaatsen frisdrankautomaat in buurthuis
Wij wensen een frisdrankautomaat in ons buurthuis te laten plaatsen. Momenteel werken we met glazen flesjes, die we rechtstreeks van de brouwer aankopen.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor het gemeentebestuur in Herselt
We zoeken een frisdrankautomaat voor in het gemeentehuis te plaatsen. Deze zou zowel dienen voor personeel als bezoekers. Graag een automaat met flesjes.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een vereniging in Geraardsbergen
We zijn een tafel tennis vereniging. Binnenkort gaan we verhuizen naar ons eigen locatie. Het zal rond November of December zijn. We hadden alvast een offerte willen ontvangen van een frisdrankenautomaat. Dagelijks te gebruiken van 10 tot 20 man. Alvast bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Limburg
Fridrankenautomaat voor een oudervereniging in Genk
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. We zullen drukke weekenden hebben en doordeweeks minder bezoekers. We zijn een vereniging met naar schatting 20à50 personen per weekend.
Koude drankautomaat
Limburg
Coca-cola automaat om buiten te plaatsen, zelfstandige in Limburg
Ik hou een computerwinkel open. Ik zou deze automaat eigenlijk net buiten mijn deur willen plaatsen zodat mijn klanten en passanten hiervan gebruik kunnen maken.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor een hotel in Limburg
Wij hebben reeds een leverancier die voor de bevoorading in de bar en het restaurent zorgt, maar zouden nu graag een frisdrankautomaat in de lobby plaatsen. Deze zak gebruikt worden door onze hotelgasten. We liggen in een nogal groot wandelgebied met weinig winkels; dus we willen de klant graag iets aanbieden om te kunnen drinken voor ze vertrekken.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Ik wil graag een tafelmodel met 4à5 verschillende dranken. Ik zou die graag zelf willen aanvullen. Muntinworp mag, hoeft niet. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. We zijn met 12 fulltimers werkzaam. Af en toe zijn er ook wat uitzendkracht aanwezig. Dagelijks gebruik van de frisdrankenautomaat zal 15à16 personen zijn. Alvast bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Dagelijks te gebruiken door 35à50 man. Alvast bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Antwerpen
Ons bederijf is op korte tijd sterk gegroeid, daardoor zou ik willen nakijken of het voordeliger zou zijn om een frisdrankautomaat te gebruiken. We zijn momenteel met 8 medewerkers maar dit aantal kan nog toenemen. We zijn op zoek naar een huur of bruikleen contract.

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.

Hou uw dranken koel en uw personeel tevreden!