Je désire comparer des devis en systèmes d'alarme

 
* 1. Quel type de système d'alarme désirez-vous?
 
 
* 2. Quel type de bâtiment désirez-vous sécuriser?
 
 
* 3. Quelle est la surface totale à sécuriser?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

9250 Flandre orientale

Ik zoek een ander alarmsysteem voor in mijn huis. Het is een woning van 1962. Ik heb nu een alarmsysteem van Verisure, maar ik wil eens vergelijken want mijn systeem wordt duurder.

9260 Flandre orientale

Wij zouden graag wat advies willen over welke soort alarmsysteem wij moeten plaatsen. Het gaat om een privéwoning van 400 m².

9230 Flandre orientale

We wensen een alarmsysteem voor aan onze prive. Welk type, graag advies, voor binnen vooral. Liefst draadloos te werken, kat en hond is er.

9280 Flandre orientale

Beste Wij zoeken nieuwe veiligheidssloten voor een voor en achterdeur en bijkomstig eventueel een alarm met detectoren. Wij hebben geen huisdieren aanwezig in het huis. Dit is een rijwoning. Nu hebben we niks van beveiligingssysteem. Kan u mij bel...

9200 Flandre orientale

Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor een alarmsysteem (binnen- en buitenbewaking) voor een woning waarvan wij eigenaar zijn. Momenteel hebben wij geen alarmsysteem. Wij wensen offertes te ontvangen voor systeem met bedrading als zonder bedrad...