Welkom bij Super Flash Cleaning

Over ons


Super Flash Cleaning is een bedrijf dat schoonmaakdiensten aanbiedt aan particulieren en professionals. Wij hebben er alles aan gedaan om uw woon- en werkplek gezond en comfortabel te maken, en dit onder alle omstandigheden. Om dit te doen bieden wij reinigingsdiensten aan die zich aanpassen aan alle bijzonderheden van onze klanten. Elke persoon en elke plaats is uniek en daarom passen we gepersonaliseerde reinigingsoplossingen aan elke situatie aan.
Ons pand is gevestigd in Houthalen en we bieden onze diensten aan in de hele provincie Limburg en omstreken.

U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten

Wij bieden reinigingsdiensten aan voor particulieren en professionals. Ons team, dynamisch en getraind in reinheid en hygiëne maatregelen, komt één of meerdere keren per week bij u thuis of op de werkplek tussenbeide voor resultaten die meer dan schoon zijn.

Punctuele reiniging

Bij Super Flash Cleaning bieden we een stipte schoonmaakdienst aan, na een receptie of een occasionele behoefte, hebben we alle kaarten in handen om u oplossingen aan te bieden die aangepast zijn aan uw noden en behoeften.

Kantoorreiniging

Ons professionele team komt één of meerdere keren per week naar uw bedrijfspand en kantoren. Onze efficiënte en gekwalificeerde medewerkers doen het schoonst mogelijke werk op de meest discrete manier, zonder iemand te storen. Kantooronderhoud, onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes, onderhoud van sanitaire voorzieningen, niets ontsnapt aan ons team van ervaren schoonmakers.

Wij komen tussenbeide voor de schoonmaak van kantoren, maar ook voor de schoonmaak van bedrijfsoppervlakken en in alle soorten bedrijfspanden.

Thuis schoonmaken

Wij bieden onze huisschoonmaakdiensten aan particulieren aan, maak u geen zorgen over het schoonmaken van uw huis, wij doen het voor u. Wij komen regelmatig tussenbeide om u onze reinigingsdiensten voor particulieren aan te bieden.

Huurschoonmaak

Huurt u uw appartement of uw huis? Bij Super Flash Cleaning bieden wij u aan om tussen elk van uw accommodaties in te grijpen om uw woning schoon en ademend te maken voor het comfort van de volgende huurder. U hoeft zich geen zorgen te maken over het schoonmaken van uw huur, wij zorgen voor deze missie van netheid voor u.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Maak net als onze klanten gebruik van onze schoonmaakdiensten in de provincie Limburg. Wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden en u een gratis offerte bezorgen. We kijken er naar uit om met u samen te werken en u een gezonde en inspirerende omgeving te bieden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Super Flash Cleaning
Zestienhuizenstraat 27 
B-3530 Houthalen, Belgium
BTW: BE0823367078
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.