Welkom bij Stukadoorbedrijf Pattyn

Over ons


Heb je last van opstijgend vocht in huis en wil je die problemen zo snel mogelijk laten behandelen? Dan doe je er in elk geval goed aan om je oor te luister te leggen bij Stukadoorbedrijf Pattyn aangezien wij als specialist wel weten hoe we deze zaken te lijf moeten gaan! Onze firma is gevestigd in Eeklo en we zijn werkzaam in de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. We gingen van start in 2006, waardoor we al ruime tijd meedraaien in de sector en zijn weten opklimmen tot een gevestigde en betrouwbare werkkracht.

Een van de pijlers waar we bij Stukadoorbedrijf Pattyn standaard op berusten is de tevredenheid van onze klanten. We trachten steeds een optimale relatie te onderhouden met elke klant en slaan graag de handen in elkaar op lange termijn. Om die doelen kracht bij te zetten, lijkt het ons evident dat we enkel mensen in dienst nemen die de juiste opleiding gevolgd hebben en verder over een minimum aan ervaring beschikken. Bovendien scholen we ons te gepasten tijde bij. Op die manier zijn we op permanente basis mee met de nieuwste technieken en de meest recente ontwikkelingen in de branche, waardoor we onze dienstverlening nog meer kunnen optimaliseren.

Hou je na het lezen van bovenstaande info een goed gevoel over aan wat we je te bieden hebben? Aarzel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Ons team van enthousiaste en gekwalificeerde werknemers is erop gebrand om met een oplossing op maat voor de dag te komen die tot in detail correspondeert met jouw persoonlijke verwachtingen.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Stukadoorbedrijf Pattyn houden we ons hoofdzakelijk bezig met de behandeling van opstijgend vocht. Eens we tot de uitvoering van onze opdrachten overgaan, mag je erop rekenen dat we hiervoor steevast gebruik maken van materialen van de beste kwaliteit. Daarnaast houden we een efficiënt tempo aan en hanteren we correcte prijstarieven. We beogen elke keer weer om kwaliteit aan betaalbare prijzen te leveren.

Laat ons weten met welk type vochtproblemen je precies te maken hebt (vochtige muren, condens, schimmel,…) en wij gaan aansluitend meteen over tot de bestrijding ervan. Binnen een mum van tijd is jouw vochtprobleem verleden tijd!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Stukadoorbedrijf Pattyn
Brugsesteenweg, 203 
B-9900 Eeklo, Belgium
BTW: 0882428004
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.