Welkom bij Steve Grymonprez

Over ons


Ben je het beu om steeds zelf in te staan voor de schoonmaak en wens je omwille van die reden voortaan een beroep te doen op een professionele firma hiervoor? Of wil je eerder een klus betreffende de plaatsing van een veranda & bijbouw toevertrouwen aan experts?

In beide gevallen ben je bij Steve Grymonprez aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in bovengenoemde zaken. Ons bedrijf situeert zich in Moorslede en we zijn werkzaam in de regio West-Vlaanderen. Door de jaren heen hebben we ons weten opwerken tot een betrouwbare en gerespecteerde kracht in de sector.

Bij Steve Grymonprez vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden kunnen terugblikken op geleverde diensten. We proberen te allen tijde een goede verstandhouding met ons cliënteel te onderhouden en ervoor te zorgen dat onze samenwerking zich niet beperkt tot een enkele opdracht.

Om deze doelstellingen te kunnen verwezenlijken, hebben we uitsluitend werknemers in dienst die de juiste scholing genoten hebben en over een minimum aan ervaring beschikken. Bovendien scholen we ons op regelmatige basis bij, zodat we optimaal op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in de sector.

Lijkt het je interessant om met ons in zee te gaan, maar zit je nog met vragen die voorlopig onbeantwoord zijn gebleven? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team van enthousiaste medewerkers staat met de glimlach voor je klaar en zal er alles aan doen om met een oplossing op maat op de proppen te komen die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Schoonmaakdiensten en veranda & bijbouw zijn de twee specialiteiten van Steve Grymonprez. Je kan erop rekenen dat we bij de uitvoering van onze klussen altijd gebruik maken van materialen van topkwaliteit. Verder werken we door aan een strak tempo en hanteren we eerlijke tarieven.

De schoonmaakdiensten die we in de aanbieding hebben, brengen tal van voordelen met zich mee. Zo leveren we kwaliteitsservice, maak je een goede indruk op klanten en verzeker je jezelf van een versterkte hygiëne.

Of het nu gaat om een kantoor, een fabriek, een bedrijf of andere ruimte: het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij ons. Afgestemd op het oppervlak van de ruimte en de reinigingsfrequente ervan komen wij met de ideale formule voor de dag.

Veranda & bijbouw is de tweede dienst die we in de aanbieding hebben. Aan de plaatsing van een veranda zijn eveneens een aantal voordelen verbonden. Zo creëer je niet alleen een extra ruimte, maar kan je ook erin tot rust komen in eender welk seizoen. Laat ons het gewenste type en de geschatte grootte weten en wij zetten het idee om in de praktijk.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Steve Grymonprez
Plaats 1 
B-8890 Moorslede, Belgium
BTW: BE0811488637
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.