Welkom bij Stefan Van Doorsselaere

Over ons


Ons bedrijf "Stefan Van Doorsselaere" is gespecialiseerd in ramen, deuren en kozijnen. Wij zijn gevestigd in Assenede, in de regio Oost-Vlaanderen. Wij staan tot uw dienst om u te begeleiden op al uw bouwplaatsen, zowel persoonlijk als professioneel. Wij zijn actief in alle volgende regio's: Antwerpen, Brussel, Henegouwen, Limburg, Luik, Namen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant.

Ons team van professionals staat op de markt bekend om zijn ervaring en knowhow. Wacht dus niet langer, neem contact met ons op en laten we samen nadenken over de meest geschikte oplossingen voor uw werk! Voor uw ramen, deuren en kozijnen zijn wij elke dag van de week van 9 tot 17 uur beschikbaar, behalve in het weekend en op feestdagen.

Bel ons voor verschillende diensten

Kozijnen, deuren en ramen

Wilt u werkzaamheden uitvoeren en een nieuw chassis installeren? U wenst zich uit te rusten en nieuwe deuren te installeren in plaats van uw oude? Of moet u uw ramen zo snel mogelijk vervangen?

Wat u ook nodig heeft, wij kunnen er aan voldoen. Wij stellen onze expertise tot uw dienst om u de beste installaties te leveren, de meest aangepaste aan uw situatie. Wij werken graag nauw samen met onze klanten volgens hun wensen. Onze faciliteiten worden ontworpen en geïnstalleerd volgens uw wensen en voorkeuren. Wij bieden altijd het hoogst mogelijke niveau van professionaliteit en hoge normen.

Voor dit doel zullen wij onze op maat gemaakte onderdelen voor u bouwen, om ze zo geschikt mogelijk te maken voor uw installatie. U kunt bij ons het gewenste materiaal kiezen uit ons assortiment beschikbare materialen (PVC, verschillende houtsoorten, aluminium...).

Ons team staat tot uw beschikking om met u te overleggen. We zullen samen de beste oplossingen tegen concurrerende prijzen vaststellen. Kiezen voor ons betekent kiezen voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in zijn vakgebied, en de garantie hebben om in uw werk de beste deuren en ramen te installeren die u op de markt kunt vinden.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Met al onze jarenlange ervaring, dankzij onze vele afgeronde projecten, zullen wij in staat zijn om uw opdrachten binnen de termijnen van uw wensen te voldoen. We worden erkend in ons vakgebied door onze collega's en door onze klanten, dus wacht niet langer om contact met ons op te nemen. We onderzoeken samen de bijzonderheden van uw werk en u ontvangt uw offerte, die we gratis hebben opgesteld! Stefan Von Doorsselaere, een gespecialiseerd bedrijf tot uw dienst!


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Stefan Van Doorsselaere
Vrijestraat 16 
B-9960 Assenede, Belgium
BTW: BE0751810673
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.