Welkom bij Sp-Engineering

Over ons


Bent u op zoek naar een betrouwbare zonnepanelen specialist? Dan moet u bij SP Engineering uit Neerpelt zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van zonnepaneelsystemen. Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor de levering en installatie van zonneboilers en verwarmingsketels. Bij ons staat duurzaamheid, maatwerk, kwaliteit en service centraal.

Iedereen weet dat zonnepanelen zeer milieuvriendelijk zijn omdat ze energie opwekken uit de onuitputtelijke stralen van de zon; in tegenstelling tot fossiele brandstof, waarbij er veel afvalstoffen geproduceerd worden. Daarnaast zijn ze ook goed voor de energieprestaties van uw woning. Maar belangrijker is dat u met zonnepanelen een heleboel geld uitspaart. U wekt immers uw eigen gratis energie op en hoeft niet te betalen aan een energieleverancier.

Zonnepanelen zijn dan wel iets duurder in de aankoop, maar dit verdient u terug op een aantal jaar tijd. Een slimme investering dus!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Sp-Engineering kan u op ons rekenen voor het doen dalen van uw energiefactuur. Bovendien daalt uw milieu-impact vlot mee. Zowel voor uw zonnepanelen, zonneboilers en verwarmingsketels kunt u bij ons terecht.

Zonnepanelen

Zonnepanelen halen energie uit zonnestralen door middel van een omvormer die de opgewekte energie omzet in bruikbare wisselstroom. Bij het plaatsen van zonnepanelen komt dus meer kijken dan enkel de installatie van de panelen. We verzorgen ook de volledige bekabeling, het plaatsen van de omvormer in uw huis, het installeren van uw digitale meter en de aansluiting op het elektriciteitsnet. Dat laatste is nodig om u steeds van energie te verzekeren, ook op momenten dat de zon niet schijnt.

Bovendien helpen wij u bij de keuze voor de juiste soort zonnepanelen alsook de juiste soort omvormers. Het is belangrijk dat u voor de meest duurzame en efficiënte panelen kiest, en die op de meest optimale plaats op uw dak plaatst. De omvormer moet vervolgens worden afgestemd op het type en de capaciteit van het zonnepaneel.

Zonneboiler

Daarnaast helpen wij ook bij het plaatsen van uw zonneboiler. Deze zijn een ideale combinatie met uw zonnepanelen. Op die manier verwart u uw water op een milieuvriendelijke en zeer goedkope manier. Een investering die loont voor het milieu én uw portemonnee.

Een zonneboiler is namelijk een zeer efficiënte manier om uw energiefactuur te doen dalen. Door de zonnecollectoren van uw zonnepanelen loopt dan een vloeistof die opwarmt en het water in een voorraadwatervat verwarmt. Het vereist een investering die zich wel dubbel en dik terugverdient, zeker indien u deze wilt combineren met een breder zonnepaneelsysteem voor al uw energiekosten.

Wij sluiten uw zonneboiler aan op uw water- en energienet. Een zonneboiler wordt gelinkt aan een conventionele verwarmingsketel die elkaar perfect aanvullen en maat van uw noden wordt uitgekozen. Zo kan u natuurlijk ook warm water tappen wanneer de zon niet schijnt!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Tonny  C .

21/03/2014    Bocholt


Project : Zonneboiler bocholt 3950
Beoordeling : zijn thuis geweest en offerte gemaakt. het vervolg is nog in beraad.
Adres
Sp-Engineering
Peerderbaan 207 
B-3910 Neerpelt, Belgium
BTW: BE0871640812
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.