Welkom bij Solide Dak & Schoorsteentechniek

Over ons


Is het moment stilaan aangebroken om je schoorsteen nog eens te laten uitvegen, maar weet je niet welk bedrijf je daarvoor best inschakelt? Dan ben je bij Solide Dak & Schoorsteentechniek alvast aan het juiste adres, aangezien we gespecialiseerd zijn in schoorsteenvegen! Onze firma situeert zich in het Nederlandse Vlijmen en we zijn actief in de regio Antwerpen. We zijn sinds 2016 aan de slag in de sector, wat maakt dat we ondertussen de nodige ervaring en kennis vergaard hebben om door te groeien tot een toonaangevende speler.

Een van de zaken waar we bij Solide Dak & Schoorsteentechniek de nodige aandacht aan schenken, is die van de tevredenheid van onze klanten. Zo trachten we altijd een optimale verstandhouding uit te bouwen met ons cliënteel en gaan we graag een samenwerking met hen aan die zich niet beperkt tot een enkele klus. Met die drijfveren in het achterhoofd maken we de evidente keuze om uitsluitend werknemers in dienst te nemen die de juiste opleiding gevolgd hebben en een beroep kunnen doen op de nodige ervaring. Verder scholen we ons te gepasten tijde bij. Op die manier zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste technieken en de meest recente ontwikkelingen in de branche, met een nog scherper gestelde dienstverlening als resultaat.

Heb je na het lezen van bovenstaande info zin om de handen in elkaar te slaan met ons, maar zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? Twijfel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Onze gekwalificeerde medewerkers staan te popelen om samen met jou rond de tafel te zitten en aansluitend een oplossing op maat aan te reiken die helemaal voldoet aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Solide Dak & Schoorsteentechniek focussen we ons voornamelijk op schoorsteenvegen. Elk van onze opdrachten gaat overigens gepaard met de beste materialen die de markt te bieden heeft, een efficiënt tempo en correcte prijzen.

Een schoorsteen die geregeld uitgekuist wordt, brengt de volgende voordelen met zich mee:

 • Efficiënter stoken
 • Kleinere kans op schoorsteenbranden
 • Besparingen op gebied van milieu

Laat niets aan het toeval over en maak gebruik van de deskundige hulp van Solide Dak & Schoorsteentechniek!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Solide Dak & Schoorsteentechniek
Da Costastraat 9 
5251lv Vlijmen, Netherlands
BTW: NL165619648B04
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.