Welkom bij Solartechnik Stiens Belgium

Over ons


Bij Solartechnik Stiens installeren wij zonnepanelen op maat van uw wensen. Wilt u niet langer afhankelijk zijn van het elektriciteitsnet? Betaalt u jaarlijks te grote energierekeningen? Dan is het dringend tijd dat u investeert in zonnepanelen. Solartechnik Stiens geeft u jarenlange garantie en ongeziene tevredenheid. We zijn actief in Wallonië, Limburg, Vlaams-Brabant en Brussel.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Zonnepanelen op uw dak is altijd een verstandige investering. Wilt u nog meer te weten komen over welke voordelen dit zou kunnen opbrengen, specifiek aangepast aan uw huidige situatie? Reken dan op hen om hierachter te komen! Bij hen geniet u van onafhankelijk advies op maat. Ook hun hoogwaardige zonnepanelen zijn iets waarin zij uitblinken. Zoals u zelf wel al merkt, wordt hoogstaande kwaliteit enorm hoog in het vaandel gedragen. Maar waarin onderscheidt Solartechnik Stiens Belgium zich nog van de concullega’s?

 • Advies op maat: wat hebt u allemaal nodig om zonnepanelen te plaatsen, welke onderdelen zijn essentieel en wat gaat het specifiek voor uw woning opbrengen? Hoeveel zullen de specifieke kosten bedragen? Welke soort zonnepanelen passen het best bij uw situatie? Zoals u zelf wel merkt, heel veel vragen, maar weinig antwoorden. Gelukkig staat het team van Solartechnik Stiens Belgium voor u klaar om u op te vangen en u te begeleiden, van A tot Z. Advies geven op maar en het beantwoorden van uw vragen doen zij met veel expertise, maar vooral ook met veel plezier!
 • Professionele plaatsing: ieder dak is anders, iets waar de vakmannen van Solartechnik Stiens van op de hoogte zijn. Elk type dak vraagt een andere aanpak, een andere specifieke montage en afwerking en zelfs andere materialen. Hun teams zijn echter opgeleid in de professionele plaatsing van zonnepanelen op alle verschillende soorten daken, a.d.h.v. verschillende technieken en materialen. U zal achteraf kunnen genieten van een duurzame installatie, afgewerkt tot in de details. Zeg maar ‘hallo’ tegen jouw rendement in de toekomst!
 • Gespecialiseerd onderhoud: het plaatsen van zonnepanelen is uiteraard al duurzaam op zich, maar om een nog groter duurzaam rendement te halen uit uw zonnepanelen, is een goed onderhoud van essentieel belang. Hoewel zonnepanelen weinig onderhoud nodig hebben omwille van het automatisch wegspoelen van stof en vuil, is de controle van achtergebleven vuil nog steeds zeer belangrijk. In de lente en zomer staan hun vakmannen klaar om dit karweitje voor u uit te voeren, zodat u achteraf weer verder kan genieten van uw duurzame installatie.
 • Aantrekkelijke prijzen: er zal altijd rekening worden gehouden met uw budget. Zij zorgen voor goed gecombineerde zonne-energiesystemen, maar zeker ook voor een correcte aankoopprijs. Wees dus altijd zeker van uw toekomstige, slimme investering!

Slim investeren is altijd een goed idee. Maar het is nog beter om te kiezen voor een leverancier die ongetwijfeld aan al uw verwachtingen voldoet. Wacht daarom niet langer en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Solartechnik Stiens Belgium
Bolwerklaan 21 
B-1210 Sint-Joost-Ten-Noode, Belgium
BTW: BE 0844.929.683
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.