Welkom bij Smeers Joeri

Over ons


Ben je ervan overtuigd dat je huidige GSM-abonnement niet het goedkoopste is en wens je daarom over te stappen naar een meer voordelige (en betere) operator? In dat geval stelt Smeers Joeri zich graag kandidaat om zich als specialist in GSM operatoren voor particulieren van deze taak te kwijten! Onze onderneming is gevestigd in Vliermaalroot en wij zijn werkzaam in de regio Limburg. Ondertussen zijn we al een tijdje aan de slag in de sector, wat maakt dat we beschikken over de nodige ervaring en bijgevolg een ideale partner zijn om mee in zee te gaan.

Bij Smeers Joeri beschouwen we de tevredenheid van onze klanten als een cruciale factor. We beogen altijd om onze diensten quasi perfect aan de man te brengen. Daarnaast trachten we om een optimale verstandhouding uit de bouwen met elke klant en hopen we dat onze samenwerking zich niet beperkt tot een enkele klus. Om deze doelstellingen kracht bij te zetten, maken we de bewuste keuze om enkel mensen in dienst te nemen die de juiste opleiding gevolgd hebben en de nodige ervaring kunnen voorleggen. Verder scholen we ons op regelmatige tijdstippen bij. Op die manier zijn we op de hoogte van de nieuwste technieken en de meest recente ontwikkelingen in de branche en kunnen we tijdig anticiperen op eventuele onverwachte wendingen.

Heb je na het lezen van bovenstaande info zin gekregen om de krachten te bundelen, maar mis je voorlopig net dat laatste duwtje in de rug dat je over de streep trekt? Twijfel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Onze gediplomeerde medewerkers zijn er steeds op gebrand om een oplossing op maat uit te werken die tot in de puntjes overeenstemt met jouw persoonlijke verwachtingspatroon.

 


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Smeers Joeri focussen we ons hoofdzakelijk op GSM operatoren voor particulieren. Het is niet meer dan logisch dat je je het meest voordelige GSM-abonnement wil aanschaffen dat de markt te bieden heeft. Wij zorgen hierin voor ondersteuning op maat door rekening te houden met het aantal toestellen per gezin en de operator én de mogelijke combinatie met TV, telefonie, wifi en energie.

Geef ons een seintje en wij brengen het abonnement met de goedkoopste tarieven en een overvloed aan mobiele data naar je toe!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Smeers Joeri
Gulmerstraat 77a 
B-3721 Vliermaalroot, Belgium
BTW: BE0846.916.601
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.