Welkom bij Smart Connect

Over ons


Smart Connect uit Rumst is uw partner voor VoIP telefonie, of Voice Over IP telefonie. Via onze diensten kan u uw bedrijfstelefonie volledig via de cloud doen verlopen. We zijn werkzaam in volledig Vlaanderen. 

Bij Smart Connect helpen we uw bedrijf om vlot over te schakelen naar VoIP telefonie. VoIP telefonie heeft zeer veel voordelen voor uw bedrijf. Het is eenvoudig, u regelt uw verbindingen allemaal online, en u kan flink besparen op uw bedrijfstelefonie.

Met VoIP verloopt uw bedrijfstelefonie volledig via het internet. Er is dus geen fysieke telefooncentrale nodig. Uw telefoontoestellen zijn verbonden via het internet met een telefooncentrale in de Cloud.

Via Smart Connect helpen we u om uw telefoonlijn in te stellen naar uw wensen, zo worden uw klanten vlot geholpen door de juiste dienst en is doorverbinden automatisch en gemakkelijk.

Met een VoIP verbinding kan u altijd en overal bellen. U en uw medewerkers kunnen flexibel een pakket op maat samenstellen. U kan altijd toestellen toevoegen, mobiel of vast.

Met een VoIP verbinding kan u zonder problemen gelijktijdige gesprekken houden, zonder kwaliteitsverlies. Bovendien kan u gemakkelijk de wachtmuziek of een welkomstbericht personaliseren, de beller doorsturen naar de juiste collega of een keuzemenu maken.

Bent u van plan over te schakelen naar VoIP telefonie? Contacteer ons en vraag een offerte aan.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Smart Connect helpt u om vlot over te schakelen naar VoIP telefonie. Met een VoIP verbinding geniet u van veel voordelen: een goedkoper tarief, veel flexibiliteit en meer mogelijkheden om uw bedrijfstelefonie te personaliseren.

Bij Smart Connect bieden we eenvoudige tarieven aan die u flexibel kan aanpassen aan de veranderingen binnen uw onderneming. In de prijs krijgt u standaard een online telefooncentrale in de Cloud.

Die telefooncentrale is volledig operationeel en hoeft u niet meer aan te passen. Ook de belminuten naar binnen- en buitenland zijn standaard inbegrepen, net als persoonlijke service van uw aanspreekpunt bij Smart Connect.

Bij Smart Connect hoeft overschakelen niet moeilijk te zijn. Na het kiezen van een formule op maat van uw bedrijf kiest u de toestellen. Voor ieder bedrijf vinden we een VoIP oplossing op maat. 

We beschikken over een ruim aanbod VoIP telefoontoestellen of soft phones voor smartphones of computers. U kiest zelf wat uw zaak nodig heeft.

Met onze ervaring en expertise begeleiden we onze klanten ook na de aankoop. U kan altijd een van onze experts bereiken en we beantwoorden al uw vragen zo snel mogelijk.  

Interesse in VoIP telefonie? Contacteer ons en vraag een offerte aan.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
Smart Connect
Waterkant 17/22
2840 Rumst, België
BTW: BE0567.991.418
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .